Goedkope verre reizen

Dit zijn de beste deals naar plekken buiten Europa!

De wijde wereld in en op ontdekkingstocht gaan buiten de gebaande paden. Het liefste doe je dat in een ver en onbekend land met een fijn klimaat. Toch is het vinden van dat soort deals niet altijd even makkelijk. Vakantie Detective helpt jou aan de beste aanbiedingen en deals voor verre reizen!


Nieuwste aanbiedingen

VERLOOPT BINNENKORT
VERLOOPT BINNENKORT

100% genieten op Curaçao! Deze 4**** deal is in de BONUS:

vanaf €499 per persoon
23 november 2018 - 10:24
VERLOOPT BINNENKORT
VERLOOPT BINNENKORT

Goedkope verre reizen

Hoe vind je verre reizen? Populaire bestemmingen voor verre vakanties Soorten verre reizen:

Een verre reis maken is een heerlijke onderneming en kan ook zeker niet op je bucketlist ontbreken. Bij VakantieDetective kijken we elke dag naar het beste aanbod van vliegtickets en vakanties; uiteraard horen de verre reizen daar ook bij.

Denk dan bijvoorbeeld aan een tweeweekse reis naar zonnig Mexico, een goedkoop vliegticket naar Bali of een prachtige Safari reis in Tanzania.

Ook voor alle andere verre reizen is een plek te vinden op onze website; precies waar je nu zit op deze pagina staan namelijk alle verre reizen deals die wij gevonden hebben.

Hoe vind je verre reizen?

Naar boven

Het grote voordeel van een bestemming die niet in Europa ligt is dat er vaak veel ruimte is om met de ticketprijzen te spelen.

  • Zeker bij grote en populaire bestemmingen zul je flink wat aanbod van luchtvaartmaatschappijen tegenkomen, wat in de regel zorgt voor veel prijs verschuivingen.
  • Ook touroperators die verre reizen aanbieden hebben te maken met dit soort fluctuaties in de prijzen; Wees dus niet verbaasd als je bij de touroperators zo nu en dan goedkopere pakketprijzen voor verre reizen vindt dan wanneer je het los zou boeken.
  • Gebruik maken van de kortingsacties: Verschillende reis bedrijven bieden regelmatig mooie acties en kortingen aan; ook die vind je op Vakantie Detective; zo kun je op elk moment Dus profiteren van prijsvoordeel en korting.

Populaire bestemmingen voor verre vakanties:

Naar boven Het maken van een verre reis is al jaren een van de dingen die Nederlanders graag doen. Maar wat zijn nou de meest populaire bestemmingen voor het maken van een verre reis? Hieronder onze top 3:

  • Bali: Een verre reis naar Bali maken is tegenwoordig niet meer zo speciaal meer want het stikt er van de Nederlanders. Dat is ook niet zo gek; Bali en de omringende eilanden zijn namelijk een heerlijke vakantie ervaring met heerlijk weer mooie stranden en geweldig stukje cultuur en lage prijzen.
  • Colombia: Sinds Colombia weer een veilige bestemming om te bezoeken is, is het aantal wereldwijde bezoekers omhoog geschoten. Ook hier verbaasd dat ons niet; de natuur, de mensen, de prijzen, de stranden en het klimaat zijn geweldig.
  • De Verenigde Staten: Ook de USA staat op deze lijst. Het is een enorm veelzijdig en boeiend land om te bezoeken en het is dus ook niet gek op het vele landgenoten hier één twee of drie weken per jaar een vakantie doorbrengen. Bijvoorbeeld in Florida New York of aan de Westkust.

Soorten verre reizen:

Naar boven

Het maken van een reis kan in vele soorten en maten. Bijvoorbeeld:

  • All inclusive: Een fijne verre reis je niet druk hoeft te maken over de maaltijden en drankjes in je hotel is de all inclusive reis. En uiteraard werkt dat ook prima bij verre reizen: Bijvoorbeeld naar Mexico Cuba of Zanzibar.
  • Verre Fly drives: Het fijne van een fly drive is dat je niet alleen een vliegticket boekt maar dat er bij aankomst direct een auto voor je klaar staat. Dat scheelt vaak enorm in de kosten en dus ideaal. Populaire fly drive bestemmingen zijn bijvoorbeeld Florida, Canada en de Amerikaanse Westkust.
  • Backpacken: Een andere zeer populaire bezigheid tijdens een verre vakantie is het backpacken, lekker op de bonnefooi oppas in een ver land op zoek naar avontuur en buiten de gebaande paden gaan. Ook dit soort reizen zijn er bij vakantiedetective regelmatig: Naar Azië, Afrika en Zuid-Amerika.

Door je aan te melden, bevestig je dat je ons Privacybeleid hebt gelezen en je accepteer whatsapp-berichten te ontvangen van ons met onze selectie deals. Meer informatie over onze WhatsApp Alerts hier

SCHRIJF JE IN