Op dit moment zijn er nog geen Vueling Black Friday deals van 2018 bekend. Hou deze pagina in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om direct op de hoogte gebracht te worden van alle black friday deals van 2018

Traditioneel gezien is Vueling een van de grootste partijen die meedoet aan de Black Friday en Cyber Monday gekte. Ook in 2017 waren ze weer present met een heerlijk aanbod! Flink wat stoelen die te boeken waren vanaf €24,99 voor een enkele reis.
Goedkoop met Vueling naar Barcelona? Rome? Londen? Yes! You can!

Ook voor 2018 verwachten we bij Vakantie Detective weer een enorm vuurwerk van deze, van oorsprong, Spaanse luchtvaartmaatschappij. Wat het gaat worden weten we nog niet maar dat het voordeel ervan af gaat spatten is iets dat zeker is!

Het is altijd even afwachten maar ook dit jaar is de Spaanse Maatschappij goed voor je; op het gehele netwerk, vanaf Amsterdam maar ook vanaf alle andere vliegvelden waar ze op vliegen kun je namelijk al vanaf €24,99 per enkele reis vliegen. Een retourtje Barcelona, Rome, Londen of een van de vele andere bestemmingen zijn dan al te boeken voor een prima prijs!

Naar welke bestemmingen kun je met Vueling vliegen?

Hoewel het nog niet duidelijk welke bestemmingen Vueling tijdens Black Friday in de bonus gaat doen is hun routenetwerk de afgelopen jaren behoorlijk uitgebreid. Zo vliegen ze vanaf Amsterdam tegenwoordig op een aantal prachtige bestemmingen. Alle bestemmingen zijn overigens in Europa; Vueling voert geen lange-afstands vluchten uit.

Je kunt vanaf Amsterdam direct met Vueling vliegen naar onder andere Londen, Wenen, Florence, Rome, Barcelona, Mallorca, Ibiza, Alicante, Valencia, Malaga, Lissabon, Bilbao, Porto en Santiago de Compostela.
Met een overstap in Barcelona vlieg je naar nog veel meer plekken waaronder zelfs Marokko, Tunesië en de Canarische Eilanden!Belangrijk om te weten:

  • Wanneer boeken: zo snel mogelijk want op=op!
  • Wanneer reizen: nog niet bekend
  • Minimale tijd tussen boeken en vliegen: 21 dagen
  • Handbagage: je mag 1 stuk bagage van maximaal 10kg meenemen
  • Ruimbagage: ruimbagage is bij te boeken tegen een meerprijs van €30
  • Aan boord: koop je maaltijden, hapjes, drankjes en snacks
  • Punten sparen: je spaart geen Avios punten op het black friday tarief