Ryanair ticket Eindhoven - Warschau v/a €53

Bekijk de Aanbieding >

Het prachtige en levendige Warschau zou de bestemming van jouw volgende citytrip kunnen worden, want zulke goedkope tickets naar deze moderne stad kun je toch niet aan je voorbij laten gaan? Nog niet eerder hebben we tickets zo goedkoop gezien! Wees er snel bij, want er zijn maar een aantal stoelen beschikbaar.

Ontvang de Geheime Vakantie Detective updates:

Dan weet je zeker dat je met voordeel op reis gaat! Laat dan je email adres hieronder achter.
Waarom inschrijven:

  • Altijd op de hoogte van de allerbeste travel deals
  • Geld besparen op vliegtickets, vakanties, citytrips en meer!
  • Regelmatig delen we geheime deals alleen met onze nieuwsbrief volgers!

Zo ziet je vliegticket naar Warschau eruit:

BEKIJK DE STOELEN >

Over de aanbieding naar Warschau:

Je vliegt vanaf Eindhoven naar Warschau en bereikt Nowy Dwor Mazowiecki binnen een uur en 50 minuten. Vanaf hier kun je een bus nemen die jou binnen 40 minuten naar het bruisende centrum van Warschau brengt. Je mag 1 stuk handbagage gratis meenemen, maar voor een kleine meerprijs kun je ook ruimbagage in checken. Tijdens de vlucht zijn alle drankjes en snacks voor eigen rekening, maar met zo'n korte afstand zou je ook een dutje kunnen doen, om vervolgens te ontwaken wanneer je bestemming bereikt is. Oud en modern ontmoeten elkaar in de gezellige Poolse stad Warschau. Aan de hand van alle klassieke schilderijen hebben de Polen deze stad na de oorlog precies weer opgebouwd zoals het voorheen was. Dit betekent veel gebouwen in oude stijl, maar tegelijkertijd veel kleurrijker. In het modernere gedeelte stap je het station uit en tref je grote winkelcentra en hoge kantoorgebouwen aan. Een wandeling door het centrum waarbij je langs alle bezienswaardigheden loopt is prima te doen aangezien het een vrij compacte stad is, welke je kan afsluiten met een bezoek aan het Paleis van Cultuur en Wetenschap. Dit gebouw kun je beklimmen en vanaf hier heb je een schitterend uitzicht over de omgeving.

#

Goed om te weten:

  • Wanneer boeken: zo snel mogelijk want op = op!
  • Wanneer reizen: de beste prijs vind je in oktober 2018
  • **Vliegen met:**Ryanair
  • Vliegen vanaf: Eindhoven (EIN)
  • Handbagage: 1 stuk gratis max. 10kg
  • Ruimbagage: bij te boeken 1 stuk max. 20kg tegen meerprijs
  • Verblijfsduur: deze aanbieding geldt voor 3 nachten, houd er rekening mee dat de prijs verschilt wanneer je de data en verblijfsduur aanpast.

Je hotel in Warschau:

In Warschau vind je veel verschillende soorten accommodaties en hotels voor iedere prijsklasse. Met Trivago kun je heel eenvoudig een hotel uitzoeken die het beste bij je past. Waar je ook naar op zoek bent, Trivago heeft het dankzij het ruime aanbod allemaal, bovendien zie je meteen bij welke hotelaanbieder je het goedkoopste jouw gekozen hotel kan boeken.

BEKIJK ALLE HOTEL DEALS IN WARSCHAU

Nog even verder zoeken? Misschien zit er iets bij de deals hieronder!

Goedkope singlereizen Goedkope steden Europa Goedkoop weekendje weg Citytrip