TUI fly retourtickets Amsterdam - Bonaire v/a €399 p.p.

BEKIJK JE TICKET HIER

Ga nu voor een super prijs naar Bonaire, één van de bekende en populaire ABC eilanden Ga heerlijk tropisch genieten van het prachtige eiland en super weer. En dat allemaal voor een mega lage prijs. Thuis blijven is bijna duurder, joh!

Ontvang de Geheime VakantieDetective updates:

Dan weet je zeker dat je met voordeel op reis gaat! Laat dan je emailadres hieronder achter.
Waarom inschrijven:

  • Altijd op de hoogte van de allerbeste travel deals
  • Geld besparen op vliegtickets, vakanties, citytrips en meer!
  • Regelmatig delen we geheime deals alleen met onze nieuwsbrief volgers!

Zo zien de tickets naar Bonaire eruit:

CHECK DE STOELEN >

Over deze tickets:

Wanneer je dit ticket hebt geboekt, vlieg je met de TUI Dreamliner rechtstreeks van Amsterdam naar Bonaire. Geen gedoe met halverwege overstappen, je kan lekker blijven zitten! Je vlucht naar Bonaire duurt ongeveer zeven uur, een klein offer voor zo'n mooie bestemming! Qua bagagge zit je ook wel goed. Je mag namelijk één stuk handbagage gratis meenemen en betaalt maar zo'n €15 voor een extra koffer van 20 kilo. Om naar je hotel of andere verblijfplaats te komen, kan je het beste een auto huren; wél zo lekker!

Over de bestemming:

Bonaire ligt in de Caribische zee en zoals je kan verwachten van zo'n bestemming, is het er altijd tropisch warm! Dit zorgt ervoor dat het een populaire bestemming is voor een heerlijke relax of winterzon vakantie. Maar je hóeft natuurlijk niet de hele tijd op je billen in het zand te liggen, je kan hier ook van de natuur genieten. Denk bijvoorbeeld aan duiken en snorkelen tussen de meest gekleurde vissen en in één van de zeereservaten die om het eiland te vinden zijn. Ook boven water vind je veel pracht en praal, zoals de felgekleurde parkieten en de kenmerkende flamingo's. Of ga bijvoorbeeld naar de Cadushy distillerij om te kijken hoe o.a. rum wordt gemaakt op dit eiland.

Goed om te weten:

  • Wanneer boeken: zo snel mogelijk want op = op!
  • Wanneer reizen: voor de beste prijs reis je in november 2018
  • Vliegen vanaf: Amsterdam (AMS)
  • Vliegen met: TUI fly
  • Bagage: handbagage van max 10 kg inclusief zit bij de prijs inbegrepen, voor ruimbagage van max 20 kg betaal je €15 per enkele reis
  • Aan boord: hapjes en drankjes eveneens inbegrepen bij de prijs
CHECK DE DEAL >

Nog even verder zoeken? Misschien zit er iets bij de deals hieronder!

Vakantie Bonaire Vliegtickets Bonaire Goedkope singlereizen Verre reizen