De beste cruise aanbiedingen

Cruises zijn er in alle soorten en maten; van gezellige cruises over de Noordzee richting de UK en de bekende Rivier Cruises tot luxe Cruises langs paradijselijke eilanden. Wij gaan jou helpen de juiste te vinden zodat je met flink prijsvoordeel op een goedkope cruise kunt! Wie weet zit jij binnenkort op een cruise naar de Bahamas of naar naar Azië en de Arabische Emiraten. Een cruise door de Noordzee is natuurlijk ook nooit verkeerd! Kijk snel verder om te zien wat er bij jou past.

Tips voor een goedkope Cruise

Elke dag speuren wij het web af op zoek naar cruise aanbiedingen, die komen we dan ook in vele vormen tegen. Dichtbij, ver weg, kort en lang. Uiteraard verzamelen we alleen de allerbeste cruise aanbiedingen zodat jij met korting een goedkope cruise kunt boeken want dat maakt ons blij!

Verschillende soorten cruises

Cruises zijn grofweg onder te verdelen in de korte budget cruises, Middellandse Zee cruises en de Caribische Cruises.

Een korte budget cruise is bijvoorbeeld de bootovertocht naar Newcastle. Aan boord geniet je van alle faciliteiten (vaak tegen betaling). ‘s ochtends kom je aan in de UK waar je 2 dagen geniet van NEwcastle voor je weer terug vaart. Dit soort cruises zijn erg leuk maar het echte werk begint bij het boeken van een cruise op de Middellandse Zee; bijvoorbeeld langs de Spaanse, Franse, Italiaanse of Griekse en Noord Afrikaanse kust. Met grote schepen vol restaurants, casino’s, bioscopen, zwembaden en meer zijn dit vaak vakanties van meer dan een aantal weken.

Ook langs de Caribische eilanden voeren vele cruiselijnen. Aan boord van de enorme schepen vind je echt alles wat je je maar kunt voorstellen; infinity pools, sterrenrestaurants of zelfs complete shopping streets. Het leuke van al deze cruises is dat je op veel verschillende bestemmingen komt zonder dat je elke keer moet zeulen met je bagage; en als je dan ook nog een geweldige cruise aanbieding van de VakantieDetective scoort is het helemaal goed geregeld!

Waar moet je rekening mee houden bij een cruise?

Er zijn een hele hoop verschillen tussen de vele cruises. Voor de kortere cruises moet je er rekening mee houden dat je voor veel activiteiten aan boord zult moeten bijbetalen. Je kunt het hier dus zo gek maken als je zelf wilt.

Op de langere cruises die door de grotere maatschappijen en schepen worden uitgevoerd zijn de maaltijden vaak inclusief, ook een of twee drankjes zitten vaak bij de prijs inbegrepen. Ook de faciliteiten aan boord zoals een zwembad, entertainment, bioscoop en sportschool kun je vaak zonder bijbetaling bezoeken. Voor meer drankjes en snacks betaal je vaak per stuk een extra prijs.

Hou op dit soort cruises rekening met de extra kosten voor de verplichte fooien. Vaak is dit een verplicht bedrag van $15 per persoon per dag. Ook excursies op je bestemming zijn vaak niet inbegrepen. Dat zorgt er wel voor dat het je volledig vrij staat om je uren die je op de bestemming doorbrengt zelf in te vullen!

We gebruiken cookies om je ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie kun je vinden in onze cookie privacy policy.