Retourtickets Amsterdam - Toronto nu v/a €318

Bekijk de Tickets >

Nu voor een extreem goedkoop prijsje vliegen naar het bruisende Toronto! Bezoek downtown Toronto en bewonder het grote aantal wolkenkrabbers die zich daar gevestigd hebben. De bijzondere skyline van Toronto moet je zien!Zo zien de tickets naar Toronto eruit: 

Bekijk de Tickets >

Over deze tickets:

Je vliegt met Air Canada vanuit Amsterdam Schiphol (AMS) naar het vliegveld van Toronto (YTZ). De eerste vlucht duurt ongeveer 1 uur en 15 minuten, hierna volgen er nog twee vluchten. Je maakt dus in totaal twee keer een tussenstop van beide niet langer dan 1,5 uur. Dit scheelt heel wat in de prijs dan wanneer je rechtstreeks zou vliegen! Met Air Canada mag je 1 stuk handbagage van max 10 kg meenemen en 1 stuk ruimbagage van max 23 kg. Aan boord krijg je een maaltijd en een snack, en ook drankjes zijn inbegrepen. Vanaf het vliegveld in Toronto kan je gemakkelijk de taxi of bus pakken naar het hotel.

Over de bestemming: 

Een prachtige skyline, talloze skyscrapers, en de vele bezienswaardigheden maken Toronto een wereldstad! Het is de grootste stad in Canada, en gek genoeg de meest milieuvriendelijke stad. Ook de ligging van Toronto, aan het Meer van Ontario maakt deze stad zeer aantrekkelijk! Een spectaculaire stad die je zeker moet bezoeken nu de tickets zo goedkoop zijn!

Goed om te weten: 

  • Wanneer boeken: zo snel mogelijk want op = op!
  • Wanneer reizen: voor de beste prijs reis je in oktober 2018
  • Minimum verblijf: 6 dagen
  • Maximum verblijf: 3 maanden
  • Vliegen vanaf: Amsterdam
  • Vliegen met: Air Canada Airlines
  • Bagage: handbagage van max 10kg inclusief en ruimbagage van max 23 kg zitten bij de prijs inbegrepen
  • Aan boord: hapjes en drankjes eveneens inbegrepen bij de prijs

Je hotel in Toronto: 

Het boeken van een accommodatie kan je makkelijk zelf doen via Trivago, door te selecteren op prijs en locatie krijg je een ruim aanbod aan accommodaties in Toronto te zien. Trivago maakt het vergelijken van prijzen makkelijk, wat het aantrekkelijker maakt om zelf de perfecte accommodatie te zoeken!

Bekijk de hotel Aanbiedingen >
REACTIES BEKIJKEN