Goedkope vliegtickets naar Los Angeles

Wij vinden ze! Elke dag weer!

Dus jij wil extra goedkoop naar Los Angeles vliegen? Dat kan! Elke dag speuren wij het internet af naar de mooiste aanbiedingen. Check deze pagina dus regelmatig of schrijf je in voor onze nieuwsbrief, als er dan een deal naar LA is weet jij het als eerste!


Los Angeles is de grootste stad in Californië, waar vele miljoenen mensen elk jaar op bezoek gaan. Vliegtickets naar Los Angeles zijn echter helemaal niet zo duur en daar helpen wij van VakantieDetective jou bij!

Waarom een vliegticket naar Los Angeles?

Belangrijk om te weten Vliegtickets naar Los Angeles Luchtvaartmaatschappijen Het beste moment Aanbiedingen voor vliegtickets Het vliegveld van Los Angeles

Los Angeles is een populaire vakantiebestemming en niet alleen vanwege Hollywood, de Walk of Fame, pretparken of de Oscars. Het is een echte wereldstad en de tweede grootste stad van Amerika, waarbij je onder meer naar Beverly Hills, Venice Beach, Santa Monica en vele andere bezienswaardigheden kan bezoeken. Je vindt de beste deals op goedkope vluchten naar Los Angeles met VakantieDetective. Wil je alleen de stad Los Angeles zelf bezoeken, of wil je een vlucht naar Los Angeles gebruiken als een startpunt voor een verdere reis door Amerika, VakantieDetective kan je daarbij helpen. Vergeet trouwens ook niet om jouw goedkope hotel in Los Angeles te boeken.

Belangrijk om te weten voor een vlucht naar Los Angeles

Naar de top

Het is een behoorlijk eind vliegen naar LA. Bereidt je dus goed voor en breng jezelf op de hoogte van alle inns en outs. Onderstaande lijst is redelijk uitgebreid en zou je voldoende info moeten geven om met een goed gevoel het vliegtuig in te stappen:

 • Het is 11 uur vliegen naar Los Angeles met een directe vlucht.
 • Heb je een vlucht met een overstap hou dan rekening met een totale reistijd van ongeveer 13 tot 15 uur.
 • In de Verenigde Staten gebruiken ze een andere stekker dan thuis. Zorg dus voor een wereldstekker.
 • In Los Angeles is het 9 uur vroeger dan in Nederland en België.
 • Er wordt in de Verenigde Staten betaald met de US dollar.
 • Met de meeste creditcards kun je er goed terecht. Zet je bankpas op wereldwijde acceptatie om te voorkomen dat hij niet werkt.
 • In de Verenigde Staten wordt Engels gesproken ook met Spaans kun je vaak goed terecht.
 • Je hebt een paspoort nodig dat nog minimaal 6 maanden geldig is.
 • Je hebt een ESTA nodig. Check hiervoor de website van de overheid van de Verenigde Staten.
 • Er is een grote internationale luchthaven in Los Angeles (LAX).
 • In de regio vind je tevens kleinere binnenlandse vliegvelden zoals Burbank (BUR) en Ontario (ONT).
 • Op LAX vertrekken alle internationale vluchten vanaf de Tom Bradley International terminal.

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Los Angeles

Naar de top

Goedkope vliegtickets met KLM naar Los Angeles

KLM voert dagelijks twee directe vluchten uit tussen Amsterdam en Los Angeles. Dit zorgt voor een flink aanbod van stoelen en er wordt dan ook regelmatig flink met prijzen gestunt. Als je een vliegticket naar Los Angeles met KLM boekt vluchten uitgevoerd door de Boeing 747 of 777. Beide toestellen zijn voorzien van een modern interieur met eigen videoschermen en prima stoelen.

Vliegtickets naar Los Angeles met Norwegian:

Sinds een jaar vliegt ook lowcost airline Norwegian tussen Amsterdam en Los Angeles. Deze vluchten zijn vaak een stuk goedkoper dan de concurrentie. Hou echter wel rekening met bijkomende kosten voor eten, drinken, entertainment, wi-fi en stoel selectie. De vluchten naar Los Angeles met Norwegian worden uitgevoerd door de Boeing 787, zeer modern en aangenaam toestel.

Vluchten van Amsterdam naar Los Angeles met een overstap.

Aangezien zo'n beetje elke grote luchtvaartmaatschappij ter wereld vluchten naar Los Angeles uitvoert zijn er heel veel manieren, om een ticket naar Los Angeles te vinden.

Je kunt bijvoorbeeld vliegen via een van de grote bekende Europese maatschappijen zoals British Airways, Lufthansa, Iberia, Swiss of Alitalia. Je maakt dan een overstap op een van de thuisbasis van die maatschappijen in Duitsland het Verenigd Koninkrijk of Italië. Deze vluchten komen in Los Angeles altijd aan in de Tom Bradley terminal.

Vliegtickets naar Los Angeles met een overstap in Amerika.

Er zijn vele luchtvaartmaatschappijen die vliegtickets naar Los Angeles aanbieden met een overstap op een van hun basissen in de Verenigde Staten. Je zou dan bijvoorbeeld een vliegticket naar Los Angeles boeken bij Delta Airlines, United Airlines of American Airlines. Hou er bij dit soort vluchten rekening mee je koffers bij aankomst in Amerika, na je eerste Vlucht, opnieuw moeten inchecken en zorgt dus voor extra overstaptijd.

Het beste moment voor een goedkoop vliegticket naar Los Angeles

Naar de top
Vanwege de ligging is het eigenlijk altijd lekker weer in Los Angeles. Er is dus geen speciale periode waarin het warmer of kouder is.

 • Uiteraard zijn de zomermaanden warmer dan de wintermaanden.
 • De goedkoopste vliegtickets naar Los Angeles vind je echter buiten de zomerperiode en de kerstvakantie.
 • Voor het goedkoopste vliegticket naar Los Angeles kun je het beste kijken naar de maanden september oktober en november.
 • Ook vliegen in januari februari en maart is vaak goedkoper dan in de zomervakantie.

Aanbiedingen voor vliegtickets naar Los Angeles.

Naar de top
Er zijn een hoop maatschappijen actief tussen Europa en Los Angeles, dat zorgt ervoor dat er ook regelmatig prima aanbiedingen en goedkope vliegtickets te vinden zijn. Het vinden van goedkope vliegtickets naar Los Angeles is dan ook niet zo moeilijk als je de volgende tips in acht neemt. De KLM werelddeal weken bevatten meestal wel een mooie deal naar Los Angeles check hiervoor zeker onze KLM werelddeal weken pagina.

Zeer regelmatig stunten lowcost airlines zoals Norwegian en WOWAIR met hun tarieven naar Los Angeles. Door hierop te wachten kun je heel goedkoop naar Los Angeles vliegen. Hou wel rekening bijkomende kosten voor stoel selectie, koffers en maaltijden aan boord.

Het vliegveld van Los Angeles

Naar de top
Het vliegveld van Los Angeles behoort tot een van de grootste en drukste ter wereld. Het is dan ook niet raar van de drukste vliegvelden is voor Binnenlandse vluchten in de Verenigde Staten.

Ook internationale vluchten naar Europa, Azië, Oceanië en zuid-amerika hier veel te vinden en je zult dan ook vele exotische maatschappijen tegenkomen.

 • De belangrijkste terminal op het vliegveld van Los Angeles is de Tom Bradley International Terminal. Alle internationale vluchten naar Azië en Europa komen aan en vertrekken vanaf deze Terminal. Indien je dus een directe vlucht naar Los Angeles hebt geboekt of een overstap in Europa hebt gemaakt dan kom je aan bij deze terminal.
 • Heb je een binnenlandse vlucht in de Verenigde Staten geboekt of stap je op je vlucht naar Los Angeles over in de Verenigde Staten, dan kom je aan op een van de vijf andere terminals. Welke is afhankelijk van de maatschappij waar je mee vliegt.

Hoe kom je vanaf Los Angeles International Airport in de stad

Los Angeles is een enorm uitgestrekte stad wat ervoor zorgt dat je niet zo makkelijk ergens terecht kunt komen. Tel daarbij op dat het openbaar vervoer in Los Angeles niet extreem uitgebreid is en je snapt dat Taxis of het huren van een auto helemaal geen slecht idee is

 • Met de bus: Er zijn vele busroutes die het vliegveld aan doen. Vanaf Los Angeles airport kun je een bus pakken die rechtstreeks naar Union station brengt. Ook rijden er bussen richting Sepulveda Boulevard, Torrance, Santa Monica, Long Beach en Monterey Park. Daarnaast is er een shuttle bus; lijn G, die een gratis dienst aanbiedt naar het metrostation van de Los Angeles metro.
 • Met de taxi: Er zijn een hele hoop taxi's te vinden op het vliegveld van Los Angeles. Als jij dus aan komt met die goedkope vlucht naar Los Angeles kun je ervoor kiezen om een gewone taxi te nemen of een Uber te pakken. Ook auto's van concurrent Lyft zijn op het vliegveld van Los Angeles te vinden.
 • Autohuur op Los Angeles Airport: Alle grote en bekende autoverhuurbedrijven hebben een vestiging op het vliegveld van Los Angeles. deze bevindt zich in een aparte Terminal waar je met een gratis Shuttle naar toe kunt. Hier kun je dan je huurauto gemakkelijk en snel ophalen en droppen als je weer vertrekt.
 • Met de auto: Los Angeles Airport is goed verbonden en vanaf hier kun je met de auto via verschillende highways elke uithoek van de stad bereiken.

Door je aan te melden, bevestig je dat je ons Privacybeleid hebt gelezen en je accepteer whatsapp-berichten te ontvangen van ons met onze selectie deals. Meer informatie over onze WhatsApp Alerts hier

SCHRIJF JE IN