Goedkope vliegtickets naar Miami

Dit zijn de beste deals en aanbiedingen naar Miami

Tijd voor een goedkope vlucht naar Miami! Dé gateway naar Florida! Op deze pagina vind je onze selectie van de beste deals en aanbiedingen zodat je altijd voor de beste prijs naar Miami vliegt!


Goedkope vliegtickets naar Miami

Het beste moment Belangrijk om te weten Aanbiedingen MEt welke maatschappijen kun je vliegen? Belangrijk om te weten voor een vakantie naar Florida

Key West, Miami Beach of een van de omringende plaatsen in Zuid Florida zijn met een goedkoop vliegticket naar Miami makkelijk te bereiken.

Maar hoe vind je dit goedkope vliegticket? Elke dag speurt het team van vakantiedetective het internet af naar de beste deals en aanbiedingen en uiteraard horen goedkope vluchten en vliegtickets naar Miami daar ook bij.

Op deze pagina vind je dan ook onze selectie van de mooiste deals maar ook vele tips over het vliegveld van Miami en de verschillende luchtvaartmaatschappijen die er naar toe vliegen. Uiteraard vertellen we ook welke deals en aanbiedingen je in de gaten moet houden om een goedkoop vliegticket naar Miami te scoren.

Het beste moment voor een vliegticket naar Florida:

Er zijn geen specifieke data of periodes waarop vliegtickets naar Miami duurder of juist goedkoper zijn.

 • In de regel is het in de winter hoogseizoen en moet je dan rekening houden met duurdere vluchten.
 • Het is echt altijd mogelijk om je tickets met voordeel te kopen door gebruik te maken van één van de vele aanbiedingen die door verschillende luchtvaartmaatschappijen online worden gezet. Later op deze pagina lees je daar meer over.

Interessante informatie over vliegtickets naar Miami en het vliegveld:

Naar boven

 • Miami heeft een groot internationaal vliegveld.
 • De internationale code van dit vliegveld is MIA.
 • In 2017 verwerkte het vliegveld van Miami meer dan 44.000.000 passagiers.
 • Het vliegveld ligt ongeveer 13 kilometer noordwesten van het centrum van Miami.
 • Het is vanaf Amsterdam, als je rechtstreeks vliegt, ongeveer 7 tot 8 uur vliegen.
 • Miami Airport wordt door heel veel Europese Airlines aangevlogen, alleen New York JFK heeft meer lijndiensten naar Europa.

Verschillende aanbiedingen naar Miami

Naar boven

Omdat er zoveel luchtvaartmaatschappijen vanuit Europa naar Miami vliegen zijn er ook regelmatig mooie aanbiedingen voor goedkope vluchten te vinden. Zo zien we regelmatige aanbiedingen bij de Spaanse maatschappij iberia en vliegt ook TAP Portugal regelmatig voor extreem lage prijzen naar Miami.

Belangrijke aanbiedingen om in de gaten te houden

Naar boven

 • Regelmatig heeft de KLM aanbiedingen en zo nu en dan zit ook Miami daartussen. Tijdens de tweejaarlijkse werelddeal weken is er altijd wel een mooie deal naar Miami te vinden.
 • Ook tijdens de vijf dagen voordeel die eens per anderhalve maand plaatsvindt kun je soms een goedkope vlucht of een mooie aanbieding naar Miami vinden bij de KLM.
 • Tuifly vliegt vanuit Nederland en België naar Miami. Indien het zijn niet lukt om voldoende vliegtickets te verkopen stunten ze regelmatig met de prijzen.
 • Ook de tweejaarlijkse tui ticket sale bevatten regelmatig maar je me als bestemming.

Met wie kun je naar Miami vliegen?

Naar boven

Vanuit Nederland kun je met vele verschillende maatschappijen naar Miami vliegen. Verreweg de meeste maatschappijen bieden vluchten met een overstap aan. Deze maak je dan in Londen, Portugal, Spanje, Canada of de Verenigde Staten.

Vluchten naar Miami met KLM

Naar boven

Sinds een aantal jaar vliegt KLM vanaf Amsterdam naar Miami. Hoewel de tickets lang niet altijd heel goedkoop zijn, Is het zo'n goed mogelijk om voor een prima prijs naar Miami te vliegen. De echt goedkope klm vliegtickets naar Miami vind je meestal bij de bekende sales. Of kijk eens vanaf Brussel of Dusseldorf.

De KLM vluchten naar Miami worden sinds het zomerseizoen van 2018 weer aangeboden met een overstap in de Verenigde Staten of Parijs.

Rechtstreekse vliegtickets naar Miami met Tuifly:

Naar boven

Met Tuifly kun je nog wel rechtstreeks tussen Amsterdam of Brussel en Miami vliegen. Het is wel mogelijk dat je een korte tussenstop maakt in Orlando; Hier hoef je het toestel echter niet te verlaten. Tuifly vliegt met een Boeing 787 of 767 naar Miami en afhankelijk van de toestel kun je gebruik maken van diensten zoals een eigen tv schermpje en extra gratis maaltijden.

Bij Tui is het soms interessanter om er direct een auto bij te huren zodat je gebruik kunt maken van de goedkope fly and drive pakketten die ze aanbieden.

Vluchten met andere luchtvaartmaatschappijen naar Miami

Naar boven

Zoals we eerder schreven zijn er veel meer maatschappijen die actief zijn tussen Europa en Miami. En ook al die maatschappijen bieden prima aanbiedingen en goedkope vliegtickets aan.

Het is erg afhankelijk van de maatschappij wat je aan boord kunt verwachten en of je de beste prijs te pakken hebt. Dat maakt het voor ons erg moeilijk om te kunnen beoordelen of je echt de beste deal hebt.

Miami Airport

Naar boven

Het vliegveld van Miami is een van de grootste van de USA. Het vliegveld heeft dan ook meerdere Terminals die met elkaar zijn verbonden via een handige trein. Deze is uiteraard gratis om te gebruiken.

Hoe kom je van Miami Airport naar Miami Beach

Naar boven

 • De makkelijkste manier van Miami Airport naar het centrum gaan Miami of Miami Beach te komen is door gebruik te maken van de metro rail. De oranje lijn brengt je namelijk in een kwartier naar het centrum.
 • Ook met de auto Kun je makkelijk naar Miami rijden. Het autohuur centrum van Miami Airport is makkelijk te vinden en ligt centraal op het vliegveld.
 • Een taxi brengt je in ongeveer 20 minuten naar het centrum van Miami. Hou je bij wel rekening met de kosten die zo'n $30 per enkele reis bedragen. In Miami kun je ook gebruik maken van Uber of Lyft.

Hoe kom je van Miami Airport naar Key West

Naar boven

 • De snelste en makkelijkste manier om van Miami Airport naar Key West te reizen is door gebruik te maken van een auto. Het is zo'n 3,5 uur rijden naar Key West. Greyhound biedt ook busdiensten aan tussen Miami Airport en Key West.

Hoe kom je van Miami Airport in West Palm Beach

Naar boven

 • De snelste manier om van Miami Airport in West Palm Beach te komen is door gebruik te maken van de Tri Rail Connection. Deze brengt je in een dik uur naar West Palm Beach.

Door je aan te melden, bevestig je dat je ons Privacybeleid hebt gelezen en je accepteer whatsapp-berichten te ontvangen van ons met onze selectie deals. Meer informatie over onze WhatsApp Alerts hier

SCHRIJF JE IN