Retourtickets TUIfly Amsterdam - Jamaica v/a €399 ** 

** 

Bekijk de Aanbieding >

Jamaica, het eiland van de rum, reggae, Bob Marley en natuurlijk de prachtige tropische stranden… dit is een eiland om verliefd op te worden! En jij kunt hier nu voor een heel zacht prijsje naar toe. Voor je het weet lig jij lekker te chillen op een parelwit zandstrand met een heerlijke cocktail in je hand. Wees er snel bij, want er zijn nog maar een paar plekjes beschikbaar!

Zo ziet je ticket Jamaica eruit: 

Over deze aanbieding:

Je vliegt met een Tuifly Dreamliner vanaf Amsterdam naar Montego Bay, Jamaica. Handbagage van 10 kg zit bij de prijs inbegrepen, ruimbagage van 20 kg is mogelijk tegen een meerprijs. Aan boord van het vliegtuig wordt je voorzien van een gratis snack, een maaltijd en een drankje. Eenmaal in Jamaica kan jouw droom vakantie beginnen!

Wauw! Jamaica is hét eiland waar jij een droomvakantie gaat beleven. Van parelwitte stranden, helderblauw water, tropisch bossen tot prachtige watervallen en een schitterend berglandschap. Jamaica heeft alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie.

Goed om te weten:

  • Wanneer boeken: zo snel mogelijk! Op = op
  • Wanneer reizen: de beste prijs vind je in mei 2018
  • Boeken bij: Tui
  • Vliegen met: Tuifly Dreamliner
  • Vliegen vanaf: Amsterdam (AMS)
  • Handbagage: handbagage van 10 kg zit bij de prijs inbegrepen
  • Ruimbagage: ruimbagage van 20 kg is mogelijk tegen een meerprijs

Je hotel in Jamaica:

Met zo'n topper van een vliegticket aanbieding zoek je natuurlijk ook een topper van een hotel. Neem eens een kijkje op Trivago, zij hebben een ruim aanbod uit allerlei verschillende accommodaties voor ieders budget! Grote kans dat hier wel wat bij zit.** 

Bekijk de Hotel Aanbieding >