Een goedkope wellness vakantie

Genieten in een wellness hotel

De meest relaxte vakantie die er is: een wellness vakantie!


Om even helemaal te relaxen en je batterij op te laden hoef je Nederland niet uit; een wellness vakantie biedt optimale ontspanning. Boek een overnachting in een wellness hotel en geniet van de sauna’s, zwembaden en behandelingen. ‘S avonds hou je dat ontspannen gevoel nog even vast als je naar je hotelkamer gaat. Je bent écht even weg uit de dagelijkse sleur! Regelmatig komen wij mooie wellness aanbiedingen en wellness hotel arrangementen tegen. De beste delen we met jou!

Wellness hotels Aanbiedingen

Een goedkoop wellness hotel

Naar boven

Nederland heeft een groot aanbod aan hotels met sauna. In elke provincie zijn er wel en paar kuuroorden met hotel te vinden. Je geniet lekker van een bezoek aan de wellness faciliteiten en ‘s avonds overnacht je in het hotel en laat je de drukte van thuis nog even lekker achter je! ‘S ochtends geniet je van een lekker ontbijtje om daarna lekker de stad in te gaan of gewoon opnieuw het wellnesscentrum in te duiken. Dat is het perfecte wellness weekend!

Het woord wellness komt van het woord wellbeing en fitness oftewel welbevinden. Alles staat in het teken van ontspanning! De hotels hebben vaak een eigen wellnesscentrum met sauna’s, Turkse stoombaden, zwembaden en andere faciliteiten. Je komt ze ook wel tegen onder het woord “spa hotel” of “hotel met sauna”. Je hebt ze in de stad maar ook in de natuur. Ga jij voor een wellness hotel in Rotterdam om daarna lekker de stad in te duiken of ga je voor de veluwe waar je in de panoramasauna geniet van een prachtig uitzicht over de bossen? Je kan het ook verder weg zoeken; net over de grens in Duitsland vind je veel leuke hotels met sauna. Wat dacht je van het populaire Badewelt Euskirchen in combinatie met een hotel bijvoorbeeld!

Wellness aanbiedingen

Naar boven

Natuurlijk wil je een goedkope wellness vakantie. Gelukkig zijn er regelmatig mooie aanbiedingen. Je krijgt dan een wellness overnachting met korting in één van de hotels in Nederland of een leuk wellness arrangement met toegang tot een populair kuuroord met een hotelovernachting in de buurt erbij. Soms zitten er ook extra’s bij inbegrepen zoals een ontbijtje, welkomstdrankje of diner. Zo geniet jij van een wellness weekend met korting!

Door je aan te melden, bevestig je dat je ons Privacybeleid hebt gelezen en je accepteer whatsapp-berichten te ontvangen van ons met onze selectie deals. Meer informatie over onze WhatsApp Alerts hier

SCHRIJF JE IN