Goedkoop ticket naar Thailand?

Dat kan! Dit is onze selectie van aanbiedingen!

Er zijn heel veel vliegtickets naar Thailand te vinden maar de allerbeste pikken wij er voor je uit! Dit is onze selectie!


Nieuwste aanbiedingen

VERLOOPT BINNENKORT

Thailand is al jaren een enorm populaire bestemming. Het is dus niet gek dat er vele verbindingen zijn vanuit Europa en andere delen van de wereld en verschillende Thaise bestemmingen.

Verreweg de grootste bestemming in Thailand is Bangkok. Bangkok heeft twee vliegvelden en is als mainport van Thailand een grote wereldwijde bestemming. Je kunt dan ook vanuit alle hoeken van de wereld naar Bangkok vliegen. Daarnaast zijn er nog vele andere vliegvelden waarop gevlogen wordt; dat zorgt vaak voor prima aanbiedingen en lage prijzen voor vliegtickets naar Thailand! En dat ook nog eens op vele verschillende momenten in het jaar, want Thailand is een land dat geschikt is voor alle seizoenen en alle vakanties!

Belangrijke info over vliegen naar Thailand

Naar de top
Er zijn een hoop zaken om in je achterhoofd te houden bij het zoeken naar goedkope vluchten naar Thailand. Zo is het goed te begrijpen hoe het met visa, intentingen, reistijden, maatschappijen en bagage regels zit. Natuurlijk zijn er nog tal van andere zaken die je niet moet vergeten:

 • Het is, als je een rechtstreekse vlucht hebt, ongeveer 11 uur vliegen naar Thailand
 • Je hebt geen visum nodig maar moet wel een bewijs van terugvlucht hebben en mag maximaal 30 dagen blijven.
 • Inentingen zijn niet verplicht maar wel aan te raden.
 • In Thailand is het 5 uur later dan in Nederland en België.
 • Er wordt betaald met de **Thaise Bah**t.
 • In Thailand wordt links gereden.

De beste periode voor een vliegticket naar Thailand

Naar de top
Hoewel Thailand als bestemming extreem veelzijdig is en je eigenlijk op elk moment in het jaar wel een reis kunt maken naar dit mooie land is het altijd goed om even goed na te denken over de beste periode om een vliegticket naar Thailand te boeken. Zo is het regenseizoen niet ideaal (vochtig en nat) terwijl ook de warme hete zomer niet heel aantrekkelijk is. Hieronder een overzicht van de verschillende seizoenen en de beste periodes om naar Thailand te vliegen:

 • Winter: In de winter is het in Thailand, in tegenstelling tot in Europa, heerlijk warm en kun je erop rekenen dat een zonvakantie gegarandeerd slaagt. Niet gek dan ook dat vele mensen in de winterperiode naar Thailand vliegen. Tickets zijn ruim voorhanden en, mits je op tijd boekt en een beetje geluk hebt, niet duur.
 • Lente: De lente is een ook een prima periode om een vliegticket naar Thailand te scoren. Hou wel rekening met de regenperiode en een extra vochtig klimaat.
 • Zomer: Een ticket naar Thailand in de zomervakantie kan een kostbare uitgave zijn. Maatschappijen zullen in deze periode niet of nauwelijks stunten met de prijzen van hun vliegtickets.
 • Herfst: Ook de herfst is een prima periode om een goedkoop vliegticket naar Thailand te scoren. Zeker als je buiten de herfstvakantie zoekt en boekt vlieg je goedkoper naar Azië!

Populaire bestemmingen in Thailand

Naar de top

Als enorm veelzijdige bestemming is Thailand natuurlijk niet in een paar woorden te omschrijven. Een vakantie in Thailand brengt je dan ook bloot aan de vele verschillende aspecten van het leven in dit warme tropische land. Een vliegticket begint en eindigt bijna altijd in Bangkok maar in de tussentijd heb je alle vrijheid om je eigen route te bepalen. Tijd om te profiteren van onze kennis dus!

 • Bangkok: Metropool Bangkok is het financiele en culturele hart van Thailand en Zuid-Oost Azie. Dat zorgt er dan ook voor dat het vliegveld, Suvanarbhumi Airport (BKK) een enorm druk vliegveld is. Gelukkig is het ook erg groot en ruim opgezet en is het hier goed toeven. Er is 1 grote terminal waar alle airlines op vliegen, het is voorzien van vele winkels, bars en restaurants en voor de frequent flyer zijn er mooie airline lounges aanwezig.

 • Vanaf het vliegveld van Bangkok reis je naar het centrum van Bangkok met de trein of metro. Deze rijdt vaak en tot in het hart van het centrum. Een kaartje is goedkoop. Een taxi of Uber nemen kan ook; prijzen zijn laag want voor zo’n €10 heb je een rit. Hou wel rekening met flinke files, vooral in de binnenstad!

 • Phuket: Phuket is een bekende droombestemming en wordt dan ook door vele maatschappijen direct of met overstap aangevlogen. Het vliegveld van Phuket (HKT) ligt aan de noordkant van het eiland. Met de bus of taxi ben je snel en goedkoop op je plek van bestemming.

 • Krabi: Als je een vlucht naar Krabi zoekt zit je goed; Qatar Airways vliegt namelijk, via Doha, dagelijks op deze mooie plek. Het vliegveld van Krabi is klein maar voorzien van alle gemakken. Alle bestemmingen in de regio zijn met de taxi te bereiken maar er rijden ook busdiensten.

 • Chiang Mai: Het noorden van Thailand wordt bediend door Chiang Mai airport. Dit kleine maar zeer centraal gelegen vliegveld wordt voornamelijk voor regionale en binnenlandse vluchten gebruikt. Tegenwoordig kun je echter ook vanaf Brussel of Amsterdam naar Chiang Mai vliegen, Qatar Airways biedt namelijk dagelijkse vluchten aan!

Welke maatschappijen vliegen naar Thailand?

Naar de top
Met meer dan 15 vliegvelden waarvan eentje tot de grootste en drukste ter wereld behoort zijn er enorm veel maatschappijen die naar Thailand vliegen. Het aanbod van deze vliegtickets is dan ook enorm en dat maakt niet lastig om een hele lijst te tonen.
Er zijn echter een aantal maatschappijen actief die directe vluchten naar Thailand aanbieden vanuit Amsterdam of Brussel.
In dit artikel benoemen we ook een aantal andere bekende en grote airlines die regelmatig aanbiedingen voor vluchten naar Thailand tonen want ook wij weten dat de goedkope vluchten naar Thailand vaak een overstap hebben.

Rechtstreekse (direct) vluchten naar Thailand

Naar de top

 • KLM: Al sinds jaar en dag is KLM actief op rechtstreekste vluchten van Amsterdam naar Bangkok. Dat is helemaal geen gek idee; de kortste reistijd en met prima toestellen en crew een fijne ervaring. Uiteraard moet je rekening houden met de “premium” die betaald moet worden op directe vluchten, uiteraard zijn tickets bij de KLM duurder dan vluchten met een overstap die ook veelvuldig op onze website voorbij komen.

 • EvaAir: Het Taiwanese Evaair vliegt sinds de jaren 80 tussen Bangkok en Amsterdam en daarna door naar Taipei. Het is een prima maatschappij met moderne toestellen, een frisse en professionele crew en tarieven die vergelijkbaar zijn met die van KLM. Mede omdat het directe rechtstreekse vluchten zijn tussen Amsterdam en Bangkok. Wie op zoek is naar luxe kan ook eens kijken naar de EvergreenClass.

 • Thai Airways: Met Thai Airways vlieg je in luxe en moderne vliegtuigen rechtstreeks naar Bangkok! Thai Airways is echter geen goedkope maatschappij en hou dus rekening met hogere tarieven dan je misschien gewend bent. Daar krijg je echter wel een prima ervaring voor terug!

  Vluchten naar Thailand met een overstap

  Naar de top
  Naast de dagelijkse directe vluchten tussen Amsterdam en Thailand zijn er natuurlijk nog veel meer maatschappijen die vluchten naar Thailand uitvoeren met een overstap op hun thuisbasis. Hieronder zie je een selectie van maatschappijen die regelmatig mooie aanbiedingen naar Thailand hebben!

 • Emirates: Emirates is een bekende maatschappij uit het Midden-Oosten en biedt dagelijks meerdere vluchten aan naar Thailand. Met de overstap in Dubai is weinig mis; een fijn vliegveld met prima faciliteiten.

 • Qatar Airways: Met Qatar Airways naar Thailand vliegen is een feest; zowel aan boord als tijdens je overstap in Doha. Qatar Airways biedt regelmatig mooie aanbiedingen aan en ook in de business class vlieg je regelmatig voor een aantrekkelijke prijs met een overstap naar Thailand!

 • Ukraine International Airways: Ukraine International biedt zeer regelmatige mooie aanbiedingen voor vliegtickets naar Thailand vanuit zowel Amsterdam als Brussel. Je vliegt dan met een korte overstap in Kiev, een prima deal omdat de vluchten vaak extreem goedkoop zijn!

Binnenlandse vluchten

Naar de top
Vanwege de vaak grote afstanden en het gebrek aan goede snelwegen wordt er in Thailand ook veel binnenlands gevlogen. Een aantal belangrijke zaken voor als jij op zoekt bent naar een binnenlandse (domestic) vlucht in Thailand.

 • Vanaf de 2 verschillende vliegvelden in Bangkok vlieg je naar elke bestemming in het land.
 • Ook vanaf Phuket kun je naar een aantal binnenlandse bestemmingen vliegen
 • Bekende binnenlandse maatschappijen zijn Bangkok Airways, Thai Smile of de low-cost maatschappijen zoals AirAsia en Tiger.

Door je aan te melden, bevestig je dat je ons Privacybeleid hebt gelezen en je accepteer whatsapp-berichten te ontvangen van ons met onze selectie deals. Meer informatie over onze WhatsApp Alerts hier

SCHRIJF JE IN