Dit zijn de Black Friday Travel Deals van 2017 onder elkaar! Check ze snel want op=op!

Hoe werkt deze Black Friday pagina?

Wat is Black Friday

Black Friday is in veel landen om ons heen al een heel bekend fenomeen; extreem volle winkels vol afgeprijsde artikelen en mensen die vechten om een extreem goedkope tv. Lang dachten we dat Black Friday alleen in Amerika zou blijven maar tegenwoordig doen er steeds meer landen aan mee. Natuurlijk kan ook de reisbranche niet achterblijven. Aanbieders van reizen, hotel websites en vooral bekende airlines komen tegenwoordig namelijk met prima Black Friday aanbiedingen, kortingscode’s of verlaagde tarieven. Tijdens Black Friday boek je jouw vakantie goedkoper. Dat is dus ook precies waarom wij een pagina hebben opgetuigd met daarop een verzameling van de allerbeste Black Friday travel deals!

Hoe boek ik mijn Black Friday aanbieding?

Onze detectives houden alle aanbieders goed in de gaten en speuren naar de beste Black Friday deals. Vinden we een deal, dan posten we ze gelijk op deze Black Friday pagina waardoor jij zelf niet meer alle websites af hoeft te speuren. Zit er een mooie deal voor je tussen? Klik op de deal, bekijk de details en boeken maar! De Black Friday deals blijven doorgaans maar één dag geldig tenzij anders vermeld, dus snelle beslissingen zijn nodig. Maar dan ga je wel met heel veel korting op vakantie!

Wat je moet weten over Black Friday

Welke Black Friday deals kun je verwachten?

Het is elk jaar weer lastig om precies te zeggen welke bedrijven wel en niet meedoen met de Black Friday sales. Gelukkig leert de ervaring dat er jaarlijks meer dan genoeg luchtvaartmaatschappijen zijn die hun tarieven tijdelijk en flink verlagen. Goedkope Black Friday vliegtickets van bekende maatschappijen zijn iets dat je zeker zal tegenkomen. Zo had Vueling in het verleden een Black Friday sale naar al haar bestemmingen. Zo vloog je al voor €19,99! Emirates deed haar Business Class stoelen in de uitverkoop met ruim 40%! Ook dit jaar staan er weer tal van aanbiedingen te wachten, dus zorg dat je klaar zit want ze worden vaak pas op de dag zelf bekend gemaakt.

Goed om te weten

  • Black Friday valt dit jaar op 24 november 2017
  • De meeste aanbiedingen zijn alleen op Black Friday zelf te boeken, dus wees snel!
  • Benieuwd tot wanneer een deal te boeken is? Onderaan de aanbieding bij het kopje “goed om te weten” staat het vermeld.
  • Geen enkele deal missen? Volg dan onze speciale Black Friday facebookpagina en blijf als eerste op de hoogte van de mooiste Black Friday aanbiedingen

De beste (en geheime) deals via WhatsApp

De beste travel deals direct op je telefoon! Mis er geen een en doe jezelf een droomvakantie cadeau voor dump-prijzen!

Door je aan te melden, bevestig je dat je ons Privacybeleid hebt gelezen en je accepteer whatsapp-berichten te ontvangen van ons met onze selectie deals. Meer informatie over onze WhatsApp Alerts hier

SCHRIJF JE IN