Xiamen Airlines retourtickets Amsterdam - Singapore v/a €397

NAAR DE AANBIEDING >

Singapore: een geweldige plek om jouw backpack reis door Azië te beginnen, maar ook de perfecte uitvalsbasis voor de luxe paardjes die hun reis door Azië in een heerlijke en bruisende stad willen starten! Xiamen Airlines heeft vaker tickets naar verschillende bestemmingen in Azië in de aanbieding, maar dit is een echte topper.. Je bespaart namelijk €300 op de tickets hierdoor houd je heel wat zakgeld over voor een onvergetelijke reis! Wacht vooral niet te lang, want zulke geweldige deals gaan heel snel!

Zo ziet je vliegticket naar Singapore eruit: 

NAAR DE AANBIEDING >

Over deze aanbieding:

Heerlijk zo'n prijstopper! Iedereen wil wel eens naar Singapore en dit is nu je kans! Wacht vooral niet te lang met boeken, want zulke geweldige deals zien we niet vaak! Je vliegt met Xiamen Airlines vanaf Amsterdam naar het prachtige Singapore met een tussenstop in Xiamen. Tijdens deze vlucht zijn alle maaltijden, hapjes en drankjes bij de prijs inbegrepen. Je mag twee stuks handbagage van max 5 kg meenemen én een 1 stuk ruimbagage van max 20 kg. Vlieg je toch liever rechtstreeks dan moet je er rekening mee houden dat je veel meer moet betalen voor je tickets, en dus minder geld overhoudt om leuke dingen te doen.Na een comfortabele vlucht kom je aan in het bruisende Singapore, vanaf het vliegveld kun je een taxi nemen die jou naar je eindbestemming brengt.

Singapore heeft zich sinds een aantal jaren flink ontwikkelt en behoort tot de populaire vakantiebestemmingen voor veel Nederlanders. Wij snappen wel waarom! Het is één van de meest welvarende en veiligste landen ter wereld, helaas is dit niet altijd zo geweest. De stad is een samensmelting van traditioneel en modern, en de talloze wolkenkrabbers zorgen voor een prachtig uitzicht wanneer zij verlicht zijn. Het koloniale centrum en de prachtige historische gebouwen mag je zeker niet missen! Gelukkig is het openbaar vervoer, uitstapjes en en uiteten goedkoper dan in veel Europese landen.

Goed om te weten:

  • Wanneer boeken: zo snel mogelijk want op = op
  • Wanneer reizen: Reis heen op 26 mei 2018 voor de beste prijs en terug op 10 juni 2018.
  • Vliegen met: Xiamen Airlines
  • Vliegen vanaf: Amsterdam (AMS)
  • Handbagage: 2 stuks handbagage van max 5 kg zit bij de prijs inbegrepen
  • Ruimbagage: 1 stuk ruimbagage van 20 kg zit bij de prijs inbegrepen
  • Aan boord: zijn alle maaltijden, hapjes en drankjes bij de prijs inbegrepen

Je hotel in Singapore: 

Het begin van een geweldige reis start je met een heerlijke overnachting in een comfortabel hotel dat goed aansluit bij jouw behoeften. Om er zeker van te zijn dat je niet te veel betaalt kun je op Trivago de prijzen van verschillende aanbieders vergelijken. Maar niet getreurd want je hoeft niks zelf te doen, Trivago vergelijkt de prijzen voor je. Super handig dus!

Bekijk de Hotels >

Nog even verder zoeken? Misschien zit er iets bij de deals hieronder!

Voorjaarsvakantie