Wow Air retourtickets Amsterdam (AMS) - Los Angeles (LAX) nu v/a €384

CHECK DE VLIEGTICKETS >

Ontdek de highlights van Los Angeles: wandel door Hollywood, maak een tour over route 66 of ga rollerskaten over Venica Beach! Met deze topper van een aanbieding vlieg jij nu vanaf Amsterdam super goedkoop naar deze gave stad. Wees er snel bij, want er zijn nog maar een paar plekjes beschikbaar!

Zo zien je vliegtickets naar Los Angeles eruit: 

CHECK DE VLIEGTICKETS >

Over deze aanbieding:

Los Angeles, de stad van de rich and the famous! Ervaar de échte Hollywood vibe op Hollywood- en Sunset Boulevard en ontdek Santa Monica, één van de bekendste en gezelligste plekken in Los Angeles. Hier eindigt ook Route 66, deze loopt van Chicago tot Los Angeles. Bij een vakantie Los Angeles mag een bezoekje aan Beverly Hills en Venice Beach natuurlijk niet ontbreken! Beide 2 heerlijke plekken waar je de ultieme LA vibe kan ervaren. Kortom, LA is heerlijk voor een onvergetelijke vakantie!

Over de vliegtickets:

Je vliegt met Wowair vanaf Amsterdam (AMS) naar Los Angeles (LAX). Wowair is een prima budgetmaatschappij waarmee jij voordelig naar onder andere LA kan vliegen. Hand- en ruimbagage is mogelijk tegen een meerprijs. Er gaan speciale bussen vanaf Los Angeles vliegveld naar het centrum, maar om LA te ontdekken raden we je aan om een auto te huren. Dit is toch wel de beste optie voor een onvergetelijke ervaring!

Goed om te weten:

  • Wanneer boeken: zo snel mogelijk! Op = op
  • Wanneer reizen: de beste prijs vind je in oktober 2018
  • Vliegen met: Wowair
  • Vliegen vanaf: Amsterdam (AMS)
  • Handbagage: handbagage van 10 kg is mogelijk tegen een meerprijs
  • Ruimbagage: ruimbagage van 20 kg is mogelijk tegen een meerprijs
  • Aan boord: zijn hapjes en drankjes voor eigen rekening

Je hotel in LA:

Yes! Je goedkope vliegtickets naar Los Angeles zijn in the pocket! Maar nu nog een hotel… je hoeft hiervoor niet lang te zoeken, neem eens een kijkje op Trivago! Grote kans dat jouw hotel hierbij zit. Ze hebben een ruim aanbod uit allerlei verschillende accommodaties, dus waar je ook naar op zoek bent, Trivago heeft het allemaal.

Check de Hotel Aanbiedingen >
REACTIES BEKIJKEN