Je droom komt uit, vlieg nu VOORDELIG naar ORLANDO! Nu een retourticket al v/a €365

18 mei 2018 - 10:57

Icelandair retourtickets Schiphol - Orlando v/a €365

Bekijk de stoelen>

Een droom gaat voor je in vervulling, want je kan nu voor een hele voordelige prijs naar Orlando vliegen in de Verenigde Staten! Wat een heerlijke meevaller van Icelandair waar je meteen gebruik van moet maken als je bijvoorbeeld altijd al naar Disney World hebt willen gaan! Maar naast een groot aantal beroemde pretparken heeft Orlando nog veel meer te bieden, lees gauw verder!

Over deze aanbieding:

Met Icelandair stap je vanaf Schiphol op en vlieg je naar Orlando met een tussenstop in Reykjavik. Deze tussenstop duurt twee uurtjes, waardoor je niet zo heel lang hoeft te wachten op het laatste gedeelte van de vlucht. Bij aankomst in Orlando kan jouw wervelende vakantie beginnen, want deze stad wordt niet voor niets the Fun Capital genoemd! Je vindt hier alle bekende pretparken en het zal zelfs lastig zijn om te kiezen welke je allemaal wil bezoeken, ze zijn allemaal zo divers. Denk bijvoorbeeld aan klassiekers Disney World, Universal Studios of Sea World, maar er zijn ook nieuwere parken zoals Harry Potter world. In het centrum van Orlando valt ook genoeg te beleven. Het is de perfecte stad voor families vanwege al het groen, de mooie parken en de leuke activiteiten waarvan lachballonvaarten het populairste zijn. Ga in de avond vooral naar Orange Street, waar je een groot aanbod aan gezellige bars en restaurants kan vinden.

Goed om te weten:

  • Wanneer boeken: zo snel mogelijk want op = op
  • Wanneer reizen: de beste prijs vind je in maart 2019
  • Vertrekken vanaf: Amsterdam (AMS)
  • Minimum verblijf: geen
  • Maximum verblijf: geen
  • Handbagage: 1 stuk handbagage van 5 kg mag je gratis meenemen
  • Ruimbagage: tegen een meerprijs
  • Vliegen met: Icelandair

Een hotel in Orlando:

Orlando telt waanzinnig veel familie hotels en luxe resorts, de keuze is ruim! Wat je wensen ook zijn, bij Trivago heb je meteen een goed overzicht van de mogelijkheden, én waar je jou gekozen accommodatie het goedkoopste kan boeken. Natuurlijk hebben bijna alle pretparken hun eigen bijzondere accommodaties, maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om in het centrum van Orlando te zitten. Het is aan jou!

Bekijk de hotels>
REACTIES BEKIJKEN