Transavia tickets naar Kopenhagen v/a €58

Bekijk deze aanbieding>

WOW! Jij kan nu extreem goedkoop vliegen naar Kopenhagen! Zulke goedkope tickets naar deze hippe bestemming zien we niet vaak voorbij komen, en zeker niet in het voorjaar. Loop jij straks in het zonnetje langs de Nyhavn? Zo zien je tickets naar Kopenhagen eruit: 

Naar de aanbieding >

Over de aanbieding naar Kopenhagen

Kopenhagen is als Deense hoofdstad een grote levendige stad en ondanks dat er veel te doen is en het altijd gezellig druk is, blijft de sfeer heel gemoedelijk en zelfs een beetje 'dorps'. De Denen zijn heel aardig en relaxt en het uiterlijk van de stad is heel modern en kleurrijk. Als winkelstad doet Kopenhagen absoluut niet onder voor andere bekende Europese modesteden, je vindt hier een uitgestrekt winkelgebied waar je zowel internationale ketens tegenkomt als typische Deense winkels waar je echt bijzondere items kan kopen. Een echte aanrader is het om de boulevard bij Nyhavn af te lopen, een klein haventje afgezoomd met huizen in verschillende felle kleuren. Hier kun je bij één van de vele cafés lekker eten en drinken en je kan hier ook op de rondvaartboot stappen om Kopenhagen vanaf het water te bezichtigen. Populaire bezienswaardigheden zijn het Rosenborg Paleis, het Nationaal Museum en met stip op nummer 1 het beroemde beeld van de kleine zeemeermin dat prijkt op een sokkel in de haven. Het openbaar vervoer is hier heel goed geregeld, maar Kopenhagen is ook een ontzettend vriendelijke stad voor fietsers, net zoals Nederland. Dankzij een fiets project zijn er inmiddels meer dan 2000 gratis fietsen beschikbaar tegen een kleine borg, zo kun je nog veel meer van de stad zien!

Goed om te weten:

  • Wanneer boeken: zo snel mogelijk want op = op!
  • Wanneer reizen: voor de beste prijs reis je in augustus 2018, maar er zijn nog veel meer betaalbare data beschikbaar!
  • Vertrekken vanaf: Eindhoven
  • Verblijfsduur: verblijf voor deze aanbieding is 8 dagen, houd er rekening mee dat de prijs verandert wanneer je de data en verblijfsduur aanpast
  • Bagage: inclusief 10kg handbagage, ruimbagage tegen meerprijs
  • Vliegen met: Transavia
  • Aan boord: zijn consumpties voor eigen rekening

Je hotel in Kopenhagen

In Kopenhagen vind je veel verschillende soorten accommodaties en hotels voor iedere prijsklasse. Met Trivago kun je heel eenvoudig een hotel uitzoeken die het beste bij je past. Waar je ook naar op zoek bent, Trivago heeft het dankzij het ruime aanbod allemaal, bovendien zie je zo ook bij welke hotelaanbieder je jouw gekozen hotel het goedkoopste kan boeken.

Bekijk de hotel aanbiedingen>

Nog even verder zoeken? Misschien zit er iets bij de deals hieronder!

Goedkope vakantie Denemarken Citytrip