Een KLM vliegticket van Hamburg naar Toronto v/a €383

Naar de ticketdeal

Over je ticket:

Om heel wat geld te besparen kan je ervoor kiezen om vanaf Hamburg te vliegen. Het is een eind rijden met de auto, maar dan scheelt het al snel honderden euro's op je ticket. Dat heb je dus zó terugverdiend.

Je vliegt 's ochtends en komt 's middags aan in Toronto. Hierdoor heb je ruim genoeg tijd over om lekker in te checken en je op te frissen voordat je op zoek gaat naar een leuk restaurantje in Toronto. De terugweg is trouwens ook voordelig, je vliegt namelijk 's avonds zodat je ook op je laatste dag nog bijna een hele volle dag hebt om te genieten van al het mooist dan Toronto je te bieden heeft.

September is een heerlijke maand om naar Toronto te vliegen. Het is er niet te koud, maar ook niet bloedheet. Je hebt net het hoogseizoen achter de rug, dus de prijzen voor je verblijf zullen ook iets lager liggen. Daarnaast is het dan ook gewoon lekker rustig bij alle attracties die je wil bezoeken.

Zo ziet je reis naar Toronto eruit:

Boek deze vlucht nu

Goed om te weten:

Wanneer boeken: zo snel mogelijk! Op = op!
Wanneer reizen**:** de beste prijs vind je in oktober 2018**Vertrekken vanaf:Hamburg (HAM)**Handbagage:**handbagage van 12 kg zit bij de prijs inbegrepen**Ruimbagage: ruimbagage van 23 kg is mogelijk tegen een meerprijs

Nog even verder zoeken? Misschien zit er iets bij de deals hieronder!

Vakantie Canada KLM aanbiedingen