Londen, de stad voor de beste citytrips! Ga heerlijk shoppen in Oxford Street, dé winkelstraat van Londen. Wandel door het mooie Hyde Park en maak een romantisch boottochtje over de Thames. Londen is hip en happening, je zal je hier geen moment vervelen! Ontdek de leukste restaurantjes en drink een lekker biertje in de gezelligste pubs van de stad. Of je nou een dagje wilt cultuur snuiven of gewoon even een avondje uit wil, alles is hier mogelijk. Wees er snel bij want voor je het weet is de aanbieding alweer voorbij.

Over de vliegtickets

Je vliegt vanaf Eindhoven met Ryanair binnen ongeveer een uur naar Stansted Airport. Ryanair is een budgetmaatschappij welke door heel Europa vliegt. Vaak stunten ze met prijzen waardoor je voor een dumpprijs naar een leuke bestemming kan vliegen. Ryanair vliegt zowel via Eindhoven als Amsterdam. De hapjes en drankjes zijn niet bij de prijs inbegrepen, maar je kan het wel aan boord verkrijgen. Handbagage zit altijd bij de prijs inbegrepen, ruimbagage is mogelijk tegen een kleine meerprijs.

Zo zien je tickets naar Londen eruit

Over Londen

Ontdek de leukste hotspots van Londen! Breng een bezoekje aan the Big Ben en loop door de mooie buurt Notting Hill. Vergeleken met de rest van Londen kan dit een verademing zijn. Het is er prachtig en lekker rustig, dus je kan hier gerust uren rondlopen en genieten van alle mooie gebouwen om je heen. Eenmaal in Londen moet je natuurlijk ook een bezoekje brengen aan de beste bar ter wereld: the Artesian. Al voor de derde keer op rij is deze bar uitgeroepen tot de beste bar ter wereld. De place to be voor de cocktailliefhebber! Verder moet een ritje in de wereldberoemde reuzenrad natuurlijk ook op je lijstje staan. Een ritje in de reuzenrad is extra bijzonder als het avond is! Kortom, Londen is een geweldige stad waar je een onvergetelijke citytrip gaat beleven.

Goed om te weten

  • Wanneer boeken: zo snel mogelijk! Op = op
  • Wanneer reizen: de beste prijs vind je in januari
  • Vertrekken vanaf: Eindhoven
  • Bagage: handbagage zit bij de prijs inbegrepen, ruimbagage is mogelijk tegen een kleine meerprijs
  • Vliegen met: Ryanair
  • Aan boord: zijn hapjes en drankjes niet bij de prijs inbegrepen
  • Andere info: je kan kiezen uit meerdere datums, aan de hand van de datum kan de prijs aanpassen

Een hotel in Londen:

Yes! Je goedkope vliegtickets naar Londen zijn in the pocket, maar nu nog een goed hotel! Geen zorgen, Trivago heeft voor jou een ruim aanbod uit alle soorten hotels. Waar je ook naar op zoek bent, bij Trivago zit jouw hotel erbij.

Nog even verder zoeken? Misschien zit er iets bij de deals hieronder!

Vliegticket Londen