Over ons

Wie zijn we

Wij zijn de Holiday Detectives en gaan undercover om dagelijks alleen de allerbeste travel deals voor je te vinden! We doen dit door het internet af te zoeken en de beste vakantie deals naar heel veel bestemmingen voor je te verzamelen.

Onze missie is om onze bezoekers te helpen met het besparen van geld op hun vliegtickets & vakanties en het boeken zo makkelijk mogelijk te maken!

Ons team van detectives bestaat uit vier reis experts met veel kennis van allerlei bestemmingen en de reis branche. Daardoor zijn we in staat jou elke dag te voorzien van een prachtig overzicht van heerlijke aanbiedingen zodat jij niet alleen vaker maar ook vooral veel voordeliger kunt reizen!

Hoe werkt het

Luchtvaartmaatschappijen, tour-operators and andere reisbedrijven hebben altijd te maken met over-capaciteit. Die lege stoelen en bedden moeten altijd zoveel mogelijk gevuld zijn. Om dit voor elkaar te krijgen zullen de meeste prijzen tijdelijk verlaagd worden, aanbiedingen worden geplaatst of “flash sales” worden geïntroduceerd.

Lang niet altijd worden klanten op de hoogte gebracht. Wij gaan undercover en tonen je al deze interessante vakantie en reis aanbiedingen op 1 plek!

Dit betekent dat we je dagelijks een selectie van de beste reis deals zullen laten zien. In het algemeen zijn er slechts een aantal stoelen of bedden voor de lage prijzen beschikbaar. Wees er dus snel bij want voor je het weet zijn nét de laatste stoelen naar jouw favoriete bestemming uitverkocht!

We gebruiken cookies om je ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie kun je vinden in onze cookie privacy policy.