Op naar de Ierse hoofdstad: bruisend DUBLIN! Retourvluchten vanaf Amsterdam heb je nu v/a €47

01 juni 2018 - 16:35

Ryanair retourvluchten vanaf Amsterdam naar Dublin v/a €47

Bekijk de Vliegtickets >

Ervaar de Ierse gezelligheid in één van de leukste steden van Europa: Dublin! Drink een heerlijk Iers biertje in één van de Ierse pubs of struin door de mooie straten en ontdek de vele hippe hotspots van deze bruisende stad. Retourtickets vanaf Amsterdam heb je nu al v/a €47! Dit is een citytrip die je niet aan je voorbij kan laten gaan…

Zo zien je tickets Dublin eruit: 

Bekijk de Vliegtickets >

Over deze aanbieding:

Dublin is één van de gezelligste steden van Europa! Dublin heeft de charmes van het hippe Londen zonder de enorme drukte en immense grootte van deze wereldstad. Je vind er makkelijk de weg, de bezienswaardigheden en hotspots zijn op loopafstand en de mensen zijn er ontzettend aardig! De Ieren zijn één van de gezelligste volken die er bestaan en weten van alles een feestje te maken. Natuurlijk ontkom je bij een citytrip Dublin niet aan de vele Ierse pubs en de lekkere Ierse biertjes, maar de leuke stad heeft ook tal van bezienswaardigheden en gave hotspots. Denk bijvoorbeeld aan de Saint Patricks Cathedral of ga voor dé whiskey experience in The Jameson Distillery.

Over de vlucht:

Je vliegt met Ryanair vanaf Amsterdam naar Dublin. De vlucht duurt ongeveer 1 uur en 40 minuten. Een hapje en een drankje aan boord van het vliegtuig is voor eigen rekening. Je mag 1 stuk handbagage van 10 kg meenemen en tegen een meerprijs 1 stuk ruimbagage van 20 kg. Vanaf Dublin Airport kom je zeer gemakkelijk met de bus in het centrum van Dublin. De afstand is ongeveer 12 km.

Goed om te weten:

  • Wanneer boeken: zo snel mogelijk want op = op
  • Wanneer reizen: de beste prijs vind je in september 2018
  • Boeken bij: Kayak
  • Vliegen met: Ryanair
  • Vliegen vanaf: Amsterdam (AMS)
  • Handbagage: handbagage van 10 kg zit bij de prijs inbegrepen
  • Ruimbagage: ruimbagage van 20 kg is mogelijk tegen een meerprijs

Je hotel in Dublin: 

Met zo'n topper van een ticket aanbieding ben je natuurlijk ook op zoek naar een bijpassend hotel! Stop met zoeken, want Trivago heeft voor jou de perfecte accommodatie. Of je nu op zoek bent naar een budget hostel of juist een hotel met wat meer allure, Trivago heeft het allemaal.

Bekijk de Hotel Aanbiedingen >
REACTIES BEKIJKEN