Een goedkoop hotel in Rome

Hotel aanbiedingen in Rome

Er zijn veel wegen die naar een goedkoop hotel in Rome leiden


De fijnste en goedkoopste hotels in Rome; wij zijn er iedere dag naar op zoek. De Italiaanse hoofdstad heeft veel te bieden; van luxe hotels met uitzicht op het colosseum tot leuke en goedkope hotels in het centrum van de stad. Bekijk de aanbiedingen die we voor jou gevonden hebben en vind jouw perfecte hotel voor je stedentrip naar Rome!

Soorten hotels Hotels in het centrum Tips

Soorten hotels in Rome

Naar de top

  • Budget hotel in Rome:Lekker goedkoop overnachten in Rome in een budget hotel. Deze hotels hebben vaak kleinere kamers voorzien van alleen de basic benodigdheden, maar voor wie toch de hele dag de stad gaat bezoeken is dit prima. Er zijn verschillende goedkope hotels te vinden rondom het station en andere wijken in en rondom het centrum van Rome waar je betaalbaar kan overnachten.
  • Hostels in Rome: Reis je alleen of heb je een beperkt budget dan kan een hostel uitkomst bieden. Slaap voor een paar tientjes op een slaapzaal of leg wat bij en overnacht in een privékamer. Overnachten in een hostel betekent dat je een keuken tot je beschikking hebt en in de gemeenschappelijke ruimtes ontmoet je gemakkelijk andere jonge reizigers.
  • Luxe hotels in Rome: Slapen met uitzicht op het colosseum in een kamer in Italiaanse stijl; dat is een luxe overnachting in Rome! Natuurlijk mogen een goed restaurant en een heerlijke spa niet ontbreken.
  • Boutique hotels in Rome: Rome is dé stad van de boutique hotels. Verspreid door het hele centrum vind je leuke kleinschalige hotels met een unieke sfeer en inrichting. Een boutique hotel in Rome geeft net even dat beetje extra aan jouw citytrip ervaring!

Een goedkoop hotel in het centrum van Rome

Naar de top

Het centrum van Rome is nog best groot. De historische bezienswaardigheden en winkelstraten liggen dicht bij elkaar, maar voor sommige afstanden wil je misschien het openbaar vervoer gebruiken. Dat betekent echter wel dat er genoeg mooie locaties zijn waar jij een goedkoop hotel in Rome centrum kunt vinden! In het centrum vind je de duurste hotels, maar ook kleinschalige hotelletjes en Bed & Breakfasts waar je voor €50-€100 per nacht kunt slapen. Wat dacht je van een hotel bij Trevi of een hotel met uitzicht op het Forum Romanum? Verblijf je in het hoogseizoen in Rome; boek dan op tijd of kijk uit naar een leuk last minute hotel in Rome. Want tijdens de drukke periode is de vraag naar hotelkamers groter én gaan de prijzen dus omhoog!

Zo boek je een goedkoop hotel in Rome

Naar de top

Wil je een écht goedkoop hotel in Rome vinden, dan zijn er een paar dingen waar je rekening mee kan houden.

  • Vind je het prima om net even buiten het centrum van Rome te verblijven dan vind je zonder al te veel problemen een goedkoop hotel. Bovendien krijg je vaak meer voor je geld. Een luxe hotel met zwembad kost net buiten het centrum evenveel als een simpel budget hotel in het centrum van Rome.
  • Reis buiten het hoogseizoen en de schoolvakanties en je overnacht soms wel voor de helft van de prijs! Ook in de weekenden gooien sommige hotels de prijs omhoog.
  • Hou de aanbiedingen voor hotels in Rome altijd in de gaten. Op iedere boekingssite zijn dagelijks wel hotels met korting te vinden. Wat dacht je van een last minute hotel in Rome of een mooi arrangement bijvoorbeeld? Check ook altijd even meerdere websites, want de prijs kan zomaar een paar tientjes per nacht verschillen.

Door je aan te melden, bevestig je dat je ons Privacybeleid hebt gelezen en je accepteer whatsapp-berichten te ontvangen van ons met onze selectie deals. Meer informatie over onze WhatsApp Alerts hier

SCHRIJF JE IN