Een goedkoop hotel in Utrecht

Goedkoop overnachten in de stad van de domtoren

Of je Utrecht nu bezoekt voor een gezellige stedentrip, een evenement of zaken; voor iedere reiziger is er een goedkoop hotel te vinden


Utrecht is een knusse en bruisende studentenstad die veel te bieden heeft op het gebied van geschiedenis en cultuur. Bezoekers komen niet alleen naar Utrecht vanwege de grachten en de historische binnenstad maar ook voor evenementen in de Jaarbeurs. De centrale ligging in het midden van het land maakt de stad ook aantrekkelijk voor zakenreizigers. Kortom: Utrecht is een bestemming die aantrekkelijk is voor verschillende soorten reizigers. De Vakantie Detective selecteert de beste aanbiedingen voor een goedkoop hotel in Utrecht en helpt je op weg naar de beste hotelaanbiedingen!

Soorten Hotels Hotels in het centrum Wijken De beste periode

Soorten hotels in Utrecht

Naar de top

  • Budget Hotels in Utrecht: Een overnachting in Utrecht hoeft niet duur te zijn. Vooral aan de rand van de stad vind je een aantal grote hotels die comfortabele kamers aanbieden voor een zachte prijs. Ook in het centrum zijn een aantal kleinere particuliere hotels waar je voor niet al te veel geld kan slapen in een eenvoudige kamer.
  • Luxe hotels in Utrecht: Als je op zoek bent naar een comfortabel hotel voor een weekendje weg dan heb je in Utrecht ruime keus! Er zijn diverse 4**** en 5***** hotels waar je kunt genieten van ruime kamers, veel comfort, een zwembad en een sauna.
  • Hotelketens in Utrecht: Vele bekende hotelketens hebben een vestiging in Utrecht. Zo heeft het NH hotel twee vestigingen in Utrecht, en ook het Apollo hotel en het Bastion hotel zijn aanwezig.
  • Hostels in Utrecht: Utrecht kent diverse hostels. Je kan kiezen uit een bed op een slaapzaal of een privékamer met gedeelde faciliteiten. Voordeel is dat ze een centrale ligging hebben in het centrum van Utrecht en dat je gebruik kan maken van gemeenschappelijke ruimtes zoals een keuken.

Waar vind je goedkope hotels in Utrecht

Naar de top

  • Hotel nabij Utrecht centraal: Rondom het gloednieuwe station Utrecht Centraal vind je diverse grote hotelketens. Het grote aanbod aan kamers betekent dat je nooit te veel betaald voor een hotelkamer nabij het station!
  • Hotel bij de Jaarbeurs Utrecht: De Jaarbeurs Utrecht behoort tot een van de grootste conferentiecentra van Nederland. Tijdens een beurs of congres is het natuurlijk handig om in de buurt te overnachten, en voor sommigen die er werken wellicht zelfs noodzakelijk. Daar hebben verschillende grote hotelketens goed op ingespeeld. Nabij de Jaarbeurs Utrecht zijn genoeg kamers te vinden.
  • Hotel in de omgeving van Utrecht: Heb je een auto tot je beschikking of vind je het leuk om ook de mooie omgeving van Utrecht te ontdekken dan zijn er diverse hotels te vinden voor een goede prijs in de directe omgeving van de stad. Ook in de provincie vind je een aantal unieke hotels, bijvoorbeeld in oude landhuizen en kastelen.

Een goedkoop hotel in Utrecht centrum

Naar de top

Utrecht heeft een groot aanbod aan hotels. Je vindt er zowel grote namen als kleine boetiekhotels. Ben je op zoek naar een goedkoop hotel en beschik je over een auto dan zijn de hotels net buiten het centrum van Utrecht een aantrekkelijke optie. Aan de rand van de stad vind je een aantal grote hotelketens en in de dorpen en steden rondom Utrecht, zoals bijvoorbeeld Amersfoort of Zeist, overnacht je goedkoop. Ben je op zoek naar een hotel in het centrum van Utrecht dan kom je voor de beste prijs terecht in de kleinere hotels. Ook een goede optie is een Secret Hotel Utrecht aanbieding. Je hebt dan de garantie dat je in een drie- of viersterren hotel verblijft in het centrum maar weet pas op het laatste moment welk hotel dat is. Dat heeft dan weer alles te maken met de beschikbaarheid.

Zo vind je een goedkoop hotel in Utrecht

Naar de top

Utrecht is een perfecte stad voor citytrips. Zowel de stad zelf als de directe omgeving hebben veel te bieden. Daarnaast is het de meest centrale stad van Nederland, wat dan weer voordelen heeft voor zakenreizigers, en vinden er regelmatig beurzen en andere evenementen plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Tijdens grote evenementen kan de vraag van hotelkamers hoger liggen, terwijl hotels buiten drukke periodes graag stunten met de prijzen om de kamers vol te krijgen. Dan ontstaan er leuke aanbiedingen waardoor jij goedkoop kan slapen in Utrecht! Nog leuker zijn de aanbiedingen inclusief extra’s zoals een diner of gebruik van de sauna bijvoorbeeld. Houd je ogen open voor leuke arrangementen bij grote aanbieders en werp eens een blik op de aanbiedingen die we bij Vakantiedetective al voor jou geselecteerd hebben.

Door je aan te melden, bevestig je dat je ons Privacybeleid hebt gelezen en je accepteer whatsapp-berichten te ontvangen van ons met onze selectie deals. Meer informatie over onze WhatsApp Alerts hier

SCHRIJF JE IN