Xiamen Air retourtickets Amsterdam - Manilla nu v/a €399

Bekijk de Vliegtickets >

We hebben weer een heerlijke deal voor je gevonden! Dit keer is het een prachtige bestemming waar men maar al te graag vakantie viert. De Filipijnen! Een land met de mooiste stranden in Zuidoost-Azië en grote groene bergen met rijstvelden. Surfen kan hier prima, en de lokale bevolking spreekt bijna vloeiend Engels. Top bestemming dus… Check hem snel, want er zijn maar een aantal stoelen beschikbaar.

Zo zien je retourtickets Manilla eruit: 

Bekijk de Vliegtickets >

Over deze aanbieding:

De Filipijnen, een droom bestemming voor velen! En jij kan hier nu heel voordelig naartoe vliegen. Hoewel backpacken in de Filipijnen iets duurder is dan in andere Aziatische landen, is het zeker de moeite waard. Wil je van de ene bestemming naar de andere dan is het aan te raden om een vlucht te boeken, de ferry is ook een optie maar je bent dan soms dagen onderweg. Eenmaal aangekomen op Manilla kun je genieten van witte zandstranden en het helderblauwe water.

Over je vliegtickets:

Je vliegt vanaf Amsterdam (AMS) met Xiamen Air naar Manilla (MNL). Je mag gratis ruimbagage meenemen van max 23 kg, en daarbij mag je 2 stuks handbagage van max 5 kg per stuk meenemen. Ook krijg je aan boord een maaltijd en zijn drankjes gratis. Hier hoef jij je dus niet druk over te maken. De tussenstop is in Xiamen, China na deze korte stop vervolg jij je vlucht naar het prachtige Manilla. Hierdoor bespaar je heel wat geld, dan wanneer je direct zou vliegen!

Goed om te weten:

  • Wanneer boeken: zo snel mogelijk want op = op
  • Wanneer reizen: de beste prijs vind je in juni 2018
  • Vliegen met: Xiamen Air
  • Vliegen vanaf: Amsterdam (AMS)
  • Handbagage: 2 stuks handbagage van max 5 kg zit bij de prijs inbegrepen
  • Ruimbagage: 1 stuk ruimbagage van 20 kg zit bij de prijs inbegrepen
  • Aan boord: zijn alle maaltijden en drankjes bij de prijs inbegrepen

Je hotel op de Filippijnen:

Een mooi hostel is natuurlijk wel zo handig! Het aanbod op de Filipijnen is zeer ruim kijk daarom eens op Trivago. Hier vind je verschillende accommodaties voor ieder budget. Een luxe hotel, of toch een goedkoop hostel, je vindt het allemaal op de website van Trvago. Check snel het aanbod en boek voordelig jouw hotel.

Check de Hotel Aanbiedingen >

Nog even verder zoeken? Misschien zit er iets bij de deals hieronder!

Kortingscode.nl Landing Page