Elke dag nieuwe vakantie deals; dit is hoe we jou helpen!

Wie zijn wij?

Wij zijn de Holiday Detectives en gaan undercover om dagelijks alleen de allerbeste travel deals voor je te vinden! We zijn travel experts met enorm veel contacten in de branche en een hoop kennis van de reis industrie.

Tijdens onze studies wilden we goedkoper reizen en de trucs die we toen leerden kennen gebruiken we nu om ons blog te voorzien van de mooiste deals en aanbiedingen!

Hoe werkt het?

Vakantie Detective werkt zéér simpel:

  1. Ons team vind geweldige deals die te boeken zijn bij bekende reisorganisaties
  2. We tonen alle noodzakelijke informatie op onze website
  3. Jij kunt met 1 klik op de knop boeken bij bekende reisorganisaties
  4. Jij bespaart flink wat geld op je uitgaven op je vakanties - Helemaal gratis!

Wat meer info:

Luchtvaartmaatschappijen, tour-operators and andere reisbedrijven hebben altijd te maken met over-capaciteit. Die lege stoelen en bedden moeten altijd zoveel mogelijk gevuld zijn. Om dit voor elkaar te krijgen zullen de meeste prijzen tijdelijk verlaagd worden, aanbiedingen worden geplaatst of “flash sales” worden geïntroduceerd.

Lang niet altijd worden klanten op de hoogte gebracht. Wij gaan undercover en tonen je al deze interessante vakantie en reis aanbiedingen op 1 plek!

Dit betekent dat we je dagelijks een selectie van de beste reis deals zullen laten zien. In het algemeen zijn er slechts een aantal stoelen of bedden voor de lage prijzen beschikbaar. Wees er dus snel bij want voor je het weet zijn nét de laatste stoelen naar jouw favoriete bestemming uitverkocht!

Antwoorden op veelgestelde vragen >