De KLM Werelddeal weken van 2018:

BEKIJK ALLE KLM WERELD DEALS >

Dit is onze selectie van de beste KLM Werelddeals van 2018:

Noord Amerika:
Las Vegas v/a €499
Los Angeles v/a €599
Miami v/a €449
New York v/a €399
San Francisco v/a €599
Toronto v/a €339
Houston v/a €499

Zuid Amerika en Caribbean:
Aruba v/a €499
Bonaire v/a €499
Curaçao v/a €499
Paramaribo v/a €649
Sint Maarten v/a €549
Mexico City v/a €649
Bogota v/a €589

Azië:
Hanoi v/a €529
Bali v/a €629
Seoul v/a €499
Ho Chi Minh v/a €599
Colombo v/a €629
Jakarta v/a €629

Midden-Oosten & Afrika:
Abu Dhabiv/a €529
Dubai v/a €479
Johannesburg v/a €599
Mombasa v/a €649

Europa:
Praag v/a €99
Valencia v/a €99
Dublin v/a €99
Nice v/a €99
Kopenhagen v/a €99

BEKIJK ALLE BESTEMMINGEN >

Het is tijd voor de beste KLM sale van het jaar: de KLM Wereld Deal weken! Deze prima KLM aanbiedingen boek je meestal in september en eind december. Dit is hét moment om toe te slaan als je nog op zoek bent naar een goedkop KLM ticket vanaf Amsterdam.

Ook dit jaar is er weer een brede selectie te vinden en vlieg je voor scherpe tarieven met de KLM naar vele bestemmingen. Het is bij dit soort sales wel altijd OP=OP! Hoe langer je wacht hoe groter de kans is dat het tarief niet meer te boeken is.


Dit zijn de KLM Wereld Deals van 2018:
Bekijk alle KLM Werelddeals >

Over de KLM Werelddeals 2018:

Het is maar twee keer per jaar feest en de beschikbaarheid is bij sommige bestemmingen niet hoog, zorg er dus voor dat je er snel bij bent, op is namelijk ook echt op bij dit soort deals! Je boekt in principe een regulier KLM ticket met een extra KLM korting. Altijd prettig om met voordeel én met de bekende service van KLM te reizen.

Goed om te weten:

Bij elke sale en aanbieding zijn kleine lettertjes. Zo ook tijdens de KLM Wereld Deal weken. Je kunt wereld deals met korting boeken maar moet je altijd houden aan de regels die de maatschappij heeft opgesteld. Voor de vorige sale waren dit de voorwaarden:

Wanneer zijn de KLM werelddeal weken? De KLM Werelddeal weken van 2018 beginnen op 6 september!
Wanneer boeken: Als de Werelddeal weken live staan zo snel mogelijk want op=op!
Wanneer reizen: Op veel verschillende data in 2018 & 2019. Maar voor nu nog niet bekend.
Vertrekken vanaf: Amsterdam (AMS)
Minimum verblijf Nog niet bekend
Maximum verblijf: Nog niet bekend
Handbagage: 1 stuk handbagage van max 12kg
Ruimbagage: 1 stuk ruimbagage van max 23kg zijn inbegrepen (afhankelijk van de bestemming)
Aan boord: Worden maaltijden en drankjes gratis aangeboden
Extra kosten: €10 reserveringskosten

De KLM Wereld Deals gemist? Of direct een melding ontvangen als het zover is?

Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief; we laten je direct weten wanneer de tarieven te boeken zijn zodat jij voor de aller-beste prijs kunt toeslaan!

Over de KLM Wereld deal weken

  • Twee keer per jaar stunt KLM met de tarieven tijdens de Wereld Deal Weken. Meestal vind deze sale plaats aan het eind van de zomer; rond eind augustus of begin september en na de kerst, vaak eind december of begin januari. De wereld deal weken sale **duurt meestal 2 weke**n maar in het verleden is deze ook wel eens verlengd.
  • KLM maakt veel reclame voor deze sale; dat is ook niet gek want er zijn tijdens deze twee weken heel veel KLM aanbiedingen te vinden naar vele bestemmingen.
  • De Wereld deals worden alleen voor de Nederlandse markt aangeboden en daarom zul je tijdens de Nederlandse Wereld Deal weken ook vooral mooie deals en aanbiedingen met vertrek vanaf Schiphol tegenkomen. Soms biedt KLM ook wereld deals aan vanaf Eindhoven of Maastricht maar moet je hierbij wel met de bus via Schiphol.
  • De Wereld Deals zijn vaak maar beperkt in beschikbaarheid en daardoor kan het voorkomen dat op jouw voorkeurs datum geen lage prijzen meer te vinden zijn. In dat geval ben je te laat geweest met boeken en is iemand anders je voor geweest.
  • Er zijn ook wereld deals te boeken in andere landen; zo heeft KLM ook speciale acties in Duitsland en België die vaak erg interessant kunnen zijn. Deze KLM "World Sale", zoals deze deals genoemd worden, hebben dan respectievelijk Dusseldorf (en andere Duitse vliegvelden) en Brussel als vertrekpunt.
  • Wil je zeker zijn van een goedkoop KLM ticket tijdens de wereld deal weken? Dan is direct boeken ons advies!

Zijn de KLM wereld deals écht de goedkoopste?

Soms krijgen we de vraag of de prijzen die KLM tijdens de werelddeal weken vraagt wel echt zo voordelig zijn. KLM biedt vanaf Amsterdam vaak directe vluchten aan; in de regel zijn die duurder dan vluchten met een overstap. De aller-goedkoopste zullen ze dan meestal ook niet zijn.

Het grote voordeel van de KLM Werelddeal weken is dat je die directe KLM vluchten, vanaf Amsterdam, voor mooie prijzen kunt boeken. Deze prijzen liggen in de regel wel wat onder het normale prijsniveau.

Zo worden er meer Europese bestemmingen voor het budget tarief van €99 aangeboden maar worden ook bestemmingen als Aruba, Bonaire, Curaçao, Zuid-Afrika en Bangkok vaak in de spotlight gezet en bespaar je meestal minimaal zo'n €100 tot €150 op je vliegticket. Dat is geen slechte deal!

Welke bestemmingen zijn er bij de KLM Wereld Deal weken van 2018 te boeken?

Het is vooralsnog niet bekend om welke bestemmingen het zal gaan maar uiteraard zullen de bekende toppers er zeker bij zitten. Denk dan aan een heel blik Europese bestemmingen zoals Barcelona, Lissabon, Rome, Athene, Londen en Berlijn en de wat minder bekende plaatsen die worden aangevlogen in het Scandinavische en Britse netwerk.
Ook op de verre afstand zullen bepaalde toppers niet ontbreken: A**ruba, Bonaire, Curaçao, New York, Las Vegas, Bangkok, Tokyo en Dubai** zijn een aantal van de bestemmingen die we verwachten. Het is dan altijd nog wel afwachten wat de prijs gaat doen!

Is ruimbagage bij de KLM Werelddeal weken nog gratis?

Het hangt erg van je bestemming af of ruimbagage nog gratis is. Op Europese bestemmingen is het meenemen van ruimbagage al een tijd niet meer gratis. Je betaalt €40 per enkele reis voor een koffer van maximaal 23kg. Boek je deze koffer online dan betaal je €25.

Bestemming: Maximaal gewicht: Kosten via internet (enkele reis) Kosten op luchthaven (enkele reis)
Europese KLM vluchten 23kg €25 €40
Amerikaanse bestemming (Economy light) 23kg €50 €50
Amerikaanse bestemming (Economy) 23kg Inbegrepen Inbegrepen
Verre bestemmingen (muv Afrikaanse bestemmingen) 23kg Inbegrepen Inbegrepen
Afrikaanse bestemmingen 2x23kg Inbegrepen Inbegrepen

Informatie over KLM Light fares bij de Werelddeal Weken

Sinds 2018 heeft KLM lightfares geintroduceerd op een aantal vluchten naar de Verenigde Staten en Canada. Een belangrijk element bij deze tarieven is dat er geen standaard 23kg ruimbagage meer bijzit. Ook zijn vluchten die met dit tarief geboekt zijn niet te annuleren tegen terugbetaling en kost wijzigen €150 plus het tariefsverschil.
Als je een ticket naar Canada of de Verenigde Staten boekt tijdens de Werelddealweken dan heb je grote kans te maken te hebben met een light tarief. Hou hier dus rekening mee!