Goedkope vliegtickets naar Bali

Lekker voordelig vliegen naar Bounty Bali? Dit zijn de beste deals van dit moment!

Bali, dat bekende bounty paradijs in Azië, is een droombestemming voor iedereen! Met de prachtige stranden, wuivende palmen, kabbelende golven van de zee en een heerlijk klimaat is dit dé bestemming voor de liefhebber van elk type vakantie! En goedkoop vliegen naar dit mooie eiland is helemaal niet zo moeilijk als je gebruik maakt van de prima deals van Vakantie Detective!


Goedkope vliegtickets naar Bali

Belangrijke info De beste periode Populaire bestemmingen Maatschappijen Rechtstreekse vluchten Vluchten met een overstap Binnenlandse vluchten

Goedkope vluchten naar Bali

Naar de top

Prachtige bounty stranden, wuivende palmen, adembenemend mooie natuur, een bijzondere cultuur en natuurlijk heerlijk weer. Paradijselijk Bali is dé topbestemming voor vele reizigers. Dat zorgt dan ook veel vele vluchten naar Bali.

Wie op zoek is naar een mooie aanbieding of een goedkoop vliegticket zit hier goed; regelmatig spotten we namelijk een goedkope vlucht of aanbieding en dan delen we die op onze pagina. Waarom Bali? Omdat het dé bestemming is waar je blij van wordt. Bovendien is Bali, als je een goedkope vlucht vindt, heel betaalbaar. En laat dat nou precies zijn waar wij van Vakantie Detective heel goed in zijn!

Belangrijke info over vliegen naar Bali

Naar de top
Voor jij eindelijk die goedkope vlucht naar Bali te pakken hebt is het ook goed om even te bedenken welke zaken nou écht essentieel zijn en je absoluut niet mag vergeten. Bali ligt namelijk aan de andere kant van de wereld en niets is zo vervelend om voor verrassingen komen te staan tijdens je reis.

 • Er ligt 1 vliegveld op Bali, de code is DPS.
 • Er wordt op Bali betaald met de Indonesische Rupiah.
 • Het is, afhankelijk van je vliegroute, zo’n 15 uur vliegen naar Bali vanaf Amsterdam of Brussel.
 • Je hebt geen visum nodig, deze kun je (als Nederlander of Belg) bij aankomst krijgen en is maximaal 30 dagen geldig.
 • Inentingen zijn niet verplicht maar wel aan te raden.
 • Op Bali wordt Indonesisch en Balinees gesproken maar op de toeristische plekken wordt ook goed Engels gesproken.
 • Je kunt je Europese stekkers gebruiken op Bali.
 • Er is, afhankelijk van de zomertijd, 5 of 6 uur tijdsverschil tussen Bali en Nederland.

De beste periode voor een vliegticket naar Bali

Naar de top
Een goedkoop vliegticket wordt voor een deel bepaald door de reisperiode en ook Bali is daarop geen uitzondering. Het is dan ook goed om je periode in gedachte te houden bij het zoeken naar die goedkope vliegtickets. Dit zijn de beste periodes om een goedkoop vliegticket naar Bali te vinden:

 • In de winter: De winter is de beste periode om naar Bali te vliegen; thuis is het koud maar daar niet! Ook de vliegtickets zijn in januari, februari en maart lekker voordelig! Laat de kerstvakantie links liggen; geen aanbiedingen naar Bali in deze periode helaas!
 • In de lente: Ook de lente is een goed moment voor het boeken van vliegtickets naar Bali. Zolang je de schoolvakanties vermijd kun je namelijk redelijk voordelig reizen. Natuurlijk is dat wel altijd afhankelijk van de maatschappijen en of ze aanbiedingen in de markt zetten.
 • In de zomer: Een vliegticket naar Bali in de zomervakantie is meestal niet zo voordelig als buiten de zomer. Dat komt door het seizoen; in juni, juli en augustus vlieg je nou eenmaal niet voor bodemprijzen en zijn aanbiedingen zeer schaars.
 • In de herfst: Ook de herfst is een prettig moment voor een vliegticket naar Bali. Goed op onze deals letten en toeslaan want regelmatig komen we geweldige deals tegen.

Het vliegveld van Bali

Naar de top
De luchthaven Ngurah Rai (DPS) is het officiele en internationale vliegveld van Bali en ligt nabij hoofdstad Denpasar. Dit vliegveld bestaat uit een moderne terminal met alle noodzakelijke voorzieningen. Het heeft tevens een airport lounge. Bijzonder aan dit vliegveld is de architectuur; het is namelijk gebouwd in de lokale stijl, een bijzondere ervaring. Vanaf het vliegveld reis je makkelijk per taxi of bus naar alle delen van Bali.

Welke maatschappijen vliegen naar Bali?

Naar de top
Er zijn vele mainieren om een vlucht naar Bali te regelen. Uiteraard kun je een rechtstreekse vlucht nemen maar ook vluchten met een overstap zijn veel te vinden. Hieronder een klein overzicht van de meest voorkomende maatschappijen.

Rechtstreekse (direct) vluchten naar Bali

Naar de top
Een rechtstreekse of directe vlucht van Amsterdam of Brussel naar Bali is natuurlijk fijn, maar vanwege de grote afstand nauwelijks te doen. Daarom wordt door de directe vluchten vaak een korte tussenstop gemaakt en worden er ook passagiers in en/of uitgeladen. Dit is overigens alleen mogelijk vanaf Schiphol. Er zijn geen directe rechtstreekse vluchten tussen Brussel en Bali.

 • KLM: KLM vliegt dagelijks tussen Amsterdam en Bali en doet dat met de vernieuwde Boeing 777. De vlucht maakt altijd een tussenstop in Kuala Lumpur of Singapore vanwege de afstand. Als passagier naar Bali hoef je echter het toestel niet te verlaten en kun je gewoon blijven zitten.

  Vluchten naar Bali met een overstap

  Naar de top
  Vluchten met een overstap naar Bali zijn meestal goedkoper dan de directe vluchten vanaf Amsterdam. Het zorgt tevens voor een beetje extra tijd en een moment om je benen te strekken tijdens de reis. Er zijn enorm veel maatschappijen actief richting Bali maar een aantal komen we bovengemiddeld vaak tegen bij onze missie om de goedkoopste tickets naar Bali te vinden:

 • Qatar Airways: Qatar Airways vliegt vanaf haar thuisbasis in Doha naar een hoop bestemmingen en biedt daarmee vanaf zowel Amsterdam als Brussel een prima aansluiting naar Bali. Aan boord van Qatar Airways is het trouwens goed toeven met prima eten; drankjes en een entertainment systeem.

 • Emirates: Emirates vliegt via Dubai naar Bali. Tijdens deze overstap is er in Dubai genoeg te beleven en ook aan boord wordt goed voor je gezorgd. Emirates voert dagelijks vluchten naar Bali uit.

 • XiamenAir: XiamenAir is een Chinese maatschappij die regelmatig stunt met de prijzen naar Bali. Ze bieden vluchten aan via Xiamen in China en vliegen met moderne Boeing 787 toestellen. De écht goedkope vliegtickets naar Bali vinden we meestal hier!

 • Garuda Indonesia: De Indonesische nationale maatschappij vliegt uiteraard al jaren tussen Amsterdam en Jakarta en biedt via dit vliegveld ook binnenlandse vluchten aan naar Bali.

Door je aan te melden, bevestig je dat je ons Privacybeleid hebt gelezen en je accepteer whatsapp-berichten te ontvangen van ons met onze selectie deals. Meer informatie over onze WhatsApp Alerts hier

SCHRIJF JE IN