RETOURTICKETS LISSABON: nu extra laag geprijsd! Retourtickets vanaf AMSTERDAM heb je v/a €54

22 mei 2018 - 07:26

Retourtickets Amsterdam - Lissabon nu v/a €54

Bekijk de Vliegtickets >

Yes, op naar zonnig Lissabon, één van de leukste steden van Portugal! Lissabon is een stad vol met mooie hotspots, gave bezienswaardigheden, een heerlijke keuken en een schitterende omgeving. En jij kan nu voor een spotprijsje naar deze mooie stad! Wees er wel snel bij, want er zijn nog maar een paar stoelen beschikbaar. 


Zo zien je retourtickets Lissabon eruit:
Bekijk de Vliegtickets >

Over deze aanbieding:

Lissabon, de stad die je hart veroverd! Slenter door de schilderachtige oude wijk Alfama vol met smalle en sfeervolle straatjes en geniet 's avonds van een heerlijke Portugese maaltijd met een magisch mooie zonsondergang op de achtergrond. Ook leuk: maak een ritje in tram 28, dit is de snelste en leukste manier om het oude centrum te verkennen. Met deze tram rijd je via smalle straatjes en steile hellingen dwars door de historische wijken Estrela, Alfama, Graca en Mouraria.


Over je vliegtickets:

Je vliegt vanaf Amsterdam (AMS) met easyJet naar Lissabon (LIS). Met easyJet mag je 1 stuk handbagage van 10 kg meenemen en tegen een meerprijs 1 stuk ruimbagage van 20 kg. Hapjes en drankjes aan boord van het vliegtuig zijn voor eigen rekening. Het centrum van Lissabon ligt op ongeveer 7 km van het vliegveld. Er rijden bussen en trams naar het centrum, maar een taxi is ook relatief goedkoop.


 

Goed om te weten:

  • Wanneer boeken: zo snel mogelijk want op = op
  • Wanneer reizen: de beste prijs vind je in november 2018
  • Vliegen met: easyJet
  • Vliegen vanaf: Amsterdam (AMS)
  • Handbagage: handbagage van 10 kg zit bij de prijs inbegrepen
  • Ruimbagage: ruimbagage van 20 kg is mogelijk tegen een meerprijs


Je hotel in Lissabon:

Een mooi hotel in Lissabon is natuurlijk wel zo handig! Kijk eens op Trivago voor een ruim aanbod uit allerlei verschillende accommodaties. Ben je op zoek naar een budget hotel? Trivago heet het! Toch liever een luxe hotel midden in het centrum? Geen probleem! Check snel het aanbod en boek voordelig jouw hotel.

Check de Hotel Aanbiedingen >

Nog even verder zoeken? Misschien zit er iets bij de deals hieronder!

Vliegticket Lissabon