Goedkope vliegtickets naar Bonaire

Goedkoop vliegen naar Bonaire: dit zijn de beste aanbiedingen

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Bonaire? Op deze pagina vind je alle door Vakantie Detective gevonden aanbiedingen voor goedkope vliegtickets.


Goedkoper vliegen naar Bonaire

Belangrijk om te weten Goedkope vliegtickets Welke maatschappij vliegt op BonaireBonaire, van de drie bekende ABC Eilanden in het Caribisch gebied. Er schijnt hier de zon, is het water lekker warm en kun je genieten van een heerlijke cocktail. Vinden van goedkope vliegtickets naar Bonaire is helemaal niet zo moeilijk. Zeker niet als je gebruik maakt van de door ons gevonden deals en aanbiedingen voor goedkope vluchten naar dit mooie eiland in het Caribisch gebied.

Op deze pagina vind je niet alleen een overzicht van de beste deals maar kom je ook nog eens heel veel te weten over vliegtickets naar Bonaire. Bijvoorbeeld hoe lang het vliegen is maar ook hoe je van het vliegveld in Bonaire komt of hoe je kunt profiteren van de laatste voorbeeldjes tijdens het winkelen op het vliegveld van Bonaire. Ook delen we belangrijke informatie over de verschillende maatschappijen die vluchten uitvoeren naar Bonaire.

Belangrijk om te weten

Naar boven
Om een goedkoop vliegticket naar Bonaire te scoren is het slim je goed voor te bereiden. Met onderstaande tips weet je alles over vluchten en vliegtickets naar dit mooie eiland:

 • Bonaire heeft 1 vliegveld
 • De luchthavencode van het vliegveld van Bonaire is BON
 • Jaarlijks verwerkt het vliegveld van Bonaire ongeveer 600.000 passagiers
 • Het vliegveld van Bonaire heeft een lange startbaan en kan daardoor hele grote vliegtuigen voor hele verre afstanden bedienen.
 • Bij een directe vlucht naar Bonaire is het ongeveer 8 uur vliegen.
 • Nederlandse toeristen hebben voor Bonaire geen visum nodig.
 • Voor Bonaire heb je geen inentingen nodig.
 • Op Bonaire wordt het Amerikaanse stekker systeem gebruikt. Neem dus een wereldstekker mee.
 • Op Bonaire heb je tijdsverschil met Nederland. Tijdens de wintertijd is het op Bonaire 5 uur vroeger dan in Nederland terwijl het in de zomertijd 6 uur vroeger is.

Het vinden van goedkope vliegtickets naar Bonaire.

Naar boven
Er zijn verschillende luchtvaartmaatschappijen die allemaal goedkope vluchten naar Bonaire aanbieden. Een aantal daarvan vliegen rechtstreeks vanuit Nederland naar Bonaire. Er zijn ook luchtvaartmaatschappijen die vluchten met een overstap naar Bonaire aanbieden.
Al deze luchtvaartmaatschappijen hebben regelmatig mooie aanbiedingen op goedkope vluchten en vliegtickets naar Bonaire.
Het team van Vakantie Detective speurde hele dag het internet af naar de allerbeste deals en zeer regelmatig zitten daar ook mooie en goedkope vluchten naar Bonaire tussen.

Er zijn echter een aantal belangrijke sales die je in de gaten moet houden en wanneer je een mooie deal vindt direct moet gaan toeslaan om zo voor de beste prijs naar Bonaire te vliegen. Bijvoorbeeld de volgende :

 • De KLM werelddeal weken: de KLM werelddeal weken vindt tweemaal per jaar plaats en is het beste moment voor het vinden van goedkope KLM vliegtickets naar Bonaire. Deze droombestemming zit er namelijk altijd bij en dat zorgt vaak voor mooie en goedkope vliegticket deals richting Bonaire.
 • De KLM 5 dagen voordeel: ook gebruik maken van de KLM 5 dagen voordeel acties kan soms voordeliger uitpakken bij jouw zoektocht naar goedkope vliegtickets naar Bonaire. Deze sale loopt vaak wat minder lang maar is regelmatig zeer aantrekkelijk en zo nu en dan zit ook Bonaire in de mix.
 • De tuifly ticket sale *:* een aantal keer per jaar heeft ook twee een mooie ticketsale waarin ook regelmatig goedkope vluchten naar Bonaire worden aangeboden.

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Bonaire?

Naar boven
Hoewel het vliegveld van Bonaire helemaal niet zo groot is, zijn er toch best een groot aantal maatschappijen actief op dit vliegveld. Hieronder een overzicht:

Vluchten naar Bonaire met KLM:

Al voor de oorlog was KLM actief op de route tussen Amsterdam en Bonaire en dat is nog steeds zo. KLM vliegtuigen worden rechtstreeks En elke dag van Amsterdam naar Bonaire. Wel wordt er bij deze vluchten een tussenstop op Aruba gemaakt.
Vluchten naar Bonaire worden uitgevoerd door een Airbus A330. In deze Airbus heeft elke stoel een eigen Entertainment Systeem en ook wordt er uiteraard een maaltijd en een snack aangeboden. Bij KLM mag je op vluchten van Amsterdam naar Bonaire ook nog gratis een stuk ruimbagage van maximaal 23 kilo inchecken.

Vluchten naar Bonaire met tuifly

Na het wegvallen van Martinair op de route naar Bonaire is tuifly heel slim In het gat gesprongen en vliegen ze tegenwoordig dagelijks rechtstreeks van Amsterdam naar Bonaire.
Tuifly vluchten naar Bonaire uit met de Boeing 787 Dreamliner: Dit is een hele moderne kist met een eigen entertainment Systeem en prima stoelen. Ook tuifly maakt op deze vluchten vaak een tussenstop op één van haar andere bestemmingen.

Vluchten naar Bonaire met een overstap:

Er zijn natuurlijk ook nog een hele hoop andere luchtvaartmaatschappijen actief op de route naar Bonaire. Je kunt bijvoorbeeld een vlucht van Amsterdam naar Bonaire met een overstap bij Delta Airlines boeken. Ook United Airlines en American Airlines zijn actief met vluchten naar Bonaire.
Als je een vlucht naar Bonaire bij deze maatschappij je boekt maak je een overstap op respectievelijk Atlanta, Newark of Miami.

Door je aan te melden, bevestig je dat je ons Privacybeleid hebt gelezen en je accepteer whatsapp-berichten te ontvangen van ons met onze selectie deals. Meer informatie over onze WhatsApp Alerts hier

SCHRIJF JE IN