We hebben nog geen Black Friday of Cyber Monday deals van Tix.nl gevonden! Als we ze tegenkomen zetten we ze op deze pagina en sturen we je direct een e-mail als je je email adres hieronder achterlaat.

Een vliegticket dat je gegarandeerd met korting kunt boeken dankzij een mooie discount code én speciale afspraken tussen Tix en de luchtvaartmaatschappijen? Dat klinkt als dubbel profiteren en dat is dan ook precies waar wij op hopen tijdens de Black Friday gekte die er weer aan zit te komen.
Het grote voordeel van een mooie deal bij Tix.nl is dat het niet uitmaakt waar, wanneer en met welke maatschappij je weg wil; ze beiden namelijk zo'n beetje alle maatschappijen aan. Wel zo prettig dat je in 1 oogopslag kunt zien hoeveel geld je kunt besparen****t****ijdens Black Friday!

Dit deed Tix tijdens Black Friday in 2017

In 2017 had Tix een mooie deal en gaven ze een flinke korting op alle vliegtickets! Die werd door slimme afspraken met verschillende maatschappijen in de meeste gevallen dan ook nog eens extra aantrekkelijk vanwege de mooie extra lage prijzen!
Het ging snel tijdens Black Friday 2017; zo snel dat we al vrij snel konden concluderen dat dit een van de meest succesvolle acties van het jaar is geweest!

Nog even verder zoeken? Misschien zit er iets bij de deals hieronder!

Black Friday 2018