We gebruiken cookies om je ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie kun je vinden in onze cookie privacy policy.

Goedkoop weekendje weg

Aanbiedingen en tips voor een goedkoop weekendje weg

Een goedkoop weekendje weg is makkelijk te regelen; voor een paar tientjes kan jij namelijk voor een super prijs op pad!/p>


Your browser doesn't support HTML5 video.

Zoek het beste vliegticket

Makkelijk en flexibel en super-handig als je niet kunt vinden wat je zoekt

Vind je vlucht ›

Ideeën voor een goedkoop weekendje weg

Een weekendje weg is heerlijk! Lekker even naar een andere plek om daar de energie op te laden, te relaxen of om weer wat nieuws te leren en een onvergetelijke ervaring op te doen. Zo’n weekend weg kan natuurlijk op vele manieren worden ingevuld en daar is dan ook een hele hoop over uit te leggen.

Op deze pagina geven we je tips zodat jij gaat slagen bij het boeken van een goedkoop weekendje weg.

Leuke weekendje weg ideeën

De mogelijkheden voor een weekendje weg zijn natuurlijk eindeloos. Je kunt erop uit trekken in eigen land of een bezoek aan het buitenland brengen. In Nederland zijn tal van mooie steden om te bezoeken; Leeuwarden, Groningen, Enkhuizen, Haarlem, Utrecht, Den Haag, Roermond, Maastricht, Middelburg en Zwolle zijn een paar van de mooie plekken, maar uiteraard zijn er nog veel meer prachtige steden en dorpen die vaak makkelijk te bereiken zijn met het openbaar vervoer of met je eigen auto. Een citytrip in eigen land is iets wat makkelijk te regelen is; bijvoorbeeld door een fijn hotel op locatie te boeken. Vaak zit daar ook een ontbijt bij en profiteer je, als je in het laagseizoen en in het weekend reist, van lage prijzen omdat de zakenreizigers alleen doordeweeks boeken. Shoppen, een museum bezoeken, naar het natuurpark gaan of iets anders; er zijn tal van redenen om er eens op uit te trekken!

Wat dacht je van een actieticket richting een Duitse stad om daar een goedkoop weekendje weg te vieren? Vertrekken op vrijdag, terug op zondag en dan een lekker goedkoop hotel in het centrum boeken. Je hebt zomaar een goedkoop weekendje weg naar Düsseldorf, Duisburg, Keulen of Aken voor zo’n €99. Ook richting onze Zuiderburen zijn vaak hele mooie weekendjes weg te boeken; een citytrip Antwerpen, Brussel of Brugge heb je namelijk ook al voor een paar tientjes.

Weekendje weg in een bungalowpark?

Grote bungalowketens zoals Center Parcs, Landal Greenparks en Roompot hebben regelmatig prima aanbiedingen voor wie een goedkoop weekendje weg wil. Cottages met 50% korting zijn geen uitzondering; dat is lekker voordelig en ook nog eens hartstikke leuk!

Goedkope Kerstmarkten

In de periode voor kerst is het trouwens een heel leuk idee om eens na te denken over een leuk weekendje weg richting de kerstmarkten. In Duitsland en Zuid Nederland zijn ze veelvuldig te vinden in november en december. Lekker genieten van de vele lampjes, glühwein en muziek voor weinig geld. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Citytrips in het buitenland

Wil je liever iets verder van huis dan zijn er vele mogelijkheden; met de bekende low cost airlines vlieg je namelijk vaak al voor enkele tientjes naar een bekende stad in Europa. Zo komt een goedkope citytrip naar bijvoorbeeld Praag, Boedapest, Londen, Milaan of zelfs Barcelona voor een heel lekker budget beschikbaar. Zoek er nog een fijn hotel bij en voila; een goedkoop weekendje weg binnen Europa!

Dit zou je ook kunnen interesseren

citytrip

Bekijk ook onze favoriete bestemmingen

Vakantie Canarische Eilanden Vakantie Ibiza Vakantie Mallorca

De beste (en geheime) deals via WhatsApp

De beste travel deals direct op je telefoon! Mis er geen een en doe jezelf een droomvakantie cadeau voor dump-prijzen!

SCHRIJF JE IN