Jouw goedkope vakantie naar Zeeland

Aanbiedingen en tips voor een vakantie Zeeland

Voor een mooie prijs uitwaaien aan de Zeeuwse kust


Je vindt er de mooiste stranden van Nederland en de leukste vakantieparken en strandhuisjes. Dat kan alleen maar over Zeeland gaan! Ga voor een goedkope vakantie in eigen land en neem een kijkje bij de aanbiedingen voor hotels en huisjes in Zeeland die de VakantieDetective voor jou gevonden heeft!

De beste periode Accommodaties Stranden

De beste periode om naar Zeeland te gaan

Naar boven

Niets is zo onvoorspelbaar als het Nederlandse weer, maar gelukkig hebben de meeste vakantieparken en hotels in Zeeland daar rekening mee gehouden in de vorm van indoor zwembaden en ander entertainment. En bovendien is een dagje shoppen in Vlissingen ook de moeite waard!

  • Lente en herfst: Tijdens de lente en herfst kan het aan de Zeeuwse kust behoorlijk waaien. Toch hebben we zeker in de lente doorgaans een paar mooie en zonnige dagen. Het zeewater is dan nog wat te koud, maar voor een strandwandeling of een drankje op het terras zit je in Zeeland goed!
  • Zomer: Tijdens de zomermaanden zijn er regelmatig lekkere zonnige dagen waarop je kan genieten van het strand.
  • Winter: De winters in Zeeland kunnen koud zijn, zeker met de aanwezigheid van de wind. Gelukkig is er in het gezellige Vlissingen altijd wat te zien en te doen. Veel hotels en vakantieparken in Zeeland bieden ook indoor entertainment aan.

Accommodaties in Zeeland

Naar boven

Ga je voor een vakantie Zeeland in een huisje aan zee of liever voor een hotel in de stad? De keuze is reuze!

  • Hotel in Zeeland: Ga voor een hotel aan het strand of een fijn hotel in Vlissingen. Er zijn hotels in diverse prijscategoriën en je kan het zo simpel of luxe maken als je zelf wil. Met een beetje geluk zijn er voor jou datums ook nog hotelaanbiedingen in Zeeland beschikbaar! Ideaal voor een weekendje weg naar Zeeland.
  • Huisje in Zeeland: Ga voor een huisje aan het strand van Zeeland en geniet maximaal van het prachtige strand. Je kan een huisje van particulieren huren of een cottage huren op een van de vakantieparken in Zeeland, zoals bijvoorbeeld Center Parcs. Ideaal voor als je een vakantie Zeeland met de hond wil boeken!

De mooiste stranden van Zeeland

Naar boven

Tijdens je goedkope vakantie in Zeeland wil je natuurlijk graag de stranden bezoeken. Want echt waar: voor mooie stranden hoef je niet per se de landsgrenzen over!

  • Cadzand: De Zuidelijkste badplaats van Nederland heeft een heerlijk zandstrand van wel 11 km lang! Het strand is omgeven door mooie natuur én je kan hier oude haaientanden op het strand vinden. Een leuk souvenir en aandenken aan je vakantie Zeeland!
  • Banjaardstrand: Dit Zeeuwse strand behoort al jaren tot de schoonste stranden van Nederland. Vanaf hier kan je de stormvloedkering zien liggen!
  • Breezand: Op het breedste strand van Zeeland geniet je van rust en ruimte én wandel je zo het natuurpark Oranjezon in.
  • De hoge Hilt: Dit strand voor zoutelande is een paradijs voor watersporters én is een van de zonnigste stranden van Nederland.

Door je aan te melden, bevestig je dat je ons Privacybeleid hebt gelezen en je accepteer whatsapp-berichten te ontvangen van ons met onze selectie deals. Meer informatie over onze WhatsApp Alerts hier

SCHRIJF JE IN