Tickets naar Malaga v/a €76

Bekijk de Aanbieding >

Ontdek het altijd bruisende Malaga! Een prachtige Spaanse stad gelegen in Andalusië, in het meest zuidelijke deel van Spanje. Malaga staat bekend om de prachtige oude bouwwerken en nostalgische pleinen. Maar naast de mooie bezienswaardigheden heeft Malaga ook fantastische stranden. De mooie stad ligt namelijk aan de Costa del Sol, en deze staat bekend om zon, zee en strand en heerlijke zomerse temperaturen. Kortom, Malaga is de perfecte stad voor een heerlijke zorgeloze vakantie.

Ontvang de Geheime VakantieDetective updates:

Dan weet je zeker dat je met voordeel op reis gaat! Laat dan je emailadres hieronder achter.
Waarom inschrijven:

 • Altijd op de hoogte van de allerbeste travel deals
 • Geld besparen op vliegtickets, vakanties, citytrips en meer!
 • Regelmatig delen we geheime deals alleen met onze nieuwsbrief volgers!

Zo zien je tickets naar Malaga eruit: 

Bekijk de Aanbieding >

Over de ticket

Ryanair is regelmatig met hun prijzen aan het stunten en hier kan jij natuurlijk mooi van profiteren. Je vliegt met deze aanbieding vanuit Eindhoven (EIN) naar het Aeropuerto de Málaga-Costa del Sol (AGP). De vlucht duurt ongeveer 3 uurtjes. Met Ryanair mag je 10 kg aan handbagage meenemen en tegen een meerprijs 20 kg aan ruimbagage. Vanuit het vliegveld in Malaga is het 10 km naar het centrum. Met de auto doe je hier ongeveer 15 minuten over. Er gaan ook treinen en bussen hier naar toe. Voor je het weet sta je al in het hart van deze mooie bruisende stad.

Over Malaga

Malaga staat bekend om de mooie pittoreske straatjes en pleintjes, de prachtige bouwwerken en de bijzondere bezienswaardigheden. Een wandeling door het mooie oude stadscentrum is een feestje voor het oog. Het rijke historische centrum heeft een aantal prachtige pareltjes uit het verleden te bieden, ideaal voor de cultuurliefhebbers. Denk bijvoorbeeld aan de Kathedraal van Malaga, een indrukwekkend gebouw wat zeker op je must-see lijstje moet staan. Als geboortestad van Pablo Picasso mag een bezoekje aan het Museo Picasso natuurlijk ook niet ontbreken. Malaga heeft nog veel meer mooie bezienswaardigheden, maar daarnaast ook nog eens fantastische stranden én een bruisend centrum!

Goed om te weten

 • Wanneer boeken: zo snel mogelijk! Op = op
 • Wanneer reizen: de beste prijs vind je in augustus
 • Vertrekken vanaf: Eindhoven (EIN)
 • Minimum verblijf: geen
 • Maximum verblijf: geen
 • Bagage: handbagage van 10 kg zit bij de prijs inbegrepen, ruimbagage van 20 kg is mogelijk tegen een kleine meerprijs
 • Vliegen met: Ryanair
 • Aan boord: zijn hapjes en drankjes niet bij de prijs inbegrepen

Een hotel in Malaga

Bij zo'n mooie aanbieding naar Malaga wil jij natuurlijk ook een mooie goedkope hotel in Malaga. Dat is geen probleem! Kijk hiervoor eens op Trivago. Trivago heeft een ruim aanbod uit allerlei verschillende accommodaties. Je kan zelf selecteren uit bijvoorbeeld de prijs of de locatie, dus je kan het zelf zo goedkoop of duur maken als je zelf wil.

Bekijk de Hotels >

Nog even verder zoeken? Misschien zit er iets bij de deals hieronder!

Citytrip