Op zoek naar een goedkoop hotel in Londen?

Aanbiedingen en tips voor het vinden van goedkope hotels in Londen

Elke dag is ons team van detectives op zoek naar de mooiste deals en regelmatig spotten we dan ook hotel aanbiedingen en deals in Londen. Zo bespaar jij flink op je overnachting in “The City” en hou je geld over voor andere leuke dingen!


Een goedkoop hotel in Londen

Naar de top
Soorten Hotels’ Hotels in het centrum Hotels buiten het centrum De beste periode Bijzondere hotels in Londen
Londen is de Engelse hoofdstad en kan niet ontbreken op de must do lijst van welke reiziger dan ook. Het is een stad die vol zit met historie en geschiedenis en is echt een top keuze voor een aantal dagen of zelfs iets langer. Het is echter belangrijk dat je zorgt voor een slimme strategie om een hotel in Londen te boeken. Met een goede strategie heb je namelijk vaak al snel een hele fijne aanbieding te pakken en ben je niet de hoofdprijs kwijt aan je hotel in Londen! Elke dag komen er heel veel hotelaanbiedingen voorbij. Wij pikken alleen de allerbeste aanbiedingen eruit zodat jij met voordeel op reis kunt!

Verschillende soorten hotels in Londen

Naar de top

 • Hotel: De meest voorkomende vorm van accommodatie in Londen is ongetwijfeld een hotel. Je vind ze in alle soorten en maten; van echte budget hotels tot super-de-luxe 5* paleisjes midden in de stad en alles ertussenin.
 • Boutique Hotel: Hip, fashionable en flashy zijn termen die perfect bij Londen passen. Je zult je dan ook vast niet verbazen dat er een flinke hoeveelheid boutique hotels in Londen te vinden zijn!
 • Appartement: Lekker relaxen in een appartement inclusief keuken zorgt ervoor dat je niet uit eten hoeft. Een budget weekend Londen wordt zo wel interessant!
 • Hostel: Ga je voor de échte budget experience in Londen dan is een Hostel een goed idee. Voor een paar tientjes zit je vaak al in het centrum in een leuk en gezellig hostel!

Een goedkoop hotel in het centrum van Londen

Naar de top
Het centrum van Londen is druk, groots, levendig maar op hotelgebied ook vaak erg duur. Een mooie aanbieding vinden in het centrum is dan ook niet makkelijk. Het hangt natuurlijk erg af van de reisperiode en de buurt maar hou rekening met flink hogere prijzen voor je hotel!

Een goedkoop hotel buiten het centrum van Londen

Naar de top
Vind je het echter prima om ietsje buiten het centrum te zitten dan zijn er tal van mogelijkheden om goedkope hotels in Londen te vinden!

 • Zo kan je in Camden, Westminster en Hackney een hele hoop leuke hotels vinden; zowel de bekende ketens als Ibis, Hyatt and Marriot hebben hier hun hotels net als veel kleinere lokale aanbieders.
 • Vanaf deze stadsdelen is een ritje naar het centrum met de metro trouwens nooit echt lang. Een minuut of 10-15 is goed te doen!
 • Wil je de écht goedkope hotels in Londen vinden dan zul je vaak nog iets verder buiten het centrum moeten zoeken; in Croydon, Sutton, Enfield, Harrow of Bromley bijvoorbeeld. O
 • ok hier kom je een grote verscheidenheid aan verschillende type hotels tegen.

De goedkoopste periode om een hotel in Londen te vinden

Naar de top
Doordat Londen zo’n enorm grote stad is, is het aanbod van hotelkamers ook enorm. Zo zijn er simpele hotels met een sobere inrichting alsook zeer voordelige hostels en bed & breakfasts.Voor een kort verblijf waarbij je meestal op pad bent is dit natuurlijk prima. Een aantal tips om de goedkoopste hotels in Londen te vinden:

 • De meeste goedkope hotels bieden een verblijf aan op basis van alleen logies. Het ontbijt en andere maaltijden moet je dan bijboeken of ergens anders nuttigen.
 • Er is voor elke reisperiode wel een mooie aanbieding te vinden die past bij je wensen en budget.
 • Als stelregel kan je aanhouden dat de vakantieperiodes per definitie een stuk duurder zijn. Ook tijdens belangrijke en grote congressen moet je rekening houden met hogere kamerprijzen.
 • Als laatste wil iedereen graag kerstshoppen in Londen (wat ook gewoon heel leuk is) en daardoor zal je vanaf half november tot de kerst ook hogere kamerprijzen tegenkomen.
 • Wanneer je echter wél kunt profiteren van een goede aanbieding is in maart, april of mei of bijvoorbeeld vanaf half september tot oktober.
 • Misschien niet het lekkerste weer; maar wel het beste moment voor een goedkoop hotel in Londen!

Bijzondere hotels in Londen

Naar de top
Londen zit als wereldstad en met duizenden hotels dan ook vol met bijzondere pareltjes; lang niet altijd zo goedkoop als we zouden willen maar absoluut het benoemen waard:

 • Brown’s: Het oudste hotel van Londen dat als in 1837 haar deuren opende en nog steeds bestaat! Bekende bezoekers zijn/waren Oscar Wilde, Bram Stoker en Rudyard Kipling.
 • The Ritz London Een absolute klassieker aan Hyde Park is het 5***** en extreem luxe The Ritz Hotel dat als eerste in Londen badkamers kreeg voor elke kamer. Tegenwoordig een absolute topper mét dito prijskaartje!
 • Qbic Hotel London Slaap in een kubus en betaal een bonusprijs! Een leuke bijzondere ervaring zonder dat je inlevert op comfort!
 • Shangri-La Hotel Dit is het hoogst gelegen hotel van Londen en bevindt zich op de 34ste verdieping van de Shard. 100% luxe in dit luxe 5***** Hotel is gegarandeerd!

Door je aan te melden, bevestig je dat je ons Privacybeleid hebt gelezen en je accepteer whatsapp-berichten te ontvangen van ons met onze selectie deals. Meer informatie over onze WhatsApp Alerts hier

SCHRIJF JE IN