Goedkope vliegtickets naar Suriname

Dit zijn de aller beste deals naar "SU"!

Vlieg voor bonusprijzen naar Suriname!

Aanbiedingen naar Suriname: Welke maatschappijen vliegen naar Suriname Het vliegveld van Paramaribo

Er zijn een hoop mensen op zoek naar goedkope vliegtickets naar Suriname. Dat is niet zo gek aangezien het een heerlijke vakantiebestemming is en er ook een hoop mensen in Nederland wonen die nog vrienden of familie in Suriname hebben wonen.

Er is wel een probleem; Er is namelijk nauwelijks concurrentie op de route tussen Amsterdam en Paramaribo en dat heeft als gevolg dat de prijzen voor vliegtickets naar Paramaribo in Suriname vaak niet goedkoop zijn en er zelden écht goede aanbiedingen te vinden zijn.

Daar is echter wel een heel handige oplossing voor zodat ook jij kan profiteren van goedkope tickets naar Suriname; zet deze pagina je favorieten en schrijf je in voor onze nieuwsbrief zodat we het direct op de hoogte kunnen brengen als we weer een geweldige deal naar Suriname gevonden hebben.


Aanbiedingen naar Suriname:

Naar boven

Hoewel er maar weinig maatschappijen naar Suriname vliegen zijn er zo nu en dan nog best wel eens mooie aanbiedingen te vinden. Dit zijn de belangrijkste sales waarmee je grote kansen hebt om goedkope vliegtickets naar Suriname te vinden:

  • De KLM werelddeal weken waarmee je soms met een paar honderd euro korting vliegtickets naar Suriname kunt boeken.
  • KLM Heeft daarnaast ook nog regelmatig een zogenaamde vijf dagen voordeel en soms zit ook Suriname daartussen.
  • Tuifly is nog een airline die vanaf Amsterdam naar Paramaribo vliegt en tickets naar Suriname verkoopt. Ook tuifly heeft soms een mooie aanbiedingen periode waarin ze de kosten van een vliegtickets flink naar beneden gooien. Met een beetje geluk zit ook Suriname daar soms tussen.

Welke maatschappijen vliegen naar Suriname

Naar boven

Je kunt met een aantal luchtvaartmaatschappijen van Amsterdam naar Suriname vliegen. Hieronder zie je een overzicht:

Vliegtickets naar Suriname met de KLM:

De KLM vliegt al sinds jaar en dag tussen Amsterdam en Paramaribo. Tegenwoordig doen ze dat zelfs non-stop en meerdere malen per week. Deze route is zo populair als een van de drukste routes en hoogst bezette vliegtuigen van het hele KLM netwerk schijnt te zijn.

Vliegtickets naar Suriname met de SLM: De SLM:

de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij voert een aantal keer per week vluchten uit tussen Amsterdam en Paramaribo en bieden ook regelmatig goedkope tickets aan.

Vliegtickets naar Suriname met tuifly:

Ook met tuifly kun je tegenwoordig naar Suriname vliegen. Zo wordt twee tot drie keer per week met een eigen Boeing 787 van Amsterdam naar Paramaribo gevlogen. Tui heeft ook een samenwerking met SLM opgezet waardoor soms ook vluchten kunnen worden uitgevoerd door de Airbus 340 van de SLM.

Het vliegveld van Paramaribo

Naar boven

Johan Adolf Pengel International Airport ligt zo'n 45 kilometer ten zuiden van Paramaribo en wordt ook wel Zanderij genoemd. Het is de thuisbasis van Surinam Airways en doet dienst als Regionaal knooppunt. Vanaf Zanderij kun je zowel met de bus als de taxi naar Suriname komen ook zijn er een aantal filialen van de bekende autoverhuurbedrijven te vinden.

Door je aan te melden, bevestig je dat je ons Privacybeleid hebt gelezen en je accepteer whatsapp-berichten te ontvangen van ons met onze selectie deals. Meer informatie over onze WhatsApp Alerts hier

SCHRIJF JE IN