Scoor goedkope vliegtickets naar Lissabon

Dit zijn de beste deals en aabiedingen voor een goedkope vlucht naar Lissabon!

Lissabon is dé stad die je moet bezoeken! Of het nu voor een langere vakantie, een weekendje weg of een stedentrip is; Lissabon heeft in huis wat je zoekt. Een goedkoop vliegticket is trouwens zo gevonden, dat doen wij namelijk voor je. Op deze pagina delen we de beste deals; zo vlieg je altijd voor de beste prijs en boek je je vlucht met voordeel!


Goedkope vliegtickets naar Lissabon

Goedkope vliegtickets naar Lissabon Belangrijke zaken om te weten Welke luchtvaartmaatschappij vliegt naar Lissabon Alle informatie over Lissabon Airport

Goedkope vliegtickets naar Lissabon

Naar boven
De Portugese hoofdstad heeft al vele jaren een enorme aantrekkingskracht op de vele bezoekers die ervoor kiezen een bezoek te brengen aan deze stad. En niet zonder reden; de geweldige mix tussen historie, cultuur, natuur, architectuur maar ook de lage prijzen voor eten, drinken en andere uitgaven maken het een populaire bestemming. En vergeet ook zeker het zachte klimaat niet; het hele jaar heb je namelijk lekker weer.

Regelmatig spotten we ook voordelige vluchten. Dat is in jouw voordeel, want Vakantie Detective zorgt er op die manier voor dat jij met extra voordeel kunt reizen.

Zo pikken we de aanbiedingen eruit; of het nu met Ryanair, Transavia of zelfs met een overstap is; als er voordeel te scoren is dan weten wij hem te vinden!

Belangrijke Zaken om te weten

Naar boven
Een goedkope vlucht naar Lissabon is fijn, maar het is nóg belangrijker om goed op de hoogte te zijn van alle belangrijke zaken. Hieronder een aantal op een rijtje:

 • Lissabon is de hoofdstad van Portugal
 • Lissabon heeft 1 vliegveld
 • De luchthavencode van Lissabon Airport is “LIS”
 • Het is ongeveer 3,5 uur vliegen naar Lissabon
 • Je hebt een geldig paspoort of ID kaart nodig om naar Portugal te vliegen

Welke luchtvaartmaatschappij vliegt er naar Lissabon

Naar boven

 • KLM: Vier keer per dag kun je met KLM vliegen van Amsterdam naar Lissabon.
 • easyJet: easyJet vliegt dagelijks tussen Amsterdam en Lissabon. Regelmatig bieden ze mooie aanbiedingen aan en vinden we goedkope vliegtickets naar Lissabon.
 • TAP: TAP is de staatsmaatschappij van Portugal en verbind Amsterdam en Brussel met Lissabon. Vanaf hier kun je ook overstappen op vele vluchten richting Zuid-Amerika. Uiteraard is het ook mogelijk om een retourticket Lissabon te boeken!
 • Vueling: Vueling vliegt dagelijks tussen Amsterdam en Lissabon Airport.
 • T****ransavia: Transavia is een van de maatschappijen die al sinds jaar en dag actief is tussen Schiphol en Lissabon. Tegenwoordig wordt ook regelmatig gevlogen en biedt Transavia goedkope vluchten aan tussen Eindhoven en Lissabon.
 • Ryanair: Ryanair is actief op meerdere routes tussen Nederland, België en Portugal. Zo wordt meerdere malen per dag gevlogen tussen Eindhoven en Charleroi en Lissabon.
 • Brussels Airlines: De Belgische maatschappij Brussels Airlines vliegt dagelijks meerdere malen tussen Brussel Zaventem en Lissabon.

Informatie over Lissabon Airport

Naar boven
Lissabon Airport is een groot vliegveld en de hub van TAP portugal. Hoewel het vliegveld gebouwd is voor zo’n 15 miljoen passagiers per jaar ontvangt het jaarlijks meer dan 20. Het is dus druk en klein. Het grote voordeel is wel dat het vliegveld midden in het centrum ligt. Je bent dus altijd snel in het centrum.

Hoe kom je van Lissabon Airport naar het centrum van de stad

Omdat het vliegveld van Lissabon midden in de stad ligt zijn er vele manieren om van het vliegveld naar het centrum van Lissabon te reizen.

 • Met de metro: Metrohalte Aeropuerto ligt onder het vliegveld. Vanaf hier pak je de metro richting het centrum en kun je met een overstap overal komen. De metrorit is goedkoop, snel en makkelijk.
 • Met de bus: Ook met de bus kun je makkelijk naar vele plekken in Lissabon reizen. Er zijn routes naar elke uithoek van de stad die beginnen vanaf het vliegveld.
 • Met de Taxi: Taxi’s in Lissabon zijn niet duur en vanaf het vliegveld ben je in zo’n 10 a 15 minuten in het centrum. Hou wel rekening met een toeslag voor ritten van en naar het vliegveld en extra kosten als je in de file staat. Je kunt ook gebruik maken van Uber in Lissabon.

Door je aan te melden, bevestig je dat je ons Privacybeleid hebt gelezen en je accepteer whatsapp-berichten te ontvangen van ons met onze selectie deals. Meer informatie over onze WhatsApp Alerts hier

SCHRIJF JE IN