Goedkope vliegtickets naar Australië

Dit zijn de beste deals en aanbiedingen voor vluchten naar Australië

Op zoek naar goedkope tickets naar Australië? Wij hebben het complete overzicht van deals en aanbiedingen op 1 pagina!


Goedkoop vliegen naar Australië

Goedkope tickets naar Australië Belangrijk om te weten Bestemmingen in Australië Soorten reizen naar Australië Soorten vliegtickets naar Australië Aanbiedingen naar Australië Het beste moment om te reizen Luchtvaartmaatschappijen die naar Australië vliegen
Goedkoop vliegen naar Australië is niet zo moeilijk aangezien er behoorlijk wat luchtvaartmaatschappijen vliegen tussen Europa en dit enorme eiland aan de andere kant van de wereldbol.
Het vinden van de juiste aanbieding is echter wel lastig en Daarom kun je het best gebruik maken van deze pagina: hier vind je namelijk een volledige selectie van alle aanbiedingen en deals van alle luchtvaartmaatschappijen zodat je altijd een goedkope vlucht naar Australië kunt vinden.

De goedkoopste vliegtickets naar Australië

Naar boven
Het vinden van de goedkoopste vliegtickets naar Australië kan het beste als je de promoties, acties en aanbiedingen van de verschillende luchtvaartmaatschappijen goed in de gaten houdt.

Elke luchtvaartmaatschappij die naar Australië vliegt heeft namelijk wel eens te maken met overcapaciteit; Dat zorgt ervoor dat jij goedkoop kunt vliegen want overcapaciteit = lage prijzen voor je vliegtickets!

Belangrijk om te weten voor vliegtickets naar Australië:

Naar boven
Er zijn een aantal dingen die belangrijk zijn bij het boeken van jouw vliegticket naar Australië. Daarom hebben we een aantal belangrijke wetenswaardigheden onder elkaar gezet:

 • Australië ligt in het continent Oceanië.
 • De afstand tussen Nederland en Australië is meer dan 14.000 kilometer.
 • De vliegtijd naar Australië is minimaal 20 uur (inclusief overstap)
 • In Australië wordt Engels gesproken.
 • In Australië wordt betaald met de Australische dollar.
 • Om naar Australië te reizen met een Nederlands paspoort heb je een toeristenvisum nodig.
 • Voor Australië heb je geen inentingen nodig (Maar als je vanuit een gele koorts land komt heb je wel een gele koorts vaccinatie nodig)
 • Australië is een groot land en heeft meerdere tijdzones. Aan de Westkust is het 8 uur later dan in Nederland en aan de Oostkust waaronder Melbourne en Sydney 11 uur later dan in Nederland.

Verschillende bestemmingen in Australië

Naar boven
Omdat Australië zo'n enorm land is zijn er ook vele bestemmingen om naartoe te vliegen. In principe kun je naar elke denkbare bestemming in het land vliegen. De meest populaire en meest aangevlogen bestemmingen in Australië zijn:

 • Sydney
 • Perth
 • Melbourne
 • Brisbane
 • Adelaide
 • Cairns
 • Op al deze bestemmingen vind je dan ook een internationaal vliegveld met verbindingen naar het Midden-Oosten, Azië en de Verenigde Staten.

Soorten reizen in Australië

Naar boven
Australië is een hele geschikte bestemming voor hele hoop soorten vakanties en reizen. Omdat het zo groot is kun je hier weken, maanden of zelfs jaren vermaken. De meeste toeristen gaan dan ook minimaal 2 weken op vakantie naar Australië.
Je kunt ook naar Australië voor:

 • Backpacken
 • Rondreizen
 • Camperreizen
 • Stage lopen of studeren

En voor alle bovenstaande vakanties en reizen is het handig om een goedkoop vliegticket naar Australië te scoren.

Soorten tickets naar Australië

Naar boven
Omdat zoveel luchtvaartmaatschappijen vluchten naar Australië aanbieden zijn er ook vele aanbiedingen te vinden. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende soorten tickets die je kunt boeken als je naar Australië wil reizen:

 • Directe vluchten naar Australië: Vanuit Amsterdam Brussel en Düsseldorf is het niet mogelijk om rechtstreeks en zonder overstap naar Australië te vliegen. Dit komt omdat het voor maatschappij niet rendabel is om rechtstreekse vluchten naar Australië uit te voeren.
 • Vluchten naar Australië met een tussenstop: Elk ticket naar Australië dat vanuit Nederland wordt geboekt bevat een overstap. Het is afhankelijk van de maatschappij waar je je vlucht naar Australië mee boekt waar je de overstap maakt.
 • Vluchten naar Australië met een stopover: Heel veel maatschappijen bieden de mogelijkheid voor het maken van een stopover op je vlucht naar Australië. Als je bijvoorbeeld een vliegticket naar Australië met Emirates boekt kun je vaak zonder extra kosten een stopover maken in Dubai en deze stad ook ontdekken. Dit geldt ook voor hoop Chinese luchtvaartmaatschappijen en ook Qatar Airways en Etihad Airways bieden deze optie aan.
 • Vliegtickets naar Australië met een open retour: Het is best wel fijn om een vliegticket naar Australië te boeken zonder dat je je alvast legt op een retour datum. Bij lange reizen is dit heel erg prettig. Technisch is dit vaak niet mogelijk. Wil je dus een vliegticket Australië met open retour boeken zorg dan dat je een tarief boekt Wat wijzigbaar is. Als je op tijd wijzigt kun je vaak voor een paar tientjes aan wijzigingskosten toch een soort open retour boeken.

Verschillende aanbiedingen voor vluchten naar Australië

Naar boven

Een aantal grote luchtvaartmaatschappijen stunt regelmatig met de tarieven en vaak zitten er ook goedkope vluchten naar Australië en Nieuw-Zeeland bij. Hoe dan ook de volgende acties en promoties goed in de gaten:

 • De Qatar Airways World sale: 2 keer per jaar stunt Qatar Airways flink met de tarieven En eigenlijk zitten er altijd bestemmingen in Australië bij. Vaak zijn dit vluchten in het laagseizoen maar zo nu en dan kun je ook tijdens de Australische lente of zelfs zomer reizen voor mooie prijzen.
 • China Southern sale: Een van de grootste Chinese luchtvaartmaatschappijen is al heel erg lang actief op de route tussen Europa en Australië. Regelmatig wordt er gesteund met de tarieven en kun je vaak al voor rond de €700 retour naar Australië vliegen.
 • Emirates sale: Ook Emirates, de luchtvaartmaatschappij uit Dubai, biedt regelmatig mooie en scherpe tarieven aan haar vele bestemmingen in Australië.

Het beste moment voor boeken van een goedkoop ticket naar Australië

Naar boven
Er zijn verschillende momenten in het jaar waarop vliegen naar Australië vaak veel goedkoper kan. Dit is vooral tijdens het Europese laagseizoen: In het najaar en in het voorjaar Maar absoluut niet tijdens de schoolvakanties.
Ook de periode van half juni tot half augustus is vaak erg duur.
Tijdens de kerstvakantie en oud & nieuw moet je ook niet rekenen op goedkope vluchten naar Australië. Veel mensen die daar oorspronkelijk vandaan komen vliegen dan namelijk terug naar huis wat de prijzen van vliegtickets vaak enorm op drijft.

Welke luchtvaartmaatschappijen bieden goedkope vluchten naar Australië aan

Naar boven
Australië is een enorme bestemming en daardoor zijn er heel veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten naar Australië aanbieden. Hieronder hebben we wel een klein overzicht gemaakt van de meest populaire en meest gebruikte luchtvaartmaatschappijen die vanuit Nederland, België en Dusseldorf, via hun thuisbasis, tickets naar Australië aanbieden.

Vliegtickets naar Australië met KLM:

Sinds de jaren tachtig vliegt de KLM niet meer zelf naar een bestemming in Australië en werken ze samen met verschillende partners. Als je dus op zoek bent naar een ticket naar Australië met KLM moet je er rekening mee houden dat het laatste deel van je vlucht door een van hun partner maatschappijen wordt uitgevoerd.

Vluchten naar Australië met Emirates

Emirates vliegt vanaf Brussel, Schiphol en Düsseldorf naar hun thuisbasis in Dubai. Kun je overstappen op vluchten naar heel veel bestemmingen in Australië waaronder Melbourne, Sydney, Perth en Brisbane.

De vluchten naar Australië bij Emirates worden uitgevoerd door hun Airbus A380 toestel: Dat is die dubbeldekker die je op Schiphol vast ook wel eens gezien hebt. Aan boord is het goed toeven en kun je genieten van mijn eigen entertainment systeem, hapjes en drankjes en mag je twee koffers inchecken.

Ook tijdens de overstappen Dubai wordt er goed voor je gezorgd en kun je gebruik maken van vele leuke restaurants,, goed winkelen want vaak is het extra goedkoop in Dubai Emirates biedt ook een stopover programma aan tijdens de vlucht naar Australië: Wereldstad Dubai nog even in een paar dagen ontdekken.

Vluchten naar Australië met Qatar Airways

Qatar Airways vliegt dagelijks van Amsterdam en Brussel naar hoofdstad Doha. Nu kun je overstappen op vluchten naar Melbourne, Perth, Brisbane en Sydney. Qatar Airways regelmatig met de prijzen en dat maakt het en ook een aantrekkelijke luchtvaartmaatschappij om je ticket naar Australië bij te boeken.

Vluchten naar Australië met China Southern

Sinds een aantal jaren is China Southern actief de route tussen Amsterdam en Ghuangzhou. Vanaf hier vliegen ze verder en bieden ze vluchten aan naar Perth, Cairns, Melbourne, Sydney en Brisbane.
In het zomerseizoen vliegt China Southern van Amsterdam naar Ghuangzhou met een Airbus a 380 dat is leuk en comfortabel reizen richting Australië.

Vluchten naar Australië met China Eastern

De Concurrent van China Southern is China Eastern. Ook zij vliegen tegenwoordig op de route van Amsterdam naar China waar je kunt overstappen op heel veel vluchten naar Australië. Als nieuwe speler stunt china' Eastern dan ook regelmatig met de prijzen en vlieg je soms voor bodemprijzen naar onder andere Melbourne, Sydney en Brisbane.

Door je aan te melden, bevestig je dat je ons Privacybeleid hebt gelezen en je accepteer whatsapp-berichten te ontvangen van ons met onze selectie deals. Meer informatie over onze WhatsApp Alerts hier

SCHRIJF JE IN