Goedkope vliegtickets naar Las Vegas

Op zoek naar een goedkope vlucht of vliegticket aanbieding naar Las Vegas? Bij Vakantie Detective vind je ze allemaal op 1 plek!

Las Vegas, ook wel Sin City genoemd is één van de meest bekende bestemmingen in de Verenigde Staten van Amerika. Jaarlijks bezoeken miljoenen toeristen deze stad midden in de woestijn van Nevada.
Om te gokken, om van de vele shows te genieten, het bruisende nachtleven mee te maken of een combinatie hiervan want Las Vegas heeft het allemaal!


Hoe vind je goedkope vluchten naar Las Vegas?

Aanbiedingen naar Las Vegas
Over het vliegveld
Las Vegas is niet altijd een goedkope bestemming en het vinden van goedkope vliegtickets is dan ook niet altijd even makkelijk. Gelukkig is het team van Vakantie Detective er om jou te helpen bij het vinden van de goedkoopste en meest voordelige vliegtickets & aanbiedingen naar Las Vegas. Als we een goedkope vlucht naar Las Vegas tegenkomen tonen we die op deze pagina. Zo scoor jij een mooie deal zonder daar al te veel moeite voor te moeten doen!

Aanbiedingen naar Las Vegas

Naar boven
Las Vegas is een typische Binnenlandse bestemming in de USA. Er zijn namelijk maar weinig maatschappijen die directe vluchten naar Las Vegas aanbieden vanuit Europa. Dat betekent gelukkig niet dat er geen aanbiedingen naar Las Vegas te vinden zijn want ze regelmatig spotten we goedkope tickets naar deze leuke stad.
Hou in ieder geval de volgende luchtvaartmaatschappijen in de gaten voor goedkope ticket aanbiedingen naar Las Vegas:

 • De KLM werelddeal weken *:* 2 keer per jaar stunt KLM met een flink aantal bestemmingen in haar werelddeal weken actie. Het is natuurlijk altijd afwachten Welke bestemmingen bij de werelddeal weken inbegrepen zitten maar meestal zit ook Las Vegas in het lijstje met aanbiedingen.
 • Ook de zeer regelmatig voorkomende "vijf dagen voordeel" actie van de KLM bevat zo nu en dan mooie en goedkope vluchten naar Vegas.
 • Ook verschillende Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen bieden regelmatig mooie aanbiedingen en goedkope tickets naar Las Vegas aan: hou bijvoorbeeld United Airlines in de gaten. Zij stunten regelmatig met mooie tarieven naar Las Vegas!

Met welke luchtvaartmaatschappijen kun je naar Las Vegas vliegen.

Naar boven
Aangezien Las Vegas geen hele grote zakenbestemming is zijn er maar weinig directe vluchten naar Las Vegas te vinden vanuit Europa. De enige luchtvaartmaatschappij die wel rechtstreekse en directe vluchten naar Las Vegas aanbied is British Airways, vanaf Londen Gatwick en Londen Heathrow.
Ben je dus op zoek naar een directe vlucht van Amsterdam naar Las Vegas vanuit Brussel, Amsterdam of Düsseldorf; dan kom je bij deze bedrogen uit.

Er zijn gelukkig wel heel veel manieren om met een overstap een goedkoop ticket naar Las Vegas te scoren. Je bent in ieder geval altijd aangewezen op een van de grote Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen zoals American Airlines, Delta Airlines of United Airlines. De overstap maak je dan in bijvoorbeeld New York, Newark, Atlanta, Houston of Philadelphia.

Informatie over het vliegveld van Las Vegas

Naar boven
Het vliegveld van Las Vegas ligt vlakbij de Las Vegas strip en is een groot vliegveld dat door meerdere luchtvaartmaatschappijen als thuisbasis wordt beschouwd. Je vindt er dan ook alle faciliteiten die je van een groot vliegveld kunt verwachten waaronder:

 • Een luxe Lounge
 • Vele winkels
 • Restaurants en cafés
 • Een groot centrum van autoverhuurmaatschappijen
 • En zoals het hoort in Las Vegas; heel veel gokautomaten.

Hoe kom je van het vliegveld van Las Vegas naar de Las Vegas strip of Downtown Las Vegas?

Er zijn verschillende manieren om van het vliegveld van Las Vegas Naar de Strip of Downtown Las Vegas te reizen.

 • Met de taxi: een taxi is nog altijd de makkelijkste manier om van het vliegveld Naar de Strip of Downtown te gaan. Wil je naar de Strip Dan betaal je zo'n 15 tot $17 terwijl je voor Downtown ongeveer 25 tot $30 kwijt bent.
 • Met de auto: ook met de auto Kun je makkelijk van het vliegveld naar Las Vegas rijden. Alle delen van de stad zijn met de Freeway verbonden met het vliegveld.
 • Met de bus: Er rijdt een zeer regelmatige busdienst tussen het vliegveld en de Las Vegas strip en Downtown Las Vegas.

Door je aan te melden, bevestig je dat je ons Privacybeleid hebt gelezen en je accepteer whatsapp-berichten te ontvangen van ons met onze selectie deals. Meer informatie over onze WhatsApp Alerts hier

SCHRIJF JE IN