United tickets naar San Francisco v/a €347

NAAR DE AANBIEDING >

Een echte top ticket deal: Met de top maatschappij United vlieg jij naar de leukste stad van de USA. De stad is net wat toleranter en creatiever dan andere steden in Amerika en heeft een relaxte vibe en toch een bruisende stadse sfeer. Ontdek het zelf met deze goedkope tickets!

Zo ziet je vliegticket naar San Francisco eruit: 

NAAR DE AANBIEDING >

Over deze deal: 

Vlieg voor weinig naar het bruisende San Francisco! En niet met een low cost deze keer maar met de prima maatschappij United! Hier check je nog gewoon gratis een koffer in én wordt je kosteloos voorzien van een maaltijd en drankjes. San Francisco wordt door kenners als hun favoriete Amerikaanse stad genoemd. Vanwege de liberale sfeer is het hier net even anders dan in andere Amerikaanse steden. Het is er relaxed én toch bruisend. Bezoek het eiland Alcatraz waar regelmatig tentoonstellingen en andere culturele activiteiten gehouden worden, bezichtig de wereldberoemde Golden Gate Bridge, ga zeehondjes kijken aan de Fisherman's Wharf en beklim de wolkenkrabber Transamerica Pyramid.

Goed om te weten:

  • Wanneer boeken: zo snel mogelijk, op = op!
  • Wanneer reizen: de goedkoopste prijs vind je in mei 2018
  • Vertrekken vanaf: Amsterdam (AMS)
  • Handbagage: 10 kg handbagage zit bij de prijs inbegrepen
  • Ruimbagage: ruimbagage van 23 kg gaat kosteloos mee
  • Vliegen met: United
  • Aan boord: zijn hapjes en drankjes inbegrepen

Een hotel in San Francisco:

Wanneer je naar de West Coast gaat wil je natuurlijk wel een hotel die bij je past. Trivago heeft voor jou alle soorten hotels op een rijtje gezet. Of je nou op zoek bent naar luxe of liever een budget hotel, Trivago heeft het allemaal!

Bekijk de Hotel aanbiedingen >