Retourtickets Amsterdam-Agadir v/a €72

Bekijk de stoelen

Op naar het altijd zonnige Agadir. Hier is het ook in de winter nog heerlijk zonnig en warm. Voor een spotprijsje kun je nu vliegen naar de Marokkaanse zon. De tickets gaan hard, dus wees er snel bij!

Zo ziet je vliegticket naar Agadir eruit:

BEKIJK DEZE DEAL >

Over deze aanbieding:
Agadir is een heerlijke badplaats in het zuiden van Marokko, waar het ook in de winter nog heerlijk toeven is. In deze stad kun je genieten van de zon, maar ook op cultureel gebied heeft de stad genoeg te bieden. Zo kun je het Berbermuseum of de Kasbah bezoeken. Langs het strand loopt een brede boulevard waar je allerlei winkels en restaurantjes vindt. Daarnaast kun je verschillende uitstapjes maken in de omgeving. Maak een trip naar de Sahara of bezoek de koningsstad Marrakech. Vanuit Agadir is het allemaal mogelijk!

Over je vliegtickets:
Je vliegt vanaf Amsterdam (AMS) met easyJet naar Agadir (AGA). Met easyJet mag je 1 stuk handbagage van 10 kg meenemen en tegen een meerprijs 1 stuk ruimbagage van 20 kg. Hapjes en drankjes aan boord van het vliegtuig zijn voor eigen rekening. Het centrum van Agadir bevindt zich op ongeveer 20 km van de luchthaven. Er gaan zowel bussen als taxi's naar het centrum.

Goed om te weten:
Wanneer boeken: zo snel mogelijk want op = op
Wanneer reizen: de beste prijs vind je in december 2018
Vliegen met: easyJet
Vliegen vanaf: Amsterdam (AMS)
Handbagage: handbagage van 10 kg zit bij de prijs inbegrepen
Ruimbagage: ruimbagage van 20 kg is mogelijk tegen een meerprijs