China Eastern Airline retourtickets Bangkok v/a €425

Bekijk de Tickets >

Finally! Super goedkope retourtickets naar het prachtige Thailand heb je nu al v/a €425! Vlieg met de comfortabele vliegtuigmaatschappij China Eastern, waarbij de hapjes en drankjes bij de prijs inbegrepen zitten, eveneens als je ruimbagage en handbagage! Deze kans mag je echt niet missen, wees er daarom snel bij.. Voor je het weet is deze data niet meer beschikbaar, maar niet getreurd want ook andere data in 2018 zijn goedkoop! Houd het in de gaten en bespaar zo €300 op je ticket!

Bekijk de Tickets >

Over deze aanbieding:

China Eastern is een prima maatschappij waarmee je comfortabel naar Thailand vliegt, en het leuke is dat je gratis twee stuks ruimbagage mag meenemen van beide max 23 kg! Ook je handbagage van max 5 kg zit bij de prijs inbegrepen. Je maakt een tussenstop in Shanghai van iets langer dan 3 uur, maar hierdoor is de prijs goedkoper dan normaal. Binnen ongeveer 18 uurtjes ben je in Thailand en kan je genieten van een welverdiende reis. Zoals gewoonlijk in Thailand kun je de taxi pakken of de BTS Skytrain nemen vanaf het vliegveld, en voor een redelijke prijs kom je gemakkelijk in het centrum van Bangkok.

Vliegticket Bangkok:

Bangkok is een hele drukke maar uitbundige metropool en zo groot dat je haast niet weet waar je moet beginnen. Bangkok heeft zoveel te bieden dat er altijd voor iedereen wel wat bij zit. Denk aan al die bijzondere tempels, culinaire restaurantjes, de skybars met te gekke rooftop feestjes, en natuurlijk de beroemde malls MBK, Terminal 21, Siam Paragon en nog veel meer! Voor een prachtige foto bezoek je de skybars waar je geniet van een heerlijke cocktail en chille muziek! Overdag heb je tijd om te shoppen en de andere bezienswaardigheden te bezoeken. Zin om te stappen en de massa toeristen op Khao San Road te ontwijken? Check dan eens de clubs Sing Sing Theater, Cé La Vi en NARS. Daarmee is nog niet alles gezegd en gedaan! De nightmarkets en floating markets zijn ook een must om te bezoeken! Zo veel leuks te doen en dus een goede reden om nu te boeken!

Goed om te weten:

  • Wanneer boeken: zo snel mogelijk want op = op
  • Wanneer reizen: de beste prijs vind je in december 2018
  • Vertrekken vanaf: Amsterdam (AMS)
  • Minimum verblijf: geen
  • Maximum verblijf: geen
  • Handbagage: 1 stuk handbagage van 5 kg mag je gratis meenemen
  • Ruimbagage: 2 stuks van elk maximaal 23kg zitten bij de prijs inbegrepen
  • Vliegen met: China Eastern Airlines
  • Aan boord: zitten hapjes en drankjes bij de prijs inbegrepen

Een hotel in Bangkok:

Met zo een top deal wil je natuurlijk een geschikt hotel vinden voor de eerste paar dagen in Bangkok! Gelukkig is dit heel makkelijk en kan jij op de website van Trivago het aanbod bekijken en vergelijken. Zij hebben een uitgebreid aanbod uit allerlei verschillende accommodaties voor ieder budget. Je kan zelf selecteren op onder andere prijs en locatie, zo kan je perfect op zoek naar een hotel welke bij jouw wensen past.

Bekijk de Hotel Deals >

Nog even verder zoeken? Misschien zit er iets bij de deals hieronder!

Vliegticket Thailand