TAP Air ticket Amsterdam - Rio de Janeiro v/a €419

BEKIJK DEZE DEAL >

Voor een spotprijsje vliegen naar het altijd bruisende Brazilië! Ontdek de meest populaire en toeristische trekpleister van Brazilië: RIO DE JANEIRO! Je vliegt nu al v/a €489 naar deze prachtige stad met de comfortabele vliegtuigmaatschappij TAP Air. Eenmaal in Rio de Janeiro kun je het reusachtige Christusbeeld bezoeken, en natuurlijk de stad van de samba ontdekken! Check hem snel, want zo een geweldige deal zien we niet vaak!

Zo ziet je vliegticket naar Rio de Janeiro eruit: 

BEKIJK DE TICKETS >

Over de aanbieding:

Rio de Janeiro is een droombestemming voor veel mensen, jong en oud, iedereen droomt er wel eens van om Brazilië met eigen ogen te zien. Het mooie is is dat jij deze droom nu kan verwezenlijken! Met deze geweldige deal vlieg jij voor een spotprijsje naar het prachtige Rio de Janeiro! Een stad dat veel hoogtepunten kent, en een bijzonder Natuurlijk zijn er een aantal hoogtepunten die deze stad die jij zeker niet mag missen! Je denkt dan gelijk aan carnaval, maar denk eens aan het indrukwekkende Christo Redentor, en de Ipanema en Copacabana stranden!

Over dit vliegticket naar Rio de Janeiro:

Vlieg met TAP Airlines met 1 tussenstop in Porto vanaf Amsterdam naar Rio de Janeiro. De eerste vlucht duurt ongeveer 2,5 uur en je hebt genoeg tijd om even rond te kijken in . De tweede vlucht duurt ongeveer 10 uur. Aan boord word je natuurlijk voorzien van een hapje een drankje. Het lijkt een gedoe om een nachtje te overnachten in Porto, maar dit scheelt heel wat geld dan wanneer je rechtstreeks vanaf Schiphol zou vliegen. Zo bespaar je op de kosten en heb je meer geld over om uit te geven in Rio! Wees er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal stoelen beschikbaar.

Goed om te weten:

  • Wanneer boeken: zo snel mogelijk want op = op
  • Wanneer reizen: de beste prijs vind je in maart 2019
  • Vertrekken vanaf: Amsterdam (AMS)
  • Minimum verblijf: 6 dagen
  • Maximum verblijf: 2 maanden
  • Handbagage: handbagage van 8 kg zit bij de prijs inbegrepen
  • Ruimbagage: ruimbagage van 32 kg is mogelijk tegen een meerprijs
  • Vliegen met: TAP Air Portugal
  • Aan boord: zijn hapjes en drankjes bij de prijs inbegrepen

Je hotel in Rio

Kijk even op Trivago. Dankzij deze prijsvergelijker weet je zeker dat je bij de goedkoopste aanbieder boekt!

Bekijk de hotels >