Dit zijn alle Black Friday deals van 2018

Op zoek naar die geweldige Black Friday Travel deal? Dit is onze selectie:

Alle black friday vakantie deals

Dit is dé plek waar je alle Black Friday vakantiedeals van 2018 gaat vinden. Het team van VakantieDetective speurt elke dag het internet af naar de beste deals zodat jij direct kunt gaan besparen op je vliegtickets en vakanties. Vele reisorganisaties, luchtvaartmaatschappijen en hotelwebsites zijn namelijk aan het stunten met aanbiedingen; zonde om deze aan je voorbij te laten gaan!


Nieuwste aanbiedingen

VERLOOPT BINNENKORT

100% genieten op Curaçao! Deze 4**** deal is in de BONUS:

vanaf €499 per persoon
23 november 2018 - 10:24
VERLOOPT BINNENKORT

WEES ER SNEL BIJ! RYANAIR BLACK FRIDAY; 500.000 stoelen v/a €4,89

vanaf €4.89 per persoon
22 november 2018 - 14:33
VERLOOPT BINNENKORT

Wat is Black Friday

Black Friday is in veel landen om ons heen al een heel bekend fenomeen; extreem volle winkels vol afgeprijsde artikelen en mensen die vechten om een extreem goedkope tv.

Lang dachten we dat Black Friday alleen in Amerika zou blijven maar tegenwoordig doen er steeds meer landen aan mee. Natuurlijk kan ook de reisindustrie niet achterblijven: Touroperators, hotels, luchtvaartmaatschappijen en vele andere aanbieders van vakanties en reizen hebben tegenwoordig prima Black Friday aanbiedingen, kortingscodes of verlaagde tarieven.

Tijdens Black Friday boek je jouw vakantie goedkoper. Dat is dus ook precies waarom wij deze pagina hebben opgetuigd met daarop een verzameling van de allerbeste Black Friday travel deals!

Wanneer is black friday in 2018?

Black Friday begint in 2018 op 23 november!

Wat voor Black Friday aanbiedingen kun je verwachten?

Het is altijd afwachten welke luchtvaartmaatschappij of reiswebsite met wat voor Black Friday deals komt. Gelukkig lopen we al een tijdje mee, vorige keer zaten onder andere de volgende soort deals bij de Black Friday selectie:

  • €50 korting op je hotelboeking
  • Enkele reizen naar Europe hoofsteden voor minder dan €20
  • Extreem goedkope treinkaartjes naar Parijs met Thalys
  • Goedkoper vliegen in de Business Class

Uiteraard is dit geen garantie dat ook dit jaar dezelfde black friday travel deals terugkomen. Het geeft je echter wel een hele goede indicatie van het extreme voordeel dat er te scoren is door gebruik te maken van de black friday deals!

Hoe boek ik mijn Black Friday aanbieding?

Ons team van detectives houdt alle aanbieders goed in de gaten en speuren naar de beste Black Friday deals. Vinden we een deal, dan posten we ze gelijk op deze Black Friday pagina waardoor jij zelf niet meer alle websites af hoeft te speuren.

Zit er een mooie deal voor je tussen? Klik op de deal, bekijk de details en boeken maar!

De Black Friday deals blijven doorgaans maar één dag geldig tenzij anders vermeld, dus snelle beslissingen zijn nodig. Maar dan ga je wel met heel veel korting op vakantie! Wat je moet weten over Black Friday

Welke Black Friday deals kun je verwachten?

Het is elk jaar weer lastig om precies te zeggen welke bedrijven wel en niet meedoen met de Black Friday sales. Gelukkig leert de ervaring dat er jaarlijks meer dan genoeg luchtvaartmaatschappijen zijn die hun tarieven tijdelijk en flink verlagen.

Goedkope Black Friday vliegtickets van bekende maatschappijen zijn iets dat je zeker zal tegenkomen. Zo had Vueling in het verleden een Black Friday sale naar al haar bestemmingen. Zo vloog je al voor €19,99! Emirates deed haa**r Business Class** stoelen in de uitverkoop met ruim 40%!

Ook dit jaar staan er weer tal van aanbiedingen te wachten, dus zorg dat je klaar zit want ze worden vaak pas op de dag zelf bekend gemaakt.

Goed om te weten

  • Black Friday valt dit jaar op 23 november 2018
  • De meeste aanbiedingen zijn alleen op Black Friday zelf te boeken, dus wees snel!
  • Benieuwd tot wanneer een deal te boeken is? Onderaan de aanbieding bij het kopje “goed om te weten” staat het vermeld.
  • Geen enkele deal missen? Volg dan onze speciale Black Friday pagina en blijf als eerste op de hoogte van de mooiste Black Friday aanbiedingen

Door je aan te melden, bevestig je dat je ons Privacybeleid hebt gelezen en je accepteer whatsapp-berichten te ontvangen van ons met onze selectie deals. Meer informatie over onze WhatsApp Alerts hier

SCHRIJF JE IN