Goedkope vliegtickets naar Boedapest

Dit zijn alle goedkope vluchten naar Boedapest

Ben jij op zoek naar die ene geweldige aanbieding of dat goedkope vliegticket naar Boedapest? Op deze pagina vind je alle aanbiedingen en goedkope vluchten op één plek zodat je gegarandeerd voor de **beste prijs naar Boedapest vlieg**t voor dat gezellig weekendje weg of die leuke stedentrip met je geliefde, vrienden of familie!


Vluchten naar Boedapest

Belangrijk om te weten Aanbiedingen Goedkope vluchten Welke maatschappijen vliegen naar Boedapest? Het vliegveld van Boedapest
Een goedkope vlucht naar Boedapest is zo gevonden: Er worden elke dag namelijk behoorlijk wat vluchten naar deze mooie stad in Hongarije uitgevoerd en dat zorgt er automatisch ook voor dat er regelmatig overcapaciteit is en luchtvaartmaatschappijen dus flink moeten stunten door goedkope vluchten naar Boedapest aan te bieden.

Omdat het maar kort vliegen is Is het ook mogelijk om vanaf verschillende luchthavens naar Boedapest te vliegen en zijn er flink wat voordelige tickets te scoren.

Belangrijk om te weten over goedkope vluchten naar Boedapest

Naar boven

 • Het vliegveld van Boedapest is het grootste vliegveld van Hongarije.
 • Het vliegveld heeft de luchthavencode BUD.
 • Het vliegveld ligt zo'n 16 kilometer ten zuidoosten van het centrum van Boedapest.
 • In 2017 verwerkte het vliegveld meer dan 13000000 passagiers.
 • Luchtvaartmaatschappijen Ryanair en Wizz Air hebben een basis op dit vliegveld.
 • Vanaf Amsterdam is het ongeveer 2 uur vliegen naar Boedapest.

Aanbiedingen naar Boedapest

Naar boven
Er zijn heel veel aanbiedingen voor goedkope vluchten en vliegtickets naar Boedapest die bij verschillende luchtvaartmaatschappijen te vinden zijn. Elke dag sporten team van vakantiedetective het internet af naar allerbeste aanbiedingen zodat jij altijd goedkope tickets naar Budapest kunt vinden zonder dat je daar al teveel moeite voor moet doen. Ook hebben we nog een aantal tips die we op deze pagina graag met je delen.

Het beste moment voor een goedkoop vliegticket naar Boedapest:

het hele jaar door zijn er goedkope vliegtickets naar Boedapest te vinden en het maakt dus eigenlijk niet zoveel uit op welk moment je wil reizen.
Wel is het erg belangrijk dat je rekening houdt met de drukke en dure zomer periodes waarin de schoolvakanties zijn. Want in deze periodes zijn er maar weinig goedkope vluchten naar Boedapest te vinden.

Goedkope vluchten naar Boedapest

Naar boven
Omdat er heel veel luchtvaartmaatschappijen naar Boedapest vliegen zijn er regelmatig mooie deals te vinden. Hou in ieder geval de volgende acties en promoties in de gaten:

 • De Transavia sale: 2 keer per jaar, meestal in maart en oktober, stunt Transavia met haar tarieven. Meestal zit ook Budapest in de lijst met bestemmingen en vlieg je met extra voordeel.
 • De KLM werelddeal weken: Meestal kun je tijdens de KLM werelddeal weken, die 2 keer per jaar worden gehouden in januari en september, met KLM met extra voordeel naar Boedapest vliegen.
 • De Wizz Air Sale: Op verschillende momenten in het jaar stunt lowcost airline Wizzair met haar prijzen en heel vaak zit ook Boedapest in de lijst met bestemmingen die flink worden afgeprijsd.
 • Ryanair sales: Ook Ryanair, dat een basis op Boedapest airport heeft, stunt zeer regelmatig met de prijzen. In het verleden hebben we enkeltjes naar Boedapest voorbij zien komen vanaf €5 p.p.!

Hoe kun je naar Boedapest vliegen

Naar boven
Vanaf praktisch elk vliegveld in Nederland worden vluchten naar Boedapest aangeboden. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende luchtvaartmaatschappijen en de verschillende vliegvelden waarvandaan je naar Boedapest kunt vliegen:

Vluchten van Amsterdam naar Boedapest:

Vanaf Amsterdam kun je met verschillende maatschappijen naar Boedapest vliegen. Zowel easyJet als KLM vliegen meerdere malen per dag op de route.
De vliegtijd tussen Amsterdam en Boedapest is ongeveer 1:45

Vluchten van Eindhoven naar Boedapest:

Vanaf Eindhoven heb je maar 1 optie voor rechtstreekse vluchten naar Boedapest en dat is de low-cost airline Wizzair. Zij vliegen 1 of 2 keer per dag tussen Eindhoven en Boedapest met hun moderne Airbus A320 vliegtuigen.
De vliegtijd tussen Eindhoven en Boedapest is ongeveer 1:30.

Vluchten van Rotterdam naar Boedapest:

Ook vanaf Rotterdam kun je rechtstreekse vluchten scoren naar Boedapest. Transavia is meerdere malen per week actief op de route en biedt ook regelmatig mooie deals zodat je extra goedkope vluchten naar Boedapest kunt boeken!
Vanaf Rotterdam vlieg je in zo’n 1,5 uur naar Boedapest.

Vluchten van Brussel naar Boedapest:

Vanaf de twee Brusselse vliegvelden worden vluchten naar Boedapest aangeboden door Wizzair,Ryanair en Brussels****Airlines. Het is per maatschappij verschillen welke service je aan boord kunt verwachten.
Vanaf Brussel naar Boedapest is de vliegtijd ongeveer 1:45.

Het vliegveld van Boedapest

Naar boven
Het vliegveld van Boedapest is een modern en ruim opgezet vliegveld op zo’n 20 kilometer te zuiden van het centrum van de stad. Er zijn verschillende faciliteiten waaronder vele restaurants, bars, winkels en VIP-lounges. Ook is er gratis Wifi en heb je vanaf veel plekken een goed uitzicht naar buiten.

Hoe kom je vanaf het vliegveld in Boedapest in het centrum

Vanaf het vliegveld kun je op verschillende manieren naar het centrum reizen. Dit zijn de beste opties:

 • Met het openbaar vervoer: Er rijdt geen metro naar het vliegveld van Boedapest en je zult dus de bus moeten pakken. Neem lijn 200E naar station Köbánya-Kispest om daar over te stappen op de metro. De bus rijdt dagelijks tussen 04:00 en 01:00.
 • Met de taxi: Een snelle manier om van het vliegveld naar het centrum te reizen is met de taxi. Er zijn officiële taxi’s te vinden aan de voorzijde van de terminal. Een rit naar het centrum kost ongeveer €20. Je kunt geen gebruik maken van Uber in Boedapest

Door je aan te melden, bevestig je dat je ons Privacybeleid hebt gelezen en je accepteer whatsapp-berichten te ontvangen van ons met onze selectie deals. Meer informatie over onze WhatsApp Alerts hier

SCHRIJF JE IN