Goedkoop vliegticket naar Ibiza

Zo vind je goedkope vluchten naar Ibiza

het eiland van de mooie baaien, feestjes en hippies is populair; maar daarom hoef jij nog geen hoge prijs te betalen voor je vliegtickets. Elke dag vinden we de beste vliegticket aanbiedingen naar Ibiza die we graag met je delen!


Goedkope vliegtickets naar Ibiza

Belangrijk om te weten: Met welke maatschappij kun je naar Ibiza vliegen? Ibiza Airport De beste periode voor een goedkoop vliegticket naar Ibiza

Het vinden van goedkope vluchten naar Ibiza

Binnenkort wil jij genieten van een welverdiende vakantie op Ibiza. Of je nou voor de mooie baaitjes komt of voor de vele feestjes; je bent allereerst op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Ibiza. Vind je vakantie pas over een aantal maanden plaats, dan heb je nog tijd om de prijzen van de verschillende vliegvelden en maatschappijen te vergelijken, de meest geschikte tijden te kiezen en op tijd te boeken. Wil je binnenkort al weg dan hoop je goedkope last minute tickets naar Ibiza te vinden. Gelukkig zijn er veel low cost airlines die naar dit geweldige eiland vliegen, maar doordat er ook veel mensen zijn die hier graag vakantie willen vieren, kan de prijs in de zomermaanden opeens omhoog schieten. Check dus snel onze aanbiedingen of lees onderstaande informatie om toch goedkoop naar Ibiza te kunnen vliegen.

Belangrijk om te weten:

Naar boven
Een aantal zaken zijn belangrijk om te weten als je op zoek bent naar vluchten naar Ibiza. Bijvoorbeeld hoe lang he vliegen is, of je een paspoort nodig hebt en welke zaken verder belangrijk zijn.

 • Het is ongeveer 2 uur vliegen naar Ibiza als je vanaf Amsterdam vliegt J
 • e hebt een geldig paspoort of ID-kaart nodig om naar Ibiza te vliegen
 • Er is maar 1 vliegveld op Ibiza
 • Ibiza Airport ligt in het zuiden van Ibiza
 • De code van dit vliegveld is “IBZ”
 • Praktisch elke maatschappij die naar Ibiza vliegt vraagt een toeslag voor ruimbagage, hou hier rekening mee.

Met welke maatschappij kun je naar Ibiza vliegen?

Naar boven

Als je vanuit Nederland, België of Duitsland vliegt dan heb je een scala aan maatschappijen om uit te kiezen voor je vlucht naar Ibiza. Door de grote populariteit van dit eiland zijn er vele maatschappijen actief, dat betekent lekker veel keus, regelmatig lage prijzen en aanbiedingen op je vlucht!

 • KLM: Je verwacht het wellicht niet; maar ook KLM is actief tussen Amsterdam en Ibiza. Vooral om overstappers uit India en de USA te bedienen maar uiteraard kun je ook een KLM ticket Amsterdam - Ibiza boeken. Prijzen liggen in de regel wel een stuk hoger dan bij de concurrentie.
 • Transavia: Ook Transavia is actief richting Ibiza. Zo vliegen ze, in het zomerseizoen, dagelijks tussen Amsterdam en Ibiza. Ook vanaf Rotterdam en Eindhoven worden vluchten naar Ibiza aangeboden. Corendon: Een vakantie bij Corendon geboekt? Dan heb je grote kans dat je vlucht wordt uitgevoerd door een toestel van Corendon Dutch Airlines. Deze zomer zijn ze actief tussen Amsterdam en Maastricht Aachen en Ibiza.
 • easyJet: Een andere maatschappij die inspeelt op de grote populariteit van Ibiza is easyJet. Vanaf zomer 2018 bieden ze vele voordelige vluchten aan tussen Amsterdam en Ibiza waar ze meerdere malen per week op vliegen.
 • Vueling: Vueling is een andere bekende low-cost airline die vliegt tussen Amsterdam en Ibiza. Ook hier vind je regelmatig mooie aanbiedingen en goedkope vliegtickets.
 • Tuifly: Tuifly is het hele jaar actief naar Ibiza, op de route Amsterdam - Ibiza. Het Belgische broertje dat ook tuifly heet vliegt het hele seizoen van Brussel naar Ibiza en is ook actief tussen Antwerpen en Oostende en Ibiza!
 • Ryanair: Vanaf Eindhoven vlieg je ook goedkoop met Ryanair naar Ibiza! Dagelijks wordt gevlogen en regelmatig komen er prachtige deals voorbij naar dit prachtige eiland! Ook vanaf Brussel en Charleroi is Ryanair actief richting Ibiza!

Ibiza Airport

Naar boven
Ibiza Airport ligt in het zuiden van Ibiza en is, sinds het eiland enorm populair geworden is, enorm gegroeid. Dit heeft gezorgd voor flinke investeringen in de terminal en voorzieningen. Je zult op Ibiza dan ook een moderne terminal aantreffen met alles wat je zoekt.

 • Vanaf Ibiza Airport rijdt een regelmatige busdienst naar Ibiza Stad. Ook andere bestemmingen op Ibiza zijn op die manier makkelijk te bereiken.
 • Er zijn taxi’s aanwezig. Afhankelijk van je eindbestemming lopen de kosten op. Naar Ibiza stad betaal je vanaf het vliegveld met de taxi zo’n 25 euro.
 • Heb je een pakketvakantie geboekt? Dan is de transfer in de regel vaak ook geregeld. De bussen voor deze transfer vind je aan de voorzijde van de terminal en staat goed aangegeven.

De beste periode voor een goedkoop vliegticket naar Ibiza

Naar boven

Grote kans dat je in de zomervakantie of tijdens de warme zomermaanden op vakantie naar Ibiza wil. De meeste andere mensen reizen ook in deze periode en hoe meer vraag hoe hoger de prijzen.

 • Als je in de zomer naar Ibiza gaat, boek dan je tickets zo’n 1 tot 3 maanden van tevoren. Lang wachten resulteert eigenlijk altijd in hoge ticketprijzen.
 • Uitzondering zijn de vliegtickets van onder andere TUI die vaak last minute in de uitverkoop gaan, maar dat geldt vooral voor de periodes later in het seizoen zoals eind augustus en september.
 • In de maanden juni en september zit je net buiten de schoolvakanties, is het nog steeds lekker weer op Ibiza en vlieg je er toch stukken goedkoper heen.
 • In de wintermaanden zijn de tickets vaak spotgoedkoop, maar dan heb je natuurlijk minder zon.
 • Goed vergelijken tussen de verschillende maatschappijen en de luchthaven van vertrek is de sleutel tot het vinden van de goedkoopste tickets.

Door je aan te melden, bevestig je dat je ons Privacybeleid hebt gelezen en je accepteer whatsapp-berichten te ontvangen van ons met onze selectie deals. Meer informatie over onze WhatsApp Alerts hier

SCHRIJF JE IN