Goedkope vliegtickets naar Curaçao

Goedkoper vliegen naar Curaçao; dit zijn de beste aanbiedingen!

Iedereen wil naar Curaçao, en dat snappen we wel. Daarom zoeken we elke dag naar goedkope vliegticket deals naar Curaçao. Op deze pagina hebben we een mooie selectie voor je gemaakt!


Het vinden van een goedkope vlucht naar Curaçao

Belangrijke zaken voor je een vliegticket naar Curaçao boekt Met wie kun je naar Curaçao vliegen? Goedkope vliegtickets naar Curaçao vanuit Nederland Goedkoop naar Curaçao vanuit Duitsland Met welk toestel vlieg je naar Curaçao? Excursies op de Malediven Vervoer op de Malediven

Het vinden van een aanbieding voor een vlucht naar Curacao hoeft niet moeilijk te zijn. Met de toegenomen concurrentie op de route zijn de prijzen namelijk al jaren gestaag aan het zakken en zien we regelmatig prima aanbiedingen naar Curaçao voorbij komen! Onder andere met Tuifly (voormalig Arke), KLM of via verschillende andere maatschappijen met een overstap!

Belangrijke zaken voor je een vliegticket naar Curaçao boekt

Naar boven

Wat moet je meenemen voor je vlucht naar Curacao? In dit overzicht een paar handige tips & tricks om goed voorbereid te vertrekken.

 • Voor Curaçao heb je al Nederlander geen visum nodig
 • Om naar Curaçao te reizen heb je een paspoort nodig dat nog minimaal 6 maanden geldig is.
 • Het is ongeveer 7 uur vliegen naar Curaçao.
 • Het tijdsverschil met Nederland is 6 uur.
 • Het vliegveld van Curaçao heeft de luchthaven code CUR

Met wie kun je naar Curaçao vliegen?

Naar boven

Curaçao is een zeer populaire bestemming en wordt door vele maatschappijen gevlogen. Vanuit Nederland en België vlieg je, in de regel zonder overstap, naar dit tropische eiland. Er zijn verschillende maatschappijen actief die goedkope vluchten naar Curacao aanbieden. De meest bekende maatschappijen die actief zijn zijn KLM & TUI

Goedkope vliegtickets naar Curaçao vanuit Nederland

Goedkope vliegtickets naar Curaçao met KLM:

 • Al sinds 1934 wordt er door de KLM regelmatig tussen Nederland en Curaçao gevlogen.
 • Na de oorlog zelfs meerdere malen per week.
 • Tegenwoordig zijn er meerdere vluchten per dag en zijn er meer stoelen dan ooit beschikbaar.
 • Dat zorgt er dan weer voor dat er regelmatig goedkope vliegtickets naar Curaçao beschikbaar zijn.
 • Vlieg je met de KLM naar Curaçao dan profiteer je van een airline met jaren ervaring op de route, een sterk netwerk en prima toestellen.
 • Zo krijg je een lekker hapje, heb je je eigen scherm met films en series en wordt er, op vluchten uitgevoerd door de Boeing 787 Dreamliner, zelfs wifi aan boord aangeboden.
 • Ook een koffer meenemen is standaard bij de prijs inbegrepen, net als het sparen van miles en XP’s voor Flying Blue trouwens!

Goedkope vliegtickets naar Curaçao met Tui

 • Al lange tijd wordt er ook door Tuifly tussen Amsterdam en Curaçao gevlogen.
 • Zo’n vlucht naar Curaçao is tegenwoordig, ook omdat er flinke concurrentie bestaat tussen KLM en Tuifly, een stuk voordeliger te boeken dan voorheen.
 • Ook Tui voert zo’n 7 tot 10 vluchten per week uit van Amsterdam naar Curaçao.
 • Aan boord bij Tui verschilt de service niet veel van wat je bij KLM kunt verwachten.
 • Je hebt de mogelijkheid een comfort of premium comfort stoel te boeken voor extra beenruimte.
 • Ook bij TUI heb je je eigen schermen met entertainment aan boord en wordt je tijdens de vlucht voorzien van hapjes en drankjes.
 • Voor alcoholische drankjes moet je echter wel bijbetalen.

Met een overstap naar Curaçao vliegen:

Er zijn vele maatschappijen die via hun eigen hub vluchten op Curaçao uitvoeren; zo vlieg je met bijvoorbeeld Delta, American en United Airlines via hun hubs naar Curaçao. Hou wel rekening met een langere vliegtijd en de noodzaak om een ESTA aan te vragen.

Goedkoop naar Curaçao vanuit Duitsland:

Naar boven

Met het faillissement van AirBerlin in 2017 is helaas een einde gekomen aan de directe vluchten tussen Düsseldorf en Curaçao. Wie nu van Düsseldorf naar Curaçao wil vliegen en op zoek is naar goedkope vliegtickets naar Curaçao vanaf Düsseldorf is tot op heden aangewezen op een vlucht met overstap, meestal via Amsterdam (en dus met de KLM). Zo nu en dan zijn er echter ook deals met Amerikaanse maatschappijen via een overstap in Philadelphia of Miami!

Met welk toestel vlieg je naar Curaçao?

Naar boven

Het hangt van de luchtvaartmaatschappij af met welk toestel je vliegt. Hieronder een aantal bekende maatschappijen die vluchten naar Curaçao uitvoeren. Hou er wel rekening mee dat het toestal altijd kan wijzigen, het is echter redelijk voorspelbaar wat voor type wordt ingezet op de vluchten naar Curaçao.

 • Vluchten naar Curaçao met KLM: Heb je een vliegticket naar Curaçao bij KLM geboekt dan vlieg je meestal met de Boeing 747, de Boeing 787 of de Airbus 330. Deze toestellen zijn allemaal uitgerust met moderne stoelen en een entertainment systeem. Daarnaast kun je op vluchten van Amsterdam naar Curaçao bij KLM een maaltijd, snack en een aantal drankjes verwachten!
 • Vluchten naar Curaçao met Tuifly: Tuifly vliegt sinds een aantal jaar met de Boeing 787 op alle vluchten naar Curaçao. Dat is lekker genieten want dit is een modern en luxe toestel voorzien van vele gemakken zoals een entertainment systeem. Op vluchten van tuifly wordt je ook een drankje en maaltijd aangeboden. Wil je een extra drankje dan kan dit tegen bijbetaling.
 • **Vluchten met een overstap:**Als je met een overstap in de USA vliegt is het lastig te voorspellen wat voor type zal worden ingezet door de maatschappij. Hou rekening met kleinere toestellen die je in Europa zou krijgen op je vakantievluchten naar de Griekse Eilanden of naar Barcelona.

Het vliegveld van Curacao

Naar boven

Het vliegveld van Curaçao is klein en overzichtelijk en verwerkt vooral vluchten in de regio en vluchten vanaf de Verenigde Staten. De vluchten vanaf Amsterdam en Brussel is de enige uitzondering. Je vind er prima stoelen, winkels, restaurants en bars allemaal met een mooi uitzicht over het platform. Vanaf het vliegveld rijden bussen en zijn taxi’s beschikbaar. Heb je een pakketvakantie geboekt dan zal je transferbus vanaf de grote parkeerplaats voor het vliegveld vertrekken.,

Door je aan te melden, bevestig je dat je ons Privacybeleid hebt gelezen en je accepteer whatsapp-berichten te ontvangen van ons met onze selectie deals. Meer informatie over onze WhatsApp Alerts hier

SCHRIJF JE IN