Waanzinnige woensdag CENTER PARCS deals! Profiteer van HOGE KORTINGEN! 4 nachten in een mooie cottage al v/a €90,50

13 juni 2018 - 11:20

4 nachten in een 4-persoons cottage al v/a €90,50 p.p.

Naar de Aanbieding >
Profiteer van hoge kortingen met deze mooie waanzinnige woensdag deals van Center Parcs! Voor een spotprijsje zit jij in het gezelligste vakantiepark van Nederland! Beleef heel wat waterpret in het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo en ga voor heel veel gezelligheid en entertainment naar de Market Dome. Center Parcs is hét vakantiepark voor jong en oud met comfortabele luxe cottages in een prachtige omgeving.
Zo ziet je Center Parcs aanbieding eruit:
Bekijk de Center Parcs aanbiedingen >

Over de aanbieding:

Center Parcs is hét vakantiepark voor het hele gezin! De waanzinnige woensdag deals bestaan uit verschillende Center Parcs parken door heel Nederland. Afhankelijk van het park en de soort cottage kan de prijs veranderen. De prijs is inclusief onbeperkt toegang tot het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo en verschillende activiteiten en entertainment in de Market Dome. Met deze waanzinnige woensdag deals kan jij kiezen uit verschillende Cottages in onder andere Center Parcs de Huttenheugte en Center Parcs Het Meerdal. Bij het maken van de boeking kan je nog kiezen voor extra arrangementen en services.


Goed om te weten:

  • Wanneer boeken: zo snel mogelijk! Op = op
  • Boeken bij: Center Parcs
  • Extra's: entree voor Aqua Mundo en verschillende activiteiten 
  • Extra kosten: het bedrag is op basis van een Comfort Cottage voor 4 personen. Alle andere services en arrangementen brengen extra kosten met zich mee en kunnen eenvoudig worden bijgeboekt op de online boekingspagina Nog even verder zoeken? Misschien zit er iets bij de deals hieronder!

Vakantieparken Vakantie Nederland