Oud en nieuw aanbiedingen

Al jouw oud en nieuw aanbiedingen op een rijtje

Oud en nieuw, een speciale dag waar iedereen een andere invulling aan geeft. Wij hebben voor jou de beste tips voor een onvergetelijke oud en nieuw.


Jouw ideale vakantie op oud en nieuw

Oud en nieuw, de dag waar we met zijn allen het hele jaar naar uitkijken. Een dag die in het teken staat van de oliebollen, appelflappen, vuurwerk en familie en vrienden. Je kan natuurlijk heel gezellig thuis een leuk nieuwjaarsavond vieren met gebak en champagne, maar je kan ook kiezen voor een weekendje weg, of misschien een romantisch diner of een oud en nieuw in het buitenland. De keuze is reuze, en wij helpen jou graag met het organiseren van de perfecte oud en nieuw. Lees snel verder voor de leukste tips en adviezen!Al jouw oud en nieuw aanbiedingen op een rijtje.

Vier een onvergetelijke oud en nieuw

Weg met oud en nieuw in het buitenland

Natuurlijk kan je kiezen voor een oud en nieuw in eigen land, maar oud en nieuw vieren in het buitenland maakt het nog net even wat extra specialer. Wij hebben voor jou de leukste oud en nieuw bestemmingen op een rijtje gezet.

Oud en nieuw in Londen

Oud en
nieuw wordt in Londen op grootste wijze gevierd. De viering van oud en nieuw in de Britse hoofdstad begint traditiegetrouw met het aftellen naar 12 uur bij de wereldberoemde Big Ben. Als de Big Ben op 12 uur de klokken luidt barst het vuurwerk spektakel los boven the Theems. Ieder jaar weer zijn er tienduizenden mensen getuige van een heel groot vuurwerkspektakel. De vuurwerkshow in Londen staat dan ook samen met Sydney en Dubai in de top drie van beste oud en nieuw vuurwerkshows ter wereld. Je kan kiezen om deze show te bewonderen vanaf de Theems of vanaf verschillende gebieden bij de London Eye.

Oud en nieuw Duitsland

Duitsland is prachtig rondom de kerstdagen en rondom oud en nieuw. Alles is mooi versierd en je vind er de leukste kerstmarkten. Hierdoor is Duitsland ook een populaire bestemming om oud en nieuw te vieren. Er zijn een aantal steden in Duitsland welke jou een onvergetelijke oud en nieuw zullen bezorgen.

  • Berlijn is hip en happening met oud en nieuw. Je kan hier verschillende optredens van wereldsterren bewonderen en er zijn flitsende laser- en lichtshows. Bovendien is er natuurlijk een vuurwerkshow welke je niet kan missen!
  • Düsseldorf is ook een mooie stad om oud en nieuw door te brengen. Er worden hier veel verschillende activiteiten georganiseerd en er wordt een groot feest gehouden in Club Espirit Arena. Düsseldorf is dan ook the place to be tijdens oud en nieuw voor de echte party animals.
  • Dresden heeft een spectaculaire vuurwerkshow bij de Semperoper in het midden van de Theaterplatz. Ook hier vind je tijdens oud en nieuw heel veel verschillende activiteiten en trekt de stad vele bezoekers. Nog een leuke tip: bewonder de vuurwerkshow vanaf de Augustbrucke. Vanaf de brug heb je een spectaculair uitzicht op het vuurwerkspektakel.

Oud en nieuw Parijs

Wat is er nou romantischer dan oud en nieuw in Parijs vieren! De stad van de liefde. Wij kunnen je verzekeren, dat wordt een oud en nieuw om niet snel meer te vergeten. De stad is prachtig versierd, overal vind je gezellige kerstkraampjes en bij de Arc de Triomphe wordt er rond middernacht een spectaculaire show gegeven. Andere gave plekken zijn de Eiffeltoren en het Trocadero. Er wordt in Parijs geen vuurwerkshow gegeven, maar al die flikkerende lichtjes om de eiffeltoren geven natuurlijk al een heel bijzondere sfeer. Ook heel leuk: oud en nieuw vieren in Disneyland Parijs! Dat is een droom die werkelijkheid wordt. Disneyland Parijs wordt tijdens kerst en oud en nieuw omgetoverd tot een waar winter wonderland.

De leukste activiteiten tijdens oud en nieuw

Tijdens oud en nieuw is het elk jaar weer de vraag wat je gaat doen. Iedereen heeft natuurlijk zo zijn eigen tradities en voorkeuren. Wij geven je een aantal leuke tips mee voor een mooi oud en nieuw.

  • Verwen jezelf en andere eens door uiteten te gaan tijdens oud en nieuw. Hoe lekker is als je helemaal geen stress hebt over wat je nou die avond moet gaan koken, én ook weer moet gaan opruimen. Schuif aan bij een goed restaurant, zorg dat je ver van te voren reserveert en geniet van een heerlijke avond. Wil je er een romantische avond van maken? Ga dan voor een romantisch arrangement. Er zijn verschillende restaurants die dit arrangement aanbieden. Zo wordt je avond nog nét even wat specialer.
  • Ben je met het gezin? Dan is oud en nieuw in Center Parcs wellicht wel wat voor jou! Lekker met het gezin bij elkaar, genieten van een goede maaltijd en genieten tot in de late uurtjes… want niemand hoeft de volgende dag naar huis! Rond klokslag 12 uur is er een kleurrijke en spectaculaire vuurwerkshow in alle vakantieparken. Ook kan je hier genieten van culinaire arrangementen in de restaurants.
  • Oud en nieuw met je kinderen vieren? Laat je meevoeren in het winter wonderland van Disneyland Parijs met oud en nieuw in Disneyland! Rond de jaarwisseling beleef je hier magische en spectaculaire momenten. Je hebt er een prachtige vuurwerkshow en een gave optocht van alle Disneyvrienden. Dit wordt een oud en nieuw om nooit te vergeten.

Een hotel met oud en nieuw

Oud en nieuw kan thuis natuurlijk ook erg gezellig zijn, maar laten we eerlijk zijn, het is toch net even wat leuker om tijdens oud en nieuw in een hotel te overnachten? Lekker romantisch met je partner of met je vrienden. Combineer het met een romantisch arrangement of duik zelf de keuken in en tover een lekkere nieuwjaarsmaaltijd. Er is genoeg keuze uit allerlei verschillende soorten hotels. Wees er wel op tijd bij, want ze zitten snel vol! Daarnaast zijn er veel hotels welke speciale arrangementen aanbieden, dus wil je even genieten van een avond zonder stress, ga dan voor een hotel met arrangement.

Door je aan te melden, bevestig je dat je ons Privacybeleid hebt gelezen en je accepteer whatsapp-berichten te ontvangen van ons met onze selectie deals. Meer informatie over onze WhatsApp Alerts hier

SCHRIJF JE IN