Aanbiedingen in de kerstvakantie

Goedkoop op reis met de kerst

Ook jij kunt goedkoop weg met de kerst. Ook in de kerstvakantie zijn er namelijk regelmatig prima aanbiedingen te vinden die voor mooie prijzen worden aangeboden!


Nieuwste aanbiedingen

VERLOOPT BINNENKORT

ZO SFEERVOL: de kerstmarkt in Brugge & Lille + hotel overnachting

vanaf €69 per persoon
20 november 2018 - 13:51

KERSTMARKT BREMEN & HAMBURG: incl. busreis en hotelovernachting

vanaf €69 per persoon
16 november 2018 - 09:56

KERSTSHOPPEN IN EDINBURGH 5-daagse busreis + hotel

vanaf €179 per persoon
15 november 2018 - 10:13

SPOT HET NOORDERLICHT; en nog veel meer moois in IJSLAND!

vanaf €123 per persoon
01 november 2018 - 12:29

Leuk en goedkoop tripje! KERSTSHOPPEN IN YORK: ferry & bus v/a €119

vanaf €119 per persoon
16 oktober 2018 - 13:10

Weg in de kerstvakantie

De kerstvakantie is een periode die volgt na een vaak lange, donkere, koude en natte herfst en iedereen zit, zo aan het eind van het jaar, eigenlijk wel te wachten op een lekker uitje. Even weg met de kerst, een vakantie naar een warm land of een bezoek aan een kerstmarkt in het buitenland behoren onder andere tot de trips die vaak geboekt worden.

Keiharde Kerstvakantie Aanbiedingen

Iedereen wil weg in de twee weken die rond de kerst liggen en dat zorgt ervoor dat iedereen op zoek is naar die super fijne en voordelige kerstvakantie aanbieding. Well; here it is! Op deze pagina verzamelen we namelijk de beste deals voor de kerstvakantie zodat je tijdens de kerst op vakantie kunt!

Een weekendje weg met kerst

Er zijn zat mogelijkheden om een lekker weekendje weg te gaan tijdens de kerst. Zo kun je bijvoorbeeld een paar dagen naar België of Duitsland gaan. Daar kom je leuke kerstmarkten, gezellig verlichte winkelstraten en knusse cafétjes tegen. Ook de prijzen zijn vaak de moeite waard omdat er, vanwege de kerstperiode, weinig zakenreizigers zijn en je dus kunt profiteren van goedkopere hotels.

Met de kerst weg - Welke prijzen kan ik verwachten?

Het is goed om te beseffen dat een vakantie tijdens de kerstvakantie altijd duurder is dan de laagste prijzen die je tegenkomt op onze website. Dat heeft ermee te maken dat ook de tour operators weten dat veel mensen weg willen met kerst. Om hun marges te halen zullen ze dus ook de prijzen van vakanties in de kerstvakantie flink verhogen.

Hoewel je dus nooit voor een appel en een ei weg kunt zijn er zeker voldoende mogelijkheden om toch voor een fijne prijs op reis te gaan tijdens de kerst periode. Hoe? Door:

 • Op tijd te boeken: De prijzen zijn in de zomerperiode vaak een stuk lager
 • Door slim te boeken: Boek met meerdere personen, overweeg een busreis in plaats van het vliegtuig
 • Wacht op een lastminute: lukt het touroperators niet om de stoelen te vullen? Dan heb je kans dat ze de prijzen dumpen vlak voor vertrek

Last Minutes in de kerstvakantie

Ook de bekende last-minutes komen zeker voor. Zo kun je soms toch voor een paar honderd euro op vakantie naar Zuid Spanje tijdens de kerst of geniet je van een spotgoedkoop weekend in een bekend bungalowpark. Hoe spot je nou die echte lastminutes tijdens de kerst?

 • Wacht tot het allerlaatste moment: Vaak worden een paar dagen voor vertrek de laagste stoelen in de markt gezet
 • Heb geen verwachtingen: je kunt heel goed achter het net vissen, hou hier in je verwachtingspatroon rekening mee.
 • Kijk regelmatig: de prijzen veranderen vaak, hou het dus goed in de gaten

Waar is het warm in de kerstvakantie?

 • De Zuid Spaanse Costa’s
 • De Canarische Eilanden
 • Egypte
 • In het Caribisch gebied
 • In Zuid-Oost Azië

Ook dichter bij huis is het soms lekker warm in de kerstvakantie. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lekker weekend of een midweek naar een van de bekende Center Parcs parken? Hoewel het buiten koud is ligt de temperatuur in de Aquamundo vaak boven de 25 graden!

Door je aan te melden, bevestig je dat je ons Privacybeleid hebt gelezen en je accepteer whatsapp-berichten te ontvangen van ons met onze selectie deals. Meer informatie over onze WhatsApp Alerts hier

SCHRIJF JE IN