Disclaimer

Deze pagina's zijn gemaakt door:

Imbull B.V.
Van Ostadestraat 149b
1073 TK Amsterdam

Contact:
Telefonisch: +31 (0) 20 8469520
E-Mail: info@vakantiedetective.nl
Internet: www.vakantiedetective.nl

Vertegenwoordigd door:
Mads Bukholt

Register:
Imbull is geregistreerd in de Nederlandse Kamer van Koophandel
KvK: 34339618
VAT: NL820763548B01

De inhoud van de websites van Imbull b.v. worden met grote zorgvuldigheid samengesteld. Deze paginas worden echter aangeboden zonder garantie op volledigheid en correctheid. Alle deals zijn niet bindend en onder voorbehoud.

De Europese Commissie heeft een platform opgezet voor een “online dispute resolution” (ODR): http://ec.europa.eu/consumers/odr

Wij zijn niet verplicht en zullen niet participeren in een “dispute settlement” procedure voor een consumenten orgaan.

Deze imprint is van toepassing op de pagina www.vakantiedetective.nl en:

  • Facebook: https://www.facebook.com/vakantiedetective/
  • Instagram: https://www.instagram.com/vakantiedetective.nl/

Informatie over data bescherming:

Verantwoordelijk voor de verwerking van persoonlijke data op de website, vakantiedetective.nl is:

CupoNation GmbH
Radlkoferstr. 2
81373 München
tel: +49 (0) 89 96058699
E-Mail: dataprivacy.nl@global-savings-group.com

You can reach our data protection officer Mr. Michael Mayer also under this contact data.

In samenwerking met:

Imbull B.V.
Van Ostadestraat 149b
1073 TK Amsterdam

Gedetailleerde informatie over de verwerking en het gebruik van persoonlijke data op onze website en je persoonlijke rechten kun je vinden in onze Privacybleid.

De website

Informatie op deze website en elk andere vorm van intellectuele eigendommen behoren toe aan www.vakantiedetective.nl en daarmee Bambino 94. V V UG, Zonder nadrukkelijk schriftelijke toestemming mag de informatie op deze website niet gebruikt worden voor publicatie in welke vorm dan ook. Het gebruik van aanbiedingen is enkel toegestaan voor een persoonlijke aankoop via het internet gebruik makende van de bijbehorende link op www.vakantiedetective.nl.

Het is niet toegestaan om de website www.vakantiedetective.nl te gebruiken voor criminele activiteiten. Wij verlenen alle medewerking aan opsporingsdiensten indien hier sprake van mocht zijn.

Aanbiedingen en andere actie gerelateerde zaken

Wij kunnen niet garanderen dat aanbiedingen dan wel acties vermeld op deze website werken. Het is te allen tijde aan de gebruiker zelf om te controleren of een aanbieding of actie de gewenste korting geeft en of deze wel gebruikt mag worden. www.vakantiedetective.nl, Bambino 94. V V UG en haar medewerkers zijn niet aansprakelijk voor enige schade mogelijk ontstaan door gebruik van de informatie op deze website. Mocht u een aanbieding tegenkomen die mogelijk niet correct is opgenomen laat het ons dan weten via e-mail. Wij zullen deze vervolgens zo snel mogelijk van de site af halen.

Aankoop producten of diensten

www.vakantiedetective.nl verwijst enkel naar aanbieders van reisdiensten. Bij het boeken van een dienst gelden de voorwaarden van de desbetreffende aanbieder. www.vakantiedetective.nl verkoopt zelf geen producten. Wij hebben geen contacten met verkoopafdelingen van de diverse adverteerders en kunnen ook niet bemiddelen bij problemen rond de aankoop van een dienst.

Advies

www.vakantiedetective.nl is niet verantwoordelijk voor de adviezen die verstrekt worden via onze website. Bij aanbiedingen voor financiële, medische, juridische of andere persoonlijke of zakelijke beslissingen dient u zich te wenden tot een deskundige voor professioneel advies over uw beslissing. De adviezen worden hier zonder enige vorm van garantie gegeven.

Klachten

Indien u een klacht heeft over deze website dient u deze schriftelijk per e-mail aan ons door te geven. Hierbij dient u te allen tijde uw volledige naam en adres gegevens te verstrekken en een duidelijke omschrijving van uw klacht en reden van de klacht. Klachten worden binnen 10 werkdagen in behandeling genomen en u zult hierover bericht worden.

Wetgeving en toepassing op de website

Op deze website is Nederlands recht van toepassing. Indien u gebruikt maakt van deze website en of informatie die zij verstrekt gaat u automatisch akkoord met deze disclaimer. Bambino 94. V V UG behoud het recht op elk gewenst moment deze disclaimer zonder verdere aankondiging aan te passen dan wel uit te breiden. Op de volledige website zijn auteursrechten van toepassing.