Goedkope vliegtickets naar Milaan

Een goedkoop vliegticket naar Milaan is niet zo moeilijk te vinden als je maar weet waar je mee bezig bent.

Goedkope vliegtickets naar Milaan

Aanbiedingen De beste periode Maatschappijen Vliegveld Waar verblijven

De stad van de mode, prachtige parken, drukke straten, lekker eten en een prima nachtleven hoeft niet zo duur te zijn. De goedkope vliegtickets naar Milaan verschijnen namelijk regelmatig op onze website.

In dit artikel leggen we je uit hoe je die goedkope vliegtickets naar Milaan kunt vinden zodat jij een heerlijke stedentrip of weekendje weg kunt scoren! De eerste tip is simpel: check deze pagina regelmatig en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Vakantiedetective gaat namelijk elke dag Undercover op zoek naar de allerbeste aanbiedingen en daar horen ook goedkope vliegtickets naar Milaan bij.


Aanbiedingen voor vluchten naar Milaan

Naar boven

Er zijn verschillende luchtvaartmaatschappijen actief tussen Amsterdam Eindhoven en de verschillende vliegvelden in en rondom Milaan. Als je de aanbiedingen periodes van deze verschillende maatschappijen gaat volgen als ik daar gegarandeerd wel eens een mooie deal naar Milaan tussen.

 • Bijvoorbeeld de KLM werelddeal weken; regelmatig schooier daar goedkope vlucht naar Milaan met de KLM vanaf Amsterdam.
 • Ook de bekende lowcost maatschappijen zoals easyJet en Ryanair hebben regelmatig aanbiedingen en bieden daardoor vaak goedkope vluchten naar Milaan aan. Later in dit artikel leggen we de voor en nadelen van de verschillende maatschappijen aan je uit.

De beste periode voor een goedkope vlucht naar Milaan:

Naar boven

Er zijn verschillende momenten in het jaar waarop je goedkopere of juist duurdere vliegtickets naar Milaan kunt vinden. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende seizoenen en periodes en leer je waar je rekening mee moet houden.

 • In de winter: in de winter is het niet altijd even lekker warm in Milaan. Zorg dus dat je altijd een jas in je bagage stopt. Een voordeel van vliegtickets naar Milaan in december januari of februari dat vliegticketprijzen vaak erg laag liggen. Een uitzondering is de kerstvakantie; in deze periode betaal je juist meer voor je vliegtickets.
 • In het voorjaar: het voorjaar is een ideaal moment voor een goedkoop vliegticket naar Milaan; temperatuur in zijn hoger maar de kosten voor je vliegticket en net zo laag als in de winter. Ook hier zijn uitzonderingen: Bijvoorbeeld tijdens de Milaan Fashion Week en andere wereldberoemde evenementen. In de zomer: in de zomer kan het flink warm worden in Milaan en ook de prijzen van vliegtickets stijgen mee met de temperaturen. Het is niet zo makkelijk om in juni juli of augustus een goedkoop ticket naar Mila te scoren. In het najaar: Wie een goedkoop vliegticket naar Milaan zoekt in september of oktober zit helemaal goed bij ons. Er zijn namelijk regelmatig mooie aanbiedingen te vinden in deze maanden.

Welke maatschappijen vliegen naar Milaan

Naar boven

Vanuit Nederland kun je met verschillende luchtvaartmaatschappijen naar Milaan vliegen. Vluchten worden aangeboden door KLM, Ryanair, easyJet en Alitalia. Wel is het goed om te weten dat ze allemaal naar verschillende luchthavens vliegen verdiepen dus goed hier en zo dat je wel de juiste Airport staat.

Vliegtickets naar Milaan met de KLM:

KLM vliegt meerdere malen per dag tussen Amsterdam en de twee grote vliegvelden van Milaan. Worden zowel vluchten naar Linate als Malpensa uitgevoerd.

Vliegtickets naar Milaan met Alitalia

Dagelijks vliegt alitalia meerdere malen tussen Amsterdam en Milaan. Alitalia voert alleen vluchten uit naar Linate Airport.

Vliegtickets naar Milaan met Easyjet

Ook met Easyjet kun je goedkoop naar Milaan vliegen regelmatig stunt als ze namelijk met hun ticketprijzen Wat zijn vaak zorgt voor mooie deals. Easyjet vliegt maximaal 5 keer per dag tussen Amsterdam en Malpensa.

Vliegtickets naar Milaan met Ryanair

Als je met Ryanair naar Milaan wil vliegen zul je moeten vertrekken vanaf Eindhoven Airport. Ryanair vliegt niet naar de twee stadsluchthavens van Milaan maar naar het verderop gelegen Bergamo Airport.

Naar welk vliegveld vlieg ik in Milaan?

Naar boven

Hierboven heb je kunnen lezen welke maatschappijen vluchten naar je Milaan uitvoeren en naar welk vliegveld je dan gaat vliegen. Hieronder hebben we nog kort wat informatie per vliegveld voor je uitgeschreven:

Milaan Linate Airport

Naar boven

Het vliegveld Linate is een oud maar zeer centraal gelegen vliegveld waar voornamelijk Europese vluchten worden uitgevoerd. Het is een typisch stads vliegveld dat vlakbij het centrum ligt en waar je weinig rijen zult tegenkomen.

Hoe kom je van Milaan Linate in het centrum van Milaan:

 • Met de bus: Vanaf het vliegveld Linate gaat elke paar minuten een shuttlebus rechtstreeks naar het centrum van Milaan. Bus brengt je in ongeveer 10 tot 15 minuten naar het centrum en een kaartje kost maar een paar euro.
 • Met de taxi: Uiteraard kun je ook met de taxi van het vliegveld van Linate naar het centrum van Milaan rijden. Hallo wel rekening met flink Verkeer en hoge rekening van minimaal 30 tot €40 voor een enkele reis.

Milaan Malpensa Airport

Naar boven

Het grote en internationale vliegveld van Milaan heet Malpensa airport en ligt zo'n 80 kilometer ten westen van de stad. Het is een groot en ruim opgezet vliegveld met veel glas en staal zoals je dat wel vaker ziet bij vliegvelden van grote steden. Vanaf hier vertrekken de internationale vluchten wordt ook veel door Easyjet gevlogen want ze hebben hier een basis.

Malpensa is een handig vliegveld als je niet naar Milaan gaat maar richting het noorden want je hoeft dan namelijk niet door de grote stad heen maar kunt direct de snelweg op en ben zo snel bij je bestemming wil, naar bijvoorbeeld een van de grote Meren;

Hoe kom je van Malpensa airport in het centrum van Milaan:

 • Met de trein: De slimste, snelste en goedkoopste manier om van Malpensa Airport in het centrum van Milaan te komen is om de trein te nemen die elk half uur vanaf het station op het vliegveld naar het station Cadorna rijdt. Een ticket kost €7 en de trein doet er ongeveer een half uur over.

 • Met de bus: Er rijden ook busdiensten tussen het vliegveld Malpensa en Milaan. Ook kun je een busdienst nemen naar dorpen en steden ten westen en noorden van Milaan.

 • Met de taxi: Ook met de taxi kun je van Malpensa naar het centrum van Milaan rijden. Dat is niet goedkoop want een enkele reis gaat je minimaal €80 kosten.

  Bergamo Airport

  Naar boven

  Het vliegveld van Bergamo ligt niet in Milaan maar flink stuk ten oosten van de stad. Heb je dus een vliegticket Milaan Bergamo geboekt hou daar rekening met extra reistijd op je bestemming.

Door je aan te melden, bevestig je dat je ons Privacybeleid hebt gelezen en je accepteer whatsapp-berichten te ontvangen van ons met onze selectie deals. Meer informatie over onze WhatsApp Alerts hier

SCHRIJF JE IN