Een goedkope wintersport vakantie

Wij hebben voor jou de beste wintersport deals

Wintersport duur? Helemaal niet nodig! Wij vinden dagelijks de beste wintersport deals!


Nieuwste aanbiedingen

VERLOOPT BINNENKORT

Verse poedersneeuw, een schijnende zon, glooiende en net geprepareerde pistes…. Dit klinkt als een ideale wintersport vakantie. Nóg beter wordt het wanneer diezelfde wintersport vakantie met veel korting te boeken is. Dat is namelijk precies wij wij elke dag doen; het internet afspeuren naar de allerbeste en goedkope wintersport deals zodat jij voor een matsprijs door die poedersneeuw kunt! En dat doen we niet alleen voor Frankrijk of Oostenrijk maar ook voor alle andere wintersportlanden!

Waar moet je op letten tijdens het boeken van je wintersport?

Het boeken van een wintersport is vaak iets complexer dan dat van je zonvakantie. Dat komt omdat je rekening moet houden met een hele hoop zaken. De periode, de pistes, de hotels en natuurlijk de prijs. We leggen je graag uit hoe je die goedkope wintersport scoort zonder in te leveren op belangrijke zaken!

Ligt er sneeuw als jij gaat?

De goedkoopste wintersport deals liggen vaak aan het begin of eind van het seizoen. November, eind maart of april zijn periodes waarin geen schoolvakanties vallen en er dus ruimte zat is. Een groot nadeel van deze periodes is echter dat de kans op sneeuw stukken kleiner is. Bedenk je dus goed waar je mee bezig bent als jij begin november naar een gebied wil reizen want je hebt kans dat er nog prachtige groene weides te vinden zijn in plaats van prachtige glinsterende witte pistes!

De locatie van je wintersport is erg belangrijk. Natuurlijk gaan verreweg de meeste reizigers naar de bekende landen; Frankrijk, Oostenrijk of Zwitserland. Binnen deze landen vind je vele verschillende gebieden die elk hun eigen karakteristieken hebben. Zo zul je in tijdens een wintersport in Frankrijk dikwijls aan de piste verblijven maar moet je rekening houden met een duur en minder actief nachtleven. In Oostenrijk kom je daarentegen vaak gezellige dorpen in het dal tegen vanwaar je met de lift naar het skigebied gaat. Het nachtleven is druk, lang en stukken minder duur. Ook de pistes zijn er vaak wat breder en minder steil. Afhankelijk van het gebied kan er wel 500km aan piste liggen. Dat is meer dan genoeg om je heel lang mee te vermaken!

Op wintersport naar Scandinavië

De Scandinavische landen hebben elk meerdere wintersport gebieden met prima pistes. Hou rekening met hogere prijzen, minder pistes maar ook adembenemende uitzichten, mogelijkheden voor vele authentieke excursies en, wanneer je geluk hebt, een glimp van het noorderlicht!

Early booker of juist voor een last minute wintersport?

In de regel zijn er maar weinig echte last minute wintersport deals te vinden. Zo nu en dan is er overigens zeker wel een mooie wintersport last minute te vinden. Hou er echter absoluut rekening mee dat de kans om zo’n deal te vinden zeer klein is!

Hoe goed kun jij skiën of snowboarden?

De belangrijkste dingen om zeker niet te vergeten is het aanbod van de pistes en jouw niveau. Ben je een beginnende skiër dan is het verstandig te zoeken naar een gebied met veel groene en blauwe pistes zodat er lekker veel keus is zonder dat je boven je niveau van de berg af moet. Niemand wordt blij van een steile piste zonder de benodigde skills!

Door je aan te melden, bevestig je dat je ons Privacybeleid hebt gelezen en je accepteer whatsapp-berichten te ontvangen van ons met onze selectie deals. Meer informatie over onze WhatsApp Alerts hier

SCHRIJF JE IN