Surinam Airways retourtickets Amsterdam - Paramaribo nu v/a €650

BEKIJK DE TICKETS >

Nu voor een goedkoop prijsje vliegen naar Switi Sranan! Normaal zijn de vliegtickets in het hoogseizoen naar Suriname een stuk duurder! Zo een geweldige deal kom je dus niet vaak tegen.. Wees er snel bij, want er zijn nog maar een aantal plekjes beschikbaar!

Ontvang de Geheime VakantieDetective updates:

Dan weet je zeker dat je met voordeel op reis gaat! Laat dan je emailadres hieronder achter.
Waarom inschrijven:

  • Altijd op de hoogte van de allerbeste travel deals
  • Geld besparen op vliegtickets, vakanties, citytrips en meer!
  • Regelmatig delen we geheime deals alleen met onze nieuwsbrief volgers!
BEKIJK DE TICKETS >

Zo zien de tickets naar Paramaribo eruit: 

Over deze tickets:

Je vliegt met Surinam Airways vanuit Amsterdam Schiphol (AMS) naar het vliegveld van Suriname, Zanderij (PBM). Het is een rechtstreekse vlucht en duurt ongeveer 9 uur en 45 minuten. Geen gedoe met overstappen dus. Sit back and relax! Aan boord zijn hapjes en drankjes uiteraard bij de prijs inbegrepen, en kun je heerlijk genieten van een Surinaamse maaltijd. Met Surinam Airways heb je de mogelijkheid om je 1 stuk handbagage mee te nemen van niet meer dan 10 kg, en 1 stuk ruimbagage van max 25 kg. Vanaf het vliegveld (Zanderij) kun je gemakkelijk een taxi pakken naar je hotel of appartement. En het fijne is dat er gewoon Nederlands kan worden gesproken!

Over de bestemming: 

Een prachtige tropische bestemming in het Zuiden van Amerika vind je Suriname. Waarschijnlijk is dit kleine landje het meest diverse land van Zuid-Amerika, en hoewel het internationaal niet zo bekend is weet de Nederlandse bevolking maar al te goed waar dit plekje ligt. Een interessante geschiedenis, unieke natuurgebieden en de Surinamers maken het land een perfecte vakantiebestemming. Het grootste deel van Suriname bestaat uit tropisch regenwoud, daarnaast is de jungle van Suriname een gebied waar verschillende diersoorten leven zoals de jaguar, reuzenotter, tapir, luiaard en verschillende apensoorten en vogelsoorten. De temperaturen lopen op tot ongeveer 30 graden, let er wel op dat het in de avond snel afkoelt. Het gemiddeld aantal zonuren ligt tussen de 6 en 9 uur per dag! Er is genoeg te doen in Suriname, maar wil je nou echt een avontuur aangaan dan kun je er voor kiezen om te overnachten in Brownsberg en daar de watervallen te beklimmen. Bezoek het Brokopondo Stuwmeer en ervaar het junglegevoel in Awarradam!

Goed om te weten: 

  • Wanneer boeken: zo snel mogelijk want op = op!

  • Wanneer reizen: voor de beste prijs reis je in juli 2018

  • Vliegen vanaf: Amsterdam (AMS)

  • Vliegen met: Surinam Airways

  • Bagage: handbagage van max 10 kg inclusief en ruimbagage van max 25 kg zitten bij de prijs inbegrepen

  • Aan boord: hapjes en drankjes eveneens inbegrepen bij de prijs

** 

Nog even verder zoeken? Misschien zit er iets bij de deals hieronder!

Vakantie Suriname